לכולם

../images/Emo24.gif לכולם

כל היום לא הייתי בבית..... הרבצתי קילומטרים לכל כוון שאתם רוצים ולא רוצעים.... אין לי כח למחשב שלי שכל פעם עושה לי מלא מלא
וכל פעם שאני נכנסת לאתר הזה. אני צריכה לכתוב כל הודעה 4 פעמים כי כל פעם הוא תוקע אותי עם תקלה כל שהיא.. אז......בתקווה ענקית שלא ייתקע המחשב....... דרומי - איך היתה הבדיקה??????????(אם לא בא לך לענות בפורום - לאי מייל או בעוד חצי שעה לטלפון בבית) גל... אני מבינה שאת מרגישה הרבה יותר טוב וזה ממש כיף לשמוע.... בתאור שלך על הכאבים אחרי הוצאת צינור כלשהו - ממש כאב לי בנשמה והרגשתי את הכאבים שלך. הקיצקץ..... היום בבוקר נסעתי לי לרמת גן (מאלי סיני למי שלא יודע..) באחה"צ - יענו שלש וחצי הגעתי הביתה כדי לקבל ילד מבית הספר ו..........לא להאמין בחמש וחצי נסעתי למקום שלא הייתי בו 8 שנים - למועצה אזורית חוף עזה - בנווה דקלים. נכון שאני לא נורמלית????????????????????????????????? טוב, לא כל כך היתה ברירה והאוטו היה ממוגן. וחזרתי לפני חצי שעה... אז...................שיהיה לככככככככככככככככככככככולם לילה כיפי..... אני כנראה פורשת בינתיים למיטה עם איזה ספר ואולי אגיע ואראה את כולכם ביום שישי,.
אורית

gal33

New member
הי אורית, אני מרגישה יותר טוב נפשית

אך אני חבולה פיזית. לגבי הצינור, שימי לב שציינתי שיש לי כושר דרמטי... תודה, ושימרי על עצמך, אל תשתובבי יותר מדי.

רוייקו

New member
גל, כפרה, את הצינור את יכולה ל...

ללפף ולהצמיד עם פלסטר, מאמי.. איך את מרגישה ? את כבר אוכלת משהו ?? בעיקרון, אני מניח שנתנו לך הנחיות תזונתיות: כלכלה נוזלית על בסיס מזון נוזלי צח, ללא חתיכות, ללא גושים. מרקים ונוזלים בעיקר ומוצרי חלב חלקים. מה קורה עם התזונה שלך. איפה את עומדת ??

ronnymp

New member
הרגת אותי עכשיו מצחוק .... ../images/Emo6.gif

לאחר השיחרור שלי הביתה מוולפסון , חרוזי ביקש שאהיה איתו בקשר טלפוני . לעדכן , לשאול - לכל מקרה שיהיה ככה מרחוק עם אצבע על הדופק . עם הזמן התחילו "הבעיות הקטנות" . דלקות באיזורי כל התפרים למיניהם בבטן - התפרים שמהדקים את הצנרת לגוף הצינור הזה יצא הצינור ההוא זז להזכירכם - היו 3 צינורות (המוווק , נקז ענק נוסף בגב , והג´יג´ינוסטום) אז בכל פעם שהתקשרתי לחרוזי ושאלתי זה עושים - התפר נקרע והצינור יוצא אז הוא ענה לי תמיד - "שים פלסטר" "אבל חרוזי - אין לי בעיה לקפוץ אלינו לכרורגים שיתפרו לי" "לא צריך - שים פלסטר" ומאז הצמדנו לו בצחוק את השם פרופסור פלסטר -
- בצחוק ובהרבה חיבה אז עם ההודעה שלך פשוט הזכרת לי את זה

רונית-1

New member
ולי זה מזכיר

איך הייתי מאושרת שחודשיים לאחר הניתוח הצינורית פשוט החליקה באמבטיה, ואיך הייתי מאושרת להיפטר ממנה, אמרו לי שצריך להסתובב איתה חצי שנה בגלל האנמיה החריפה שלי. רונית

ronnymp

New member
אני זוכר .....

לא שמת פלסטר בכוונה - שיפול ופתאום ..... זה החליק לך החוצה במיקלחת ומייד רצת להתקשר אלי ולעדכן באושר וגם שאלת אם לספר לחרוזי - אבל מייד ענית לעצמך בשלילה

רונית-1

New member
ואוו רוני נשמה

איך אתה זוכר הכל. וכמה עברנו יחד ומאז... מה הסיכוי שנתראה ביום שישי? רונית המתגעגעת

lir42

New member
רוני - לגבי הצינור המרגיז

מה שלומך? הצינורות הללו כל כך מעצבנים אני זוכרת ששיחררו אותי הביתה עם הצינור לא יכלתי ללבוש חזיה הפצע והצינור היה בדיוק מתחת לחזה (כל כך הבנתי את גל שהיא אמרה זאת) רציתי פשוא למות! וחרוזי אמר לי כמו שאאתה מתאר שים פלסטר שאבא שלך יסדר זאת (אבי רופא) וכדומה איזה מרגיז!! חוץ מזה מה שלומך

gal33

New member
הגסטרוסטום מזמן מלופפה, היא התכוונה

להוצאת ההמו-וואק. אם אני אוכלת? יותר מדי להערכתי: כמעט 1 קופסת גבינה ביום. כמעט 1 יוגורט קערית מרק ירקות טחון דליל לפחות 10 כוסות שתיה ביום (מים, תרכיז דיאט, תה צמחים) מה אתה אומר? לפי מירית אני אמורה להצליח לאכול בנוסף: 5-6 כפות פירה 1 ביצה רכה ירקות מבושלים רסק תפוחי עץ אני אומרת לך, בסוף אני אהיה הראשונה שתשמין מ- GBS

הדרומי*

New member
רק עכשיו אני מתחיל לקלוט למה יותר

מידי שקט באזור שלנו רוב הערב
כי משהי היתה אצל אבו עמאר היום לעשות לו
אז ל
ושרק ימשך כאן השקט .
אורית שלוש הודעות מתחת יש את ההסבר שלי וגם את מה שהקולגותשל
עשו לי היום ככה יצאתי משם-
וזה כי אין לי פאו´ץ יש משהו אבל את זה אני ידע רק אחרי שאני יפגש עם ה
ו
ואז אני היה יותר חחכם
ואתלא בסדר גם לבור ולא להכנס להגיד איזה שלום קטן אני מזה -
אז מחר כאשר תקומי מה
ותקחי איזה
בלבד אז תראי את ההודעה שלי יום טוב וליל מנוחה לכם ממני
הדרומי

רוייקו

New member
היי אורית. כדאי שלא תסכני את

עצמך. מאוד מסוכן שם עכשיו... הזהרי, יקירה. את באה יום שישי הקרוב לעזריאלי ??

למעלה