חני ואביבה

../images/Emo24.gifחני ואביבה ../images/Emo140.gif

אנו מחקות לכן בפורום תכתבו ותרגעו, איך היה היום בקניון נהנתן, שעת מפגש של תמיכה עוזרת לנו כאויר לנשימה ולנשמה, כמה יפה מצידכן להמשך המפגש גם בלי עו"ס, פעם בשבועיים, מחקה לכן ואוהבת אותכן

hregev

New member
לחברות קבוצת התמיכה

אריאלה ונילי היקרות , היה היום כיף במפגש בקניון הגדול. זה ממש מזרים קצת אדנלין לנשמותינו העיפות. נילי - איך היה בתל-השומר , כנראה שאצטרך לקבל ממך קצת הנחיות כי לבעלי יש תור לאותה מרפאת זכרון בתל השומר ב-15 לינואר, נראה מה יש להם לאמר. אתמול בעלי עשה צילום מגעיל עם שתית נוזל בריום לצילום הקיבה והתריסריון וכנראה שנדע את התשובה מחר אצל רופא המשפחה, זה בנוגע לכאבי הבטן שיש לו בזמן האחרון וחוסר היכולת לאכול . טוב, אני כבר עייפה אז נמשיך מחר בבשורות טובות אני מקוה. להת חני

נילי41

New member
../images/Emo20.gif הי חני, בוקר טוב

שמחה לראותך בפורום. כמה ימים לא כתבת וחשבתי אולי יש בעיות עם בעלך. אני מבינה שהייתם עסוקים בבדיקה המגעילה. מתי אתם באים לביקור במרכז היום נווה רעים? אני אדבר איתך בטלפון על מרפאת הזיכרון בתל השומר. כתבתי על הביקור שלנו בפורום קצת למעלה, או בעצם למטה אני כבר לא יודעת זה כל הזמן זז... שמחה שהיה לכם מפגש נחמד, חבל שלא הייתי. מחכה כבר לפגוש אתכן במפגש הבא. מקווה שתקבלו בהקדם תשובות מהבדיקה ושלא יהיו לו סיבוכים נוספים. יום נאה וקריר... חיבוק ענק

../images/Emo140.gifלנילי'לה ולכל הפורום בוקר טוב

מה שלומכם , נילי איזה יופי חני חזרה לכתוב דיברתי איתה במיפגש שהיא תמשיך לכתוב ותוציא מהלב אנחנו רוצות לראות אותה בפורום, והנה חזרה, גם אביבה אמרה שתכנס לפורום, שיהיה יום נעים לכולנו

../images/Emo24.gifחני'לה ../images/Emo140.gif

אני שמחה שנהנת במפגש ממש נהדר לפגוש את הבנות ולהתרוקן ממה ששמור בלב,אני תמיד מחקה בקוצר רוח מתי יגיע היום שנפגש כדי לצאת קצת מהשיגרה,אוהבת אותך

../images/Emo193.gifחני'לה סליחה שכחתי

לכתוב לך רפואה שלימה לבן זוגיך ושהבדיקות יצאו טובות ,אי"ה נשמע רק בשורות טובות

למעלה