אורית א.ס.
New member
../images/Emo24.gif לכולם
כל היום לא הייתי בבית..... הרבצתי קילומטרים לכל כוון שאתם רוצים ולא רוצעים.... אין לי כח למחשב שלי שכל פעם עושה לי מלא מלא
וכל פעם שאני נכנסת לאתר הזה. אני צריכה לכתוב כל הודעה 4 פעמים כי כל פעם הוא תוקע אותי עם תקלה כל שהיא.. אז......בתקווה ענקית שלא ייתקע המחשב....... דרומי - איך היתה הבדיקה??????????(אם לא בא לך לענות בפורום - לאי מייל או בעוד חצי שעה לטלפון בבית) גל... אני מבינה שאת מרגישה הרבה יותר טוב וזה ממש כיף לשמוע.... בתאור שלך על הכאבים אחרי הוצאת צינור כלשהו - ממש כאב לי בנשמה והרגשתי את הכאבים שלך. הקיצקץ..... היום בבוקר נסעתי לי לרמת גן (מאלי סיני למי שלא יודע..) באחה"צ - יענו שלש וחצי הגעתי הביתה כדי לקבל ילד מבית הספר ו..........לא להאמין בחמש וחצי נסעתי למקום שלא הייתי בו 8 שנים - למועצה אזורית חוף עזה - בנווה דקלים. נכון שאני לא נורמלית????????????????????????????????? טוב, לא כל כך היתה ברירה והאוטו היה ממוגן. וחזרתי לפני חצי שעה... אז...................שיהיה לככככככככככככככככככככככולם לילה כיפי..... אני כנראה פורשת בינתיים למיטה עם איזה ספר ואולי אגיע ואראה את כולכם ביום שישי,.
אורית
כל היום לא הייתי בבית..... הרבצתי קילומטרים לכל כוון שאתם רוצים ולא רוצעים.... אין לי כח למחשב שלי שכל פעם עושה לי מלא מלא