כולבויניק

leatom

New member
../images/Emo26.gifדרוש: עורך/ת תוכן

לתחום אתרים בנושאי חינוך, דרוש/ה עורך/ת תוכן וניהול לקוחות, לאיזור ירושלים. הקמת אתרי תוכן בנושאי חינוך, אפיון וליווי הקמת אתרים עבור לקוחות. דרישות: אקדמאי/ת, שליטה בסביבת עבודה ממוחשבת רקע במידענות/ניהול ידע תודעת שירות המעוניינים ישלחו קו"ח בהקדם לפקס 02-5871885 (לידי טלי או לאה)

lolagirl

New member
האם זה הנוהל?

נרשמתי לאונ' ת"א יותר מזה לפני שנרשמתי הייתי אצל המנהלת חוג והיא אמרה לי שאני יכולה להירשם אז נרשמתי ושמתי את הטפסים אצלה והיא אפילו עברה איתי עליהם ש,שילמתי אגרה (יש לי קבלה) וכו' כבר כמעט שבועיים שאני לא מופיע אצלהם במערכת! עזבו שאני טרם קיבלתי תשובה על הליך קבלה וכו' אני בכלל לא רשומה במערכת! התקשרתי אליהם כמה וכמה פעמים וגם אצלהם אני לא מופיעה אז הם הרגיעו אותי ואמרו לי שזה הנוהל ולוקח להם זמן להכניס פרטים במערכת. בחיאת ראבאק שמתי את הטפסים אצל הפקידה שטיפלה בי מה היא עשתה איתם זרקה לפח . אני שואלת אתכם אקדמאים - האם זה הנוהל? אשמח לתגובות או בירורים עבורי

אלאר

New member
שלום לכולם

אני מועמד לתואר שני. האם ידוע לכם מתי מקבלים תשובות לגבי קבלה/דחייה ללימודים, ואיך? את התואר הראשון לא עשיתי בבר-אילן, כך שאני לא מכיר את הנהלים...

shiri 21

New member
"אגדה" קורס ביהדות -סבתו

האם מישהו עשה בעבר קורס זה ויכול להביא לי את המבחן שהיה לו??? בבקשה!

adventureboy

New member
מנסיון...

לוקח הרבה הרבה (...) זמן עד שהאנשים האלה עושים משהו.

g i g o

New member
נדרשת סבלנות אבל לא לחכות אלא -

רצוי לפנות לוועדה לתואר שני. יש להם שעות קבלה וכן מענה טלפוני. הם יכולים להגיד לך האם פרק הזמן שעבר הוא סביר וקצת לחץ אפשר ויעניק לך מידע נקודתי על הפנייה שלך. מעבר לזה - קיבלת מהם מכתב על כך שקיבלו את פנייתך ? זהו שלב ראשון. הנה קישור בעניין תהליכי הרישום והקבלה. בהצלחה ולא לשכוח שעיסוק במנהלה בבר אילן היא לא פעם חלק מהתואר...

אלאר

New member
רב תודות

וכן, קיבלתי מהם חזרה את הגלויה המאשרת שהטפסים שלי נקלטו ברישום.

chayahd99

New member
../images/Emo24.gif כולבויניק

אנא שרשרו לכאן את כל מה שלא קשור ישירות לנושא הפורום.

דרוש/ה סטודנט/ית לעבודה משרדית

דרוש/ה סטודנט/ית לעבודה משרדית אני עוזבת את מקום העבודה שלי, ואני מחפשת מחליפ/ה. התפקיד: עוזר/ת אישית של ד"ר תמר טננבוים, במדעי החיים. התפקיד בשעות גמישות, שכר גבוה, הרבה עניין! דרישות: אנגלית ועברית ברמה גבוהה מגורים קרוב לבר אילן לו"ז גמיש נסיון בעבודה משרדית- יתרון לא ממדעי החיים. קו"ח אל: [email protected] פקס: 03-5318841 פרטים: במסרים. תודה,ובהצלחה. נתראה בראיון

למעלה