חזרתי היה נפלא

smady a

New member
../images/Emo24.gifחזרתי היה נפלא../images/Emo24.gif

סדנא נפלא חבורה כיפיית של בנות תודה לאור על האירוח וההדרכה הכנו תכשיטים מקסימיםםםםםםםםם טבעות שרשראות קבושונים והיד עוד נטוייה..... תודה למירה היקרה ולבעלול על הטרמפ חזרה. שרון היה יופי של בוקר איתך סימה תמיד יופי יחד וחמוסי עולם קטן שחבל על הזמן והאמתתתתתתתתתת שהפעם מי שלא בא הפסידדדדדדדדד נשיקות עוד מעט תמונות יגיעו

Sימה

New member
זה ברור מאליו שהיה משומשו ../images/Emo24.gif

תודה לאוריק תודה לסמדי תודה לשרונאל לחמוסי שהיכרנו היום אישית לMD הכל היה קסססססם אמיתי . ובקשר לתמונות, מהרגע שחזרתי הביתה אני מנסה להעביר את התמונות מהמצלמה החדשה והנהדרת שלי למחשב .... הוא מעביר........השד יודע לאן ... אני מחכה לילדים ....ואז אראה לכן את התוצרים שהכנו בסדנא הנהדרת זהו . עוד

שרונאל

New member
היי, גם אני חזרתי

תודה לאור על ההדרכה, על הסבלנות, על ההסברים, על החומרים, על הקשרים, על האבנים, על החרוזים, על הקפה ועל העברת הידע בקיצור על הכל.. זהו המפגש השלישי שאני משתתפת וכל פעם זה מדהים אותי מחדש פשוט מדהים. המפגש מדהים הבנות מדהימות וכולם מקסימות ומוכנות לחלוק בידע ובחומרים כאילו אנחנו מכרות ותיקות משכבר הימים. בקיצור תודה, סימה לחומסי, סמדי מירה ואור

Sימה

New member
שרונאל-מה אמרו בבית על השחור אדום ?

יצאו לך תכשיטים מהממים

אור224

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifתודה לחבורה נפלאה

נהניתי לארח אתכן -היה יופי של בוקר-צהריים-אחה"צ. אז מה היה לנו- חריזה, אוכל, צחוקים, חריזה וצחוקים. מצעד התכשיטים צולם במצלמה החדשה ונפלאה של סימה, תמונות יגיעו בהמשך. שיהייה לכולם סופשבוע קסוםםםםםם וכן ירבו מפגשים בפורום שלנו.

גם אני כבר בבית,לאחר ביקור קצר

אצל בנותי. כל מה שאפשר כבר נאמר.שמחתי להכיר אותכן אישית. הנאה צרופה להיות בחברתכן.תודה על קבלת הפנים החמה. כן ירבו מפגשים כאלה. שתהיה שבת מנוחה.

md55

New member
אויי מה אומר ומה אגיד היה מ ש ג ע

תודה לאור המקסימה, לסמדי ,לסימוש,לשרן.ולחמוסי. היה כייף היה נפלא למדנו חרזנו ואפילו ליבדנו. היה טעיייייים, ומאוד מאוד נעייים עם כל הבנות המקסימות.

למעלה