לילה טוב חברים יקרים שלי

../images/Emo24.gif לילה טוב חברים יקרים שלי../images/Emo24.gif

אם אני חושבת על זה - אז היה לי יום קצת מעייף- הגיע זמן לישון שיהיה לכולכם כאן לילה טוב וחלומות פראיים ביותר. אוהבת תמיד <<<<<<<< ילדת החופים<<<<<< אלין

אני ישנה כבר בלילות כמה ימים כי ../images/Emo4.gif

יש לי חבר שלא מוצא חן בעינין הסדר יום שלי - הוא לא רוצה שאני אשן ביום ויהיהי עירנית בלילות. ע כשיו אני אצלו כבר כמה ימים שאני ישנה לי בלילות יחד איתו או לבד בבית שלי. אבל יש לי בעיה אחרת הוא ממש לא אוהב אותילא מיתייחס אלי, למרות שהוא אומר לי שהוא אוהב אותי אני בחורה מספיק פיקחית ויודעת מתי אוהבים אותיומתילא - שמע אלוני - הבן אםד לא רואה אותי ממטר- רק לומר " אני אוהב אותך" הוא יודע בכל אופן בלב שלי אני יודעת שזה ממש לא נוכן- אני יקח לי כה ימים כאן בביתשלו של מחשבה האם שווה לי להיות עם בן אדם שאני אוהבת והוא כלל לא אוהב אותי???? אני מ קבלת ממנו יחס קר של זלזול וחוסר הערכה חבל שזה כחה, יכול ליהות שאני יפרוש לצערי הרב כי אני מאוד מאוד אובת אותו אבל שטויות אני חושבת ובטוחה שמגיעה לי להיות נאהבת ונערצת בדיוק כמו שהוא ! לא מוצאת את הדרל שלנו יחד. (לצערי זה חורה וכואב לי9 שיהיה לך יום מקסים אלוני תודה שהתעניינת. >>>>>>ילדת החופים>>>>>>>>> אלין.

אלין אם הוא לא אוהב אותך

הוא לא ראוי לאהבה שלך חשבת על זה? אז אולי כדי שכבר עכשיו תוותרי על זה ותימצאי אהבה חדשה? מה דעתך?

tsipi35

New member
אלין - דחוף לפה !!!!../images/Emo46.gif

אחותי? מה זה? תשירי לו את השיר של לינט "אתה לא ראוי לאהבה הזאת" ושלא יעשה לך עניינים אחרת יהיה לו עסק איתי !!!! ודרך אגב - אני מתגעגעת אליך. ומה עם הפגישה שלנו. זוכרת ביום חמישי?

ציפי אני חולה עלייך- נשמה אחות שלי../images/Emo25.gif

יהיה בסדר נשמה- לא שכחתי את יום חמישי אני מתה עלייך פסיכולוגית קטנה שלי ואחותיקרה שלי - מה שלום אריה גיסי? והאחייניות היפות שלי? אני אצלו עכשיו ואני רק בסולולרי אם בא לך ויש לך קצת זמן פנוי תרימי אלי טלפון נשמה אני צריכה קצת לשוחח איתך אם זה לא מפריע לך . אוהבת אותך אחות יקרה שלי............... <<<<<<<< ילדת חופים>>>>>>>>>>> אלין

ציפי הנה החלפתי נשמה תביני כי

אני כותבת מהמחשב שלו וממש לא שמתי לב שאני על השם שלו לכן תבתי לך הודעה על השם שלואיזה תקלה אה? לא משנה מרגע זה אני ממש ממש ישים לב אוהבת אותך תמיד חברה ואחות יקרה שלי . <<<<<<<<< ילדת חופים שלך >>>>>>>>> אלין

אלין...../images/Emo24.gif

שלושה משפטים יש לי להגיד לך..: 1. מי שלא רוצה אותך - לא שווה אותך!!!!! 2. אף פעם אל תאמר קשה, קשה יש רק בלחם- וגם אותו אפשר לאכול!!! 3. אני תמיד כאן אם תרצי לדבר נשמה תהיי חזקה... סיכום המשפטים: מה שרציתי להגיד דרך המשפטים זה שתהיי חזקה!!! ותדעי שלפעמים צריך לדעת לוותר, למרות שזה קשה..... אז תהיי חזקה נשמה אני תמיד כאן בכל זמן שתרצי לדבר אוהבת רונית

דולפינת תודה נשמה מקסימה ../images/Emo24.gif

אני יאמץ את המשפטים שלך הכל בסדר שוב חזרתי להיות לבד כמו מקודם וככה אולי יהיה לי יותר טוב עד לפעמם הבאה . תודה חברה יקרה שלי אוהבת אותך תמיד. <<<<<<<<<<< ילדת חופים>>>>>>>>> אלין

למעלה