ליבית!

../images/Emo24.gifליבית! ../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo216.gif

ל - לב רחב, ענק, גדול וטהור שמכיל בתוכו כ"כ הרבה אהבה בלי אגו, לכולם! י - פה, מוכשרת והמפרגנת מספר אחת ליוסי וניקי! ב - בשלנית מעולה! (עוד לא טעמתי!!) י - יו כמה זמן לא הייתי בסטייג'... חח ת - תבוא עליך ברכה השנה בכל מה שאת עושה ! ובכל דבר שתגעי בו ליבית! את יודעת כמה אני אוהב אותך (גם הסנובית שלא נוטה לאהוב אנשים, אגב ראיתי אותה באילת! בקרונגרס הסלסה! חמודה הסנובית הזאת.. חח( מאחל לך הצלחה אור שפע וברכה! זכרי שהגיל הוא רק מספר בהקשר אליך ותמשיכי להיות מקור לאנרגיות חיוביות, ולתת עצות הכי טובות! YOU ARE THE BEST! אוהב מכל הלב והנשמה ! אריק.

בכוונה לא משרשר

כי השרשור שם נצל"ש שהפך לבלגאן שלם :) לליבית מגיע שרשור כמו שצריך! יומולדת בלבד :)

ליבית1

New member
אריק??? ../images/Emo2.gif

נשמה שלי, תודה רבה רבה רבה רבה הצלחת לגרום לי להסמיק.... לגבי הסטייג', אין בעיה - בקרוב!!! מאוד!!!! ולגבי הבישולים... אמרתי לך - צריך לעשות משהו בנושא..... ולגבי כל השאר תודהההההההההההההההההההההההההה!!
כמו תמיד המילים שלך נוגעות ומרגשות הכי שאפשר.....
** ואגב ניקי ויוסי, הם שלחו לי SMS אתמול היישר מארה"ב (וגם שירלי כמובן
) מתוקים כאלה!!!! אז לסיכום.... אוהבת אותך חזרה חזק חזק מכל הלב והנשמה......

מזל טוב!!!

מזל טוב עד 120 שנים של אהבה בריאות הצלחה ומזל. שכל מה שתרצי שיהיה-יהיה!!! מזל טוב!!

moranush86

New member
אתה צודק באמת מגיע לה שרשור!!!

מאמי, נגמרו לי הברכות. אז אני פשוט אוהבת אותך... עם כל הסנוביות שלי {אגב סנוביות - הסנוב רוקד סלסה לא רע בכלל...} נשיקות מפה עד להודעה חדשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

orianush

New member
ליבית המון מזל טובבב ../images/Emo65.gif

מזל טובב המון בריאות ואושר יומולדת שמחחחח וסליחה על האיחור

ניר86

New member
ליביתושששק'ההה נשמההה גדולה ...

סורי על האיחור קודם כל ... נשמה שיהיה לך המון המון מזל טוב ...שתיהיה לך שנה קסומה ומוצלחת בכל אשר תפני... שתגשימי את עצמך ואת חלומותייך ! אף פעם לא מאוחר ... חחחח ודווקא היינו לא מזמן בסטייג'...אז למה סתם להגיד כמה זמן לא היית שקרן חחח בקיצור נשמה מזללללללל טובבב ענקי לבאמת בחורה מפרגנת ותומכת הכי הכי שיש באמת שקשה למצוא אנשים עם נשמה ולב ענקיים כמו שלך ... נקווה לראות אותך שוב בקרוב נחגוג לך ..ו ותודה כל פעם על המחמאות שאת נותנת לי :) נשיקותתתת ניר נ.ב -אריאל מה זה באמת פאקינג אריק ?

כוכבה 27

New member
ליבית המון מזל טוב

וסילחה על האיחור. שיהיה לך המון מזל טוב,המון בריאות,אושר

ליבית1

New member
דווקא ציפיתי לקרוא את הברכה שלך בקומונה של

ניקי
... אבל סבבה נשמה, אף פעם לא מאוחר!! תודה על כל האיחולים והברכות, ואני מקווה שבאמת בעזרת השם נחגוג בקרוב..... המחמאות מגיעות לך, הלוואי היה לי חצי מהכוח רצון שלך.... אגב, כנראה שאני אצטרך את עזרתך המקצועית בקרוב.... נדבר על זה.... !!!!

ליבית...!

אני מצטרפת כאן לכל הברכות :p ואני באמת מאחלת לך הרבה מזל טוב!! עד 120... ושיהיה רק טוב :)

ליבית1

New member
../images/Emo51.gif רבה רבה לכולכם.... אתם מתוקים ענקיים..

לא היה לי מחשב אתמול כל היום, אז לא ראיתי את הברכות והאיחולים, אז תודה ענקית לכולכם.... נשיקות....

חן 16H

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif

סורי על האיחור המון המון מזל טוב אני מאחלת לך הצלחה בריאות ואושר ושכל חלומותיך יתגשמו חן

למעלה