חזרתי, שלום לכוווולם

../images/Emo24.gif חזרתי, שלום לכוווולם

אין כמו לחזור לארץ ולשמוע שגור לוויתן מצוי בילה 4 ימים בנמל חיפה, גורת גרמפוס אפור הגיעה לחופי ת"א. וכל זה בשבוע שאני לא פה. האם זה קשור להעדרותי מארץ שיש רצף אירועים כזה בחופי ישראל, אני מקווה שלא
לשמחתי את זמני בחו"ל, יותר נכון בצרפת. בילתי ביחד עם משלחת חוקרים של מחמל"י בכנס של חוקרי יונקים ימיים, מה שהשכיח את המועקה של להיות רחוק מהאירועים המעניינים בארץ. במהלך הכנס הצגנו את עבודות המחקר אותם אנו מבצעים כבר למעלה מעשור. במהלך הכנס התייעצנו עם חוקרי לוויתנים בעולם גבי זהות מין הלוויתן, ושאכן מדובר בגור לוויתן מצוי. אנו חוזרים לפעילות ענפה בפורום ואני מתנצל על העדר המענה לחלק משאלותיכם, אני שמח שבכל זאת הצליח להתקיים דיון במספר נושאים. אביעד

ספוקי

New member
ברוכים השבים אביעד ../images/Emo24.gif

גם אני מקווה שרצף האירועים האחרון לא קשור להיעדרות שלך מהארץ, אחרת אנחנו מגרשים אותך חזרה לצרפת, הפעם לצמיתות
בכל מקרה, נשמח לשמוע דיווח קצת יותר מפורט על הכנס הזה. כל המי ומי שנכחו, וכל הנושאים החמים שדוברו עליהם (חוץ מאשר גור של לוויתן מצוי שמישהו אמר לו "רגלי" בטורקיה).

../images/Emo39.gif שלום ../images/Emo9.gif

ברוך השב
יש לי 2 שאלות -
שער ...עמוד פתיחה ראשי לפורום .... האם מתוכנן להיות אחד כזה
גלריה ... אני בטוחה שלא מעט אנשים כאן הנציחו רגעים יפים במצלמות וישמחו לשים אותם בגלריה שנוכל להקים לפורום...
שרשור היכרות של חברי הפורום
לא יזיק קצת להכיר את הנציגים של מחמל"י ואת אלה מבחוץ... אפשר לספר למשל ממתי הם בעצם אוהבים את היונקים הימיים וכו'... ו... אממ... בטח יהיו לי עוד עצות \ בקשות \ רעיונות בהמשך...
שיהיה לילה נפלא לכולם

רעיונות טובים

לאט לאט נעלה לפורום את כל הרעיונות הטובים הללו. תמשיכו להציע. את שרשור הכרות נקיים כאשר הפורום יגמור את שלב ההרצה שלו. וזה יהיה בקרוב. אביעד

אנחנו עדיין בחתוליי הפורום,

הגלרייה בתכנון. ביינתיים אתם מוזמנים להכנס לאתר מחמל"י, בחדשות יש מספר תמונות מהאירועים האחרונים.

תמונות

תמונות מעודכנות מכל אירועי היונקים הימיים בארץ בשנים האחרונות, אפשר למצוא באתר האינטרנט של מחמל"י - http://immrac.haifa.ac.il את התמונות והאירועים המעודכנים ביותר, ניתן למצוא בדף החדשות, שמתעדכן באופן קבוע.

למעלה