חזרתי לכמה דקות

../images/Emo24.gifחזרתי לכמה דקות

אני מתנצלת מראש שאני לא מגיבה לשירשורים,פשוט ממש אין לי זמן לכלום בימים אלה.
חוץ מזה אני עדיין לבד עם שני הגוזלים
שדואגים להעסיק אותי יופי,אבל אני נהנת מכל רגע.
אלמוג השובב כבר רץ בכל רחבי הבית ודואג לעשות לאמא עוד עבודה(כאילו שאין לה מספיק)
אתמול הלכנו עם סבתא לקיריון ואלמוג קיבל את הסנדלים הראשונות שלו,איזו התרגשות נרשמה(מהאמא כמובן)
אלמוג לא הבין מה הדברים האלה ששמו לו על הרגלים ומפריעים לו במלאכת הקודש,שזה כמובן"בלגאן".
ירדנוש מקסים,כל היום מחייך וצחק בקול,פשוט לא יאמן, מדבר אל הבובות שלו ומכניס את הידיים לפה בלי הפסקה, ואפילו....שששששששששש
אני יודעת שאסור להגיד(ישן לילות שלמים, משעה 21-00 ועד שעה 8-00 בבוקר,וזה פשוט לא יאמן, כי אלמוג התחיל לישון רק בגיל 10 חודשים, ועד היום הוא לפעמים מעיר אותנו בלילה.
מה אני יגיד לכם(אני מרגישה כמו אמא פולניה-במובון הטוב כמובן) אני פשוט לא מרגישה שיש לי עוד תינוק בבית, הוא אפילו לא יודע להרדם על הידיים,הוא פשוט מעדיף שיניחו אותו בעגלה או במיטה והוא יסובב את הראש לצד וירדם,.פשוט מתנה מה'.
טוב מספיק השווצות לבינתיים. מזל טוב ענק לדפנלה שהפכה כחולה.
ויאללה מארגנים משהו בחיפה
הגיע הזמן לא
מזל טוב לכל הילדודס שחגגו יומולדת.
ות
ים לכולם אוהבים
ומתגעגעים איריס,אלמוגי וירדנוש

dafgol

New member
הו...הנה את...../images/Emo24.gif

כל הכבוד לילדודס שלך , שולחת להם מלאנתלפים
ות , קחי גם אחת בשבילך....
מזל טוב על הסנדלולים החדשות ( חדשים ? ) ומזל טוב על ה...ששששששששש
הצעתי שיום שבת ניפגש .....בנתיים...גבעת חלפון אינה עונה....
המון
על הברכות , מקווה שנתראה בהקדם
ענקי.

yaelli10

New member
שיכנעת אותי !

לעשות את השני וכמה שיותר מהר... בטח לא משעמם לך רגע אחד בחיים ! ואיזה יופי שירדן כזה מלאך מתחשב !

yaelli10

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo8.gif../images/Emo11.gif../images/Emo14.gif../images/Emo59.gif

למעלה