טיפ יומי קטן...

אנגלה3

New member
../images/Emo24.gifטיפ יומי קטן...

שלום לכולם רציתי לתת טיפ קטן לגבי השינה של הפספוסים שלנו, קניתי לשחר תולעת צבעונית באורך 1.5 מ' והנחתי אותה על הצד הקידמי של המיטה (מצ"ב תמונה), הילד לא נתקע יותר עם הנעליים בסורגים היא מרחיקה אותו מהם, אני יכולה לראות אותו (התולעת נמוכה ולא גבוהה כמו מגן ראש), בלילה אני מוצאת אותו נשען עליה או מחבק אותה, תלוי אם הוא על הבטן או על הגב - יותר נח לו לישון מאז שיש את התולעת. היא גם צבעונית - יותר מעניין... יחי התולעת
אנג'לה

אנגלה3

New member
נ.ב למי שמעוניינת

כדאי לקנות אותה במשביר לצרכן - יש עכשיו 20% הנחה על דברי תינוקות. לצורך השוואה - בשילב היא עולה 170 ש"ח, ובמשביר 127 ש"ח (אחרי ההנחה).

batelav

New member
טיפ קטן!

קניתי מיטה מעמינח עם מגן ואת המגן אני מכסה בפוך יחיד או בחורף בשמיכת צמר עבה ואז לעמית נעים והוא לא מרגיש את המכה. דרך אגב התחלנו להרגיש את הקושי בלילה, עמית מתעורר ומתחיל לבכות ולבקש להוריד נעליים, עד עכשיו אני מצליחה להעביר את הלילה אני מתחילה לדאוג שהקטן יגדל ואז נהיה בבעיה.

אנגלה3

New member
שלום batelav

בן כמה עמית היום? שחר בן 5.5 חודשים לכן הוא עדיין במיטת תינוק, והבעיה מתחילה כשהם מתחילים להסתובב כמו מחוגי השעון במיטה בטח מוכר לכולם
, ואז נתקעים עם הנעליים בין הסורגים
, אז מצאתי פתרון יצירתי.... תצרפי תמונה של המיטה עם המגן שנראה - בטוח נזדקק בשלב מאוחר יותר - אשמח לרעיונות... תודה אנג'לה

batelav

New member
עמית בן שנה ואחד עשר חודשים

ישן איתי במיטה עד לפני חודש {את בעלי הוצאנו מהמיטה ולא נרחיב בנושא..} אז לא היתה בעיה של הסתובבות בלילה מה שכן אני לא ישנתי כמו בנאדם וגם עמית סבל . את יכולה לקנות בכל חנות {למשל שילב}מתקן מגן מפלסטיק עולה משהו כמו מאה שקלים הוא מתחבר למיטה ועליו שמים פוך או שמיכה שאם התינוק נתקע הוא לא מרגיש את המכה וגם המגע הוא נעים והם לא מתעוררים. תמונה הייתי בכיף משריינת אבל יש בעיה במחשב הדפוק שלנו ואני לא מצליחה אז אני מקווה שעזרתי לך.

למעלה