חזרנו מפריז!!!!!!

טל ועדי1

New member
../images/Emo24.gifחזרנו מפריז!!!!!!../images/Emo24.gif

היה כל כך כיף בפריז!!!!! פשוט טיול שווה ביותר כל כך נהננו בו!!!!! אז קודם כל לפני החוויות והתמונות רצינו להגידד שהתגעגענו מאוד מאוד!!!!!! אליכםם ואל אגמוש!!!!! רק מלפני שעה בערך הגענו מהשדה תעופה
וישר פתחנו את המחשב וקראנו בפורום את ההודעות!
אז ככה היינו שבוע בפריז וביקרנו בהמון מקומות יפיםם!! ראינו את שער הניצחון, עלינו לקומה השנייה של מגדל אייפל, נסענו ברכבות תחתיות!! (המון המון פעמים!!), היינו בשווקים, שטנו בנהר הסיאן , ביקרנו בכנסיית נוטרדאם, במרכז פומפידו (מרכז אומנותי.. שיש המון מופעי רחוב),במוזיאון הלובר (הוא מוזיאון כל כך ענקקק!!! צריך להסתובב בו יום שלם כדי לראות את כל מה שיש בו.. אבל אנחנו ממש קיצרנו..), נכנסנו לחנויות מזכרות וקנינו המון גלויות ומחזיקי מפתחות של מגדל אייפל, חולצות ועגילים.. , היינו בפארק העתיד.. שהוא פארק שלא נמצא בפריז אלא בעמק הלואר, בצרפת ושם ישנו לילה אחד בבית מלון בשם novotel ןהיה ממש כיף גם במלוןוגם בפארק ששמה היינו בסימולטורים וראינו הרבה סרטים של תלת מימד. ובלילה ראינו מופע של מזרקות, אש זיקוקים ומסכי ענק היה פשוט מדהים! ודרך אגב האוכל בפריז כזה טעים!!!!!!!!!!! אכלנו שם שתי לילות באותה פיצריה..
היה ממש ממש טעים! ובארוחות בוקר של המלון הגישו קוראסונים!! (לא כמו בארץ..דקים וטעימים עם חמאה) והיו גם בגטים..!! (שהצרפתים חותכים אותם באלכסון!) תמונות בהמשך...

בובות שמחה שנהנתן

נשמע ממש כייף ! גם אני באוקטובר הייתי שמה זאת פשוט עיר יפה ברוכות הבאות:) היתגעגעתי
מחכה לתמונות

coral lopilato

New member
../images/Emo140.gifברוכות הבאותתת../images/Emo140.gif

שמחה שחזרתן ונהנתן! חחח גמני מחכה לתמונות!!:)

TOUSH

New member
במלון novotel לא היה לכם איזה ביצה

מקושקשת או חביתה מגעילה כזו
הייתי שם לפני 4 שנים בערך והיה במלון הזה אוכל ממש מזעזע
אבל שטויות שורדים צרפת מהממת
הייתי רוצה לחזור לשם

TOUSH

New member
וברוכות הש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifת../images/Emo24.gif

טל ועדי1

New member
חחחח ממש לא האוכל היה שם ממש טעים

היו שם גבינות מעולותת!!!!
ולא אכלנו במלון NOVOTEL חביתה , אכלנו ביצה רכה זה היה טעים!

טל ועדי1

New member
חח ממש ממש לא!!!!

קודם כל עברו כבר 4 שנים... ודבר שני יש המון בתי מלון כאלה בשם novotel בצרפת ואנחנו היינו במלון הזה בעמק הלואר שזה לא בפריז!!...

TOUSH

New member
הסתבכתי עם עצמי קצת../images/Emo6.gif

אני הייתי בנובטל בפריז

oorlyy

New member
יפות שלייייי../images/Emo189.gif-../images/Emo189.gif

תודה על הסיקור מפריזזזז
אני ממש ממש שמחה שנהנתן!!!!!
מחכה לתמונות

חלי 66

New member
ברוכים השווים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני שמחה שנהנתן אני הייתי ברוב המקומות שהייתן גם במלון NOVOTEL מלון חמוד חחחח מגדל הייפל הכי יפה בלילה כולו אורות ממש מהמם
הכי חשוב שנהנתן

ואי ואי ואי ואי ואי ואי ואי ואי ואי

איזה טיול מושלםםםםםםםםםםםםםםםם
התגעגעתי מלאן מלאן מלאן מלאן מלאן
אני צ'ה תמונות
אוהבת אותכם מלאאאאאאאאאאאאאאא
הדס

בננננננננננננות../images/Emo110.gif

אני איתכןןן במסןןן.. איזה כיףףף פריזזזזזזזזז
במגדל אייפל לא היה תור הסטרייי?! שאנחנו היינו ממש לא ראו תסוף של התור.. פשוווט ככה
ושעעעער הניצחון יפהה
איזה כיף לכןן:]] שמחה שננהנתןןןןןן!!! געגגגתתי

באממתת?:] יופיייייי:]../images/Emo110.gif

זה אשכרהה תור ענקייי! זה פשוטט לא נורמלי.. אני ראיתי את זה והתייאשתי.. ואבא שלי אמר לי שלא נהיה פה שוב אז שכדאי לחכות
אבל התייאשתי מהרר
ואיך מלמעללה?
יפה נכון?

טל ועדי1

New member
הדס חחח בטח שיש!!!!!

הוא תור ענק וארוך מאוד!!! לנו היה מזל שעברנו את כל התור תוך חצי שעה!!!!! זה באמת מתיש לחכות המון זמן על הרגליים!

למעלה