חזרתי

../images/Emo24.gifחזרתי../images/Emo24.gif

כמה התגעגעתי אליכם
אלו היו ימים די מפחידים, כיפיים באותו זמן, וגם די חברותיים
הרבה חוויות
, בהמשך היום אני אמשיך לספר ואף אשים תמונות מבית המלון עצמו, לא שלי כי אין לי על המחשב
אז חלק מן החוויות
הייתי בחדר מס' 1617 בקומה 16 [אחת לפני אחרונה] וכמעט נפלתי מהמרפסת
פגשתי בבית המלון מישהי בלתי צפויה במיוחד - את המורה שלי לאנגלית
*צרחה* וכמעט קיבלתי דום לב
נסעתי עם משפחתי לטיול ג'יפים בהרים וכמעט עשינו תאונה מבהילה
בית מלון פשווט מדהים והדבר האחרון והארוך במיוחד שמשגע אותי ושאני לא מצליח להפסיק לחשוב עליו ירשם בהודעה הבאה שלי באותה ההודעה
נ.ב: תרשמו לי כאן מה היה פה במהלך השבוע, פליז

אלמוגוש חזרת!!!

אני מקווה שנהנת גם אני לא ממש בעניינים כי גם אני לא הייתי פה שבוע... אבל כמו שהבנתי הפורום ממש אבל ממש התעדכן... אני לאט לאט עוברת על הכל...

אז ככה../images/Emo3.gif

פגשתי בבית המלון 3 בנות תאומות ולא יכולתי להימנע מכך ואני חושב שהתאהבתי באחת מהן. שמה הוא שיר כי אני שמעתי אותה אומרת את זה במפגש הכרות כזה בבית המלון
הרגשתי ששיר מבחינה בכך שאני כל הזמן מסתכל עליה במבט כזה, נו טוב אתם יודעים כבר...
אבל התאומות האלו הזכירו לי נורא את שלושת האחיות התאומות זכרונם לברכה שמתו לאחר כמה ימים בלידה של אמא שלי
כל הזמן כשהסתכלתי אליהן ראיתי את האחיות שלי
הגילאים מתאימים [אם אתם מבינים על מה אני חושב] אבל אולי זה בגלל כל הטלנובלות שאני רואה
רציתי מאוד לשמוע את מה שאתם חושבים על זה כי אתם ממש חברים שלי

soy rebelde

New member
אלמוג!! ../images/Emo24.gif

התגעגענו!! יו המקרה שסיפרת הוא ממש כמו רות/ליביה מתשוקת הנצים
ועכשיו ברצינות..החלפת איתן טלפונים או משהו? בן כמה היית כששלושת התאומות ז"ל נפטרו? ותבדוק את ה
שלך עוד רגע

תודה../images/Emo9.gif

לא דיברתי איתן אפילו
כי מה, אני יבוא כזה אליהן ומה אגיד
הרי אף פעם לא נפגשנו, אנחנו לא מכירים. כלום
אני לא הייתי עדיין כששלושת האחיות שלי זכרונם לברכה נפטרו אבל אמא שלי כל הזמן מזכירה אותם
אבל אני בטוח שאני אפגוש אותן שוב, אפילו הצלחתי היום לראות את ההתחלה של מס' הרכב שבו הן נסעו אבל אני לא יודע אם זה יעזור לי במשהו

אויי אלמוגי....

אני שמחה שמצאת אהבה חיחיחי..אני מקווה שהחלפת עם שיר איסיקיו או משו כזה נכון!??! ואני ממש מצטערת בקשר לאחיות שלך ז"ל...

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifברוך השב!! ../images/Emo8.gif

שמחה שנהנית!!
(כי נהנית, נכון?
)

אהה, ונולדו לאוגרת שלי 5 גורים../images/Emo13.gif

מסרתי אותם לחבר טוב שלי שישמור לי עליהם במהלך החופשה והיום הוא סיפר לי שנולדו לאוגרת הקטנה שלי 5 גורים, עכשיו כבר הבאתי אותם הביתה
איזה מתוקים החמודים היפהפיים שלי
תעזרו לי בשמות
פליצ' יפה

למעלה