|חיבוקר טוב ושבוע טוב

misu007

New member
../images/Emo24.gif|חיבוקר טוב ושבוע טוב../images/Emo168.gif

בוקר טוב וברוכים הבאים ללידי סי

yaely2

New member
מנהל
חג אורים שמח וברוכה הבאה ../images/Emo47.gif

בוקר טוב, הכל חדש.
יום חדש, וחברה חדשה. שלום לך ליידי טי, את ודאי מרגישה שחם לך, זו לא השמש ולא הקפה
זה החום שלנו אליך, מי ייתן ותהני מהפורום שלנו (שהוא עכשיו גם שלך) כפי שאנו נהנים ממנו. מיסו
גם לך ברכות שפתחת לנו בוקר טוב. ליידי טי, מיסו וגם חיים
אם אתם מוכנים (לא חובה) באחת ההודעות שלכם לרשום את תאריך יום ההולדת שלכם (מספיק יום וחודש), כך שנוכל לחגוג יחד. בברכה לכולם אוהבת יעלי

maxima

New member
בוקר טוב ליום נהדר......./images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

ברוכה הבאה ליידי טי......
לא לשבת בבית היום חברות/ים לצאת להנות משמש נהדרת של יום חורף מאיר.

misu007

New member
יעליי אני מישו ולא מיסו../images/Emo141.gif

על פי בקשתך התאריך הוא 6\27 יש המון זמן לאירגון המסיבה נכון ?

yaely2

New member
מנהל
שלום מישו נבקש משרה להוסיף אותך

שלום מישו,
אני ממש מצטערת, אך באנגלית זה נקרא כמו מיסו. בקשר לחגיגה, אנחנו לא עורכים מסיבה, אתה עורך אותה אנחנו צריכים את התאריך כדי לדעת מתי לבוא. אני רק צוחקת, לא חשוב מתי העיקר שתהיה בריא עד מאה ועשרים ונשמח איתך. יעלי

נֵנָה

New member
ערב טוב ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif ../images/Emo138.gif ../images/Emo6.gif

שרה'לה יש לי בקשה אליך ... אולי את יכולה לשמור את הרשימה של ימי ההולדת כקובץ JPG ולהביא אותו כך כתמונה לפורום ? פשוט אין לי כרגע את ה-word ואיני יכולה להציג אותה ... בימים הקרובים, אני מתכוונת לקנות את ה- word xp ... האם למישהו יש המלצה, איפה כדאי לקנות? כמובן שיהיה מקום ששולח גם טכנאי שיתקין לי אותה בבית ...

yaely2

New member
מנהל
ננה חמודה שלום לך ../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

ננה חמודה, אולי אני יכולה לעזור בקשר לטבלה. למעלה למעלה יש מלבן כחול ובתוכו בצד שמאל למעלה כתוב "טאגליינס" תלחצי על זה ותקבלי את הטבלה שאת מחפשת. אם תסרקי אותה תוכלי לשמור אותה, אך קחי בחשבון שלא כולם שם, ליידי טי וחיים עוד לא נרשמו. אוהבת אותך מאוד יעלי
נ.ב כמולבן שאני כאן אם יש שאלות

נֵנָה

New member
יעלי תודה ../images/Emo24.gif אבל משום מה, את

הקובץ מהטאגליינס איני יכולה לפתוח גם אחרי שאני שומרת אותו ... למזלי את הקובץ ששרה הביאה ב-html הצלחתי להעלות, לשמור ולהדפיס
המון תודה לכם, אתם ממש חמודים, מזל שיש לי אתכם
מביאה לכם כרזה של הסרט "אמריקן גרפיטי" - שאת שמו הצלחתי לגלות הערב בחידון מפורום אחר
זוכרים את הסרט ? הוא יצא ב-1973 ומספר על חבורת סוערת של בוגרי קולג' ב-1962 - תקופת הרוק'נ'רול, והרפתקאותיהם בלילה סוער אחד ...

באיה

New member
בוקר טוב פורום ../images/Emo138.gif

ברוכה הבאה ליידי טי תאמינו או לא אך עד עכשיו לא טעמתי אפילו סופגניה אחת, ואני מקוה שעד סוף חנוקה גם לא אטעם. קלוריות מיותרות. מי שטעם ואכל, שיהיה לכם לבריאות. המשך חנוכה שמח

נֵנָה

New member
בקר אור ליום נאה ../images/Emo42.gif רק אני ../images/Emo7.gif

סגורה בבית, אוי, הגב עוד כואב, מה יהיה ...? אפילו ה ויוקס לא עוזר. לפי הרופאה זו יכולה להיות פריצת דיסק ... מישהו יודע מה זה אומר? בינתיים היא הפנתה אותי לאורטופד. באיה, מי שאוכלת סופגניות בחנוכה, צריכה להיזהר שלא תהיה חנוקה

מנורה

New member
בוקר טוב ננה ולכ החברים../images/Emo42.gif

אני יודעת יותר מידי על נושא הגב ואם את מעונינת בפרטים כתבי אלי מסר

למעלה