ים ו
ות מ Humaniversity

../images/Emo24.gifים ו../images/Emo25.gifות מ Humaniversity

כבר הרבה זמן חלמנו להגיע למקום הקסום הזה, Humaniversity המקום הקסום של וירש האגדי, סוחר הסמים המכור, שהגיע לגדולות בזכות אושו, וירש שפיתח את מדיטצית האום... לא תכננו להגיע לכאן בנסיעה הזו, היינו בטוחים שלא יסתדר, והנה בא הגשם והכפור, וסילק אותנו לכאן... אמנם, נפלנו על ימים שבין לבין, ללא פעילויות מיוחדות, אבל גם כך כיף ומעניין כאן. כשנחזור, נשים בפורום קצת תמונות מהמקום, אבל בינתיים, רצינו להראות לכם קצת. נכון שאתם רוצים לראות לנו
אז בוא ולפשוט....
אז הנה, בסירה הזו החחמודה, עם הקוקוס מפלסטיק, גרנו באמסטרדם, עם תיקי וזאב, המקסימים שלנו...

וגם מים לא חסרים להם שם...

היינו יושבים על המרפסת של הסירה, ואלו שישבו בסירות הגדולות האלו, כמו שרואים בתמונה הקודמת, היו עוברים ומצלמים אותנו... אטרקציה.

ואפילו פאב נוסע על אופניים

ה חברה יושבים ומדוושים, ותוך כדי, שותים גם בירה

"סתם ככה" באמצע הרחוב

לא באיזו חממה טרופית מיוחדת, סתם על גדר של בית באמצע העיר...

ע פ ר ל ה

New member
איזה פרח יפיפה

"סתם ככה" תלוי על גדר עירונית בלב אמסטרדם!? מה שאני מציעה זה,תתכופפו אליו קלות ומישכוהו משורשיו,והביאוהו היישר אל גינתי הפורחת
לא חראם תגידו? פרח כזה יפה "סתם ככה"...? ואני בתמורה מתחייבת לדשן ולהשקות,ואפילו לתלות שלט, "פרח מוגן". והנה סטיקר:אני חברה בהגנת הטבע
עפרה

ולקינוח, בוא ותראו איך עושים פיפי ברחוב

לא תאמינו, אבל אנשים באמת באמת עומדים ככה באמצע הרחוב, פתוח, ומשתינים.

ע פ ר ל ה

New member
ודווקא כאן...

במשתנה הציבורית,אתה הוא זה שהיית אמור להצטלם ולהראות לנו! איזה פיספוס יאללה
ואני עוד קיוויתי,ציפיתי,וייחלתי לאיזו תמונת הדרן ראשונה

ת'חרפנת../images/Emo35.gif שם../images/Emo35.gif

אני בכזה מקום שעה אעמוד, לא תצא לי טיפה. אני מעדיף תמיד לחפש לי חברים מחבורת "עלה ירוק" ולהשקות אותם... ובאחד על אחד, רק אני והוא.

T i g e r R o n

New member
יפה יפה, ברוכים השווים../images/Emo23.gif

אבל איפה אתם בתמונות.... אוףףף עד פשוט זה המון שניות...........

ע פ ר ל ה

New member
נכון. איפה אתם?זה מחדל../images/Emo88.gif

יופי של תמונות. איזה כייףףףףףףףף לכם מתוקים

מוזיאון העינויים וברכת שלום

לאנשי נשות הפורום שלומים ושלומות בן אפרת מתוך התמונות והרשמים המתקבצים פה מתעלות אמסטרדם נזכרתי שלפני כמה שנים נסענו זוגתי דאז ואני לשבוע לאמסטרדם אני רציתי לחוות לטעום ולהרגיש בעוצמה את החומרים הפיזים הריגשיים והמנטאלים שהולנד יכולה להציע ואילו היא היתה כל הזמן בפיקוח ובקרה שמא לא יהיה לה עם מי לחזור הביתה וכך לאחר ריב בבית המלון ג'ויינט וחצי ויצאתי מהחדרון (בשביל החרוז) הלכתי לבדי ברחוב וחפשתי משהוא לעידוד והנה הגעתי למקום המיוחל מוזיאון העינויים של אמסטרדם שלוש קומות רעועות ובהן המיטב של השיפלות האנושית מחכה לי בתאווה רבה באתי על סיפוקי (נקודה) שמח להכנס לפורום חן
למי שרוצה לבקר!? מוזיאון העינויים (Torture Museum) בתוך מסדרונות חשוכים ומאיימים תוכלו לצפות בכל מכשיר עינוי שהעלתם על דעתכם (את רובם לא דמיינתם אפילו בחלומות הזוועה הכי גרועים שלכם) - החל במיטת מסמרים, דרך גיליוטינה ומפצח גולגלות וכלה במסכות ברזל לפנים ובקולר עץ לצוואר. "הסוס הספרדי" הוא מתקן דמוי אוכף, שהמעונים ישבו עליו כשלרגליהם קשורות אבנים כבדות שמושכות אותן כלפי מטה; "הגלגל" הוא גלגל ענק, עשוי מעץ ומברזל, שאותו נהגו לגלגל על גופו של המעונה עד שצלעותיו היו נשברות; ואילו על ה"סולם" היו קושרים את רגליו וידיו של האדם ומותחים את גופו לכיוונים מנוגדים. המוזיאון גדוש שלטי הסבר על תקופת האינקוויזיציה והמהפכה הצרפתית, ואלה מלווים בעשרות תמונות מזעזעות לא פחות מהמכשירים עצמם. לבעלי עצבים חזקים. שעות פתיחה: מדי יום 23:00-10:00 כתובת: Singel 449 (לא רחוק משוק הפרחים) טלפון: 3206642-20-31

ע פ ר ל ה

New member
השם ירחם../images/Emo186.gif

בשיאו של הקייץ חנצו'ק. אמאאאאאאאאאאאאל'ה מה זה? הולכת להתאבזר נגד כל זה
חכה,חכה בביית
חיחיחי

למעלה