חיבוק|שלומי שבת איש יקר שכמותך!

../images/Emo24.gifחיבוק|שלומי שבת איש יקר שכמותך!../images/Emo24.gif

"תודה שנכנסת לנו ללב" כמו טיל.....(תוספת שלי
) אז ככה על ההופעה אתמול כמובן שאחת הטובות...העניין שאני מוצאת את עצמי משוחחת עם החברים ותמיד אומרים "אחת הטובות,...אחת הטובות..." קשה לנו להחליט -שאלה תהינה הצרות של כולנו!
הייתה הופעה מעולה!שמחה
צבעונית כייפית-כמו שרק אתה שלמה יודע לתת ...את כל כולך מתוך הנשמה -על זה אנחנו אוהבים ומעריכים אותך כל כך!
תודה שנכנסת לנו ללב כמו ... כי מלאת לנו את הלב בהמון המון המון שמחה וגם בזכות זה אנו נהנים כל פעם מחדש לפגוש אנשים יקרים ואהובים הלהקה המדהימה שלך( מסכן דוד אתמול הפרג'קטור עליו כאילו הוא בחקירת שב"כ והיה לו חם...)הצוות היקר שעובד עימך והחברים אז לכולם תודה ענקית על הפירגון והיחס החם כשאתם פוגשים אןתנו. חג פורים שמח
אוהבים המון!
אנחנו!

נועה גו

New member
מה קרה לדוד אבו על הכינור???../images/Emo46.gif

אוי ואבוי אם הוא סבל!!!!! איזה קורע הוא... איזה כיף לכם ואיזה תחפושות מושקעות! שאפו!אתם לא רק מפליאים אותי אתם מדהימים אותי! (משפט מפעם
)

משפחת שבת היקרה!!!!!

ראשית אני מרשה לעצמי לקרוא לשלמה ולכל הנגנים "משפחת שבת" אתם נותנים הכי הרגשה בעולם שאתם ממש משפחה וכמובן מחזק אותי המשפט ששלומי אמר באמצע ההופעה " הוא מודה לבורא עולם שנתן לו להקה שכזאת" אז שלמה אני מצטרפת לברכה שלך כי יש לך להקה או יותר נכון הלהקה שכל אחד בפני עצמו מס' 1 נגן , זמר ואישיות מקסימה. אז תודה לכם חברים יקרים על היחס החם מכם מרגישים שאהבה שאתם מעניקים לנו באה מהמקום הכי אמיתי !!! ולך שלמה האיש היקר שאלוהים יברך אותך רק בטוב כמו שאתה מצליח לעשות לנו טוב בלב כל פעם מחדש. ולכן בנות מקסימות , הדר וחני כיף פשוט כיף כל פעם לפגוש אותכם עם החיוך הענק על השפתיים. אני מודה לכולם בשמי ובשם רפי על ההופעה המקסימה שתרמה המון לכייף של חג הפורים . בכל סוף הופעה אני מאחלת בשקט ובלב והפעם בקול שניפגש רק בזמנים שכאלה ובחגיגות שמחות שכאלה אוהבים את כולכם. ריקי ורפי ישראלי (חני אני מחכה לתשובה) (שלמה אני מזכירה לך שהבטחת לי בהופעה הבאה ..... מחרוזת טורקית )

ריקי כל שנותר לנו להגיד זה...

אאאאאאאמממממןןןןן!!!! ענקי! אה וגם אשרינו....

../images/Emo47.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifלשלומי היקר מאוד

חודה גדולה לך ללהקה המדהימה איזה הופעה עשיתה לנו את השנה למחרת אני בבית הדואר המרכזי בבת ים וסגן מנהל הדואר מתלהב ומספר לכולם על ההופעה בהתלהבות ואיך שלומי שבת יודיע לעשות שמח שתמשיך לשמח ולהנעים עוד שנים רבות את כל בית ישראל איזה ענק אתה אוהבים אותך מכל הלב ו
הנשמה באהבה מירה וחיים שנק ןכלנית|
||באותה הזדמנות סוף שבוע נפלא וקסום לך ולכולם

למעלה