לפורום המקסים מכל.

../images/Emo24.gifלפורום המקסים מכל.../images/Emo9.gif

אז ככה. א.אם מישהי רוצה משהו מהוט טופיק , מוזמן לבקש. אין לי בעייה לקנות לכן, אבל אני צריכה שתתחייבו אחכ באמת לקחת את מה שביקשתן. אז לרציניות בלבד.
ב.באופן כללי, תהיתי לי, רוב הבנות פה הרי שנמצאות חזק בלבוש , מזמינות מהאינטרנט. אז ,במידה ונזמין במרוכז, סביר להניח שיצא יותר זול, הלא כן? לא כדאי לשקול זאת בכובד ראש?

עדי! ../images/Emo13.gif

אמרתי לך שאני אוהבת אותך?! חחחחח
אני רוצה, אני רוצה! (חכי שאני אציץ באתר ואני אגיד לך על מה אני בונה משם...) הבעיה היא שהויזה שלי היא לא בינלאומית...(עדיין)

זה פשוט לא הגיוני!

איך אפשר לקנות דברים בלי למדוד אותם?! אני ממש ישמח אם תוכלו לעלות עוד קישורים לאתרים כאלו, היו שם דברים נחמדים, בהוט טופיק, אבל אין ממש מגוון וגם מחוכים לא ראיתי, ועוד משהו, אני מאוד מאוד מאוד מעוניינת במחוך אמיתי. האלו שלובשים אותם בשביל לעצב את הגוף (אני דלוקה על הרעיון הזה מאז שראיתי ב"תאמינו או לא" שתי נשים שלבשו מחוך כמה חודשים וזה שינה להם קצת את הגוף) בכול מקרה, אני ממש ממש אוהבת את זה, ומיותר לציין שזה מדהים ביופיו! דנה.

זה נכון...

מחוכי םקשה להזמין ככה, אבל חולצות ודברים שיודעים מה המידה שלהם- בלי בעיה...

GoddessKitty

New member
לא מדוייק

מחוך קל להזמין כי יש כאן רק שאלה של מידה אחת - מידת המותניים. אם את מספקת את מידת המותניים שלך מאוד קל להתאים לך מחוך ובמיוחד אם יש לו קשירה מאחורה ואז הוא מתאים את עצמו לך. הבעיה במחוכים זה בעיקר לזהות את איכות החומר והברזלים.. וכמו כן, האורך שלהם גם חשוב.

Tidal

New member
ג'יזס, לא לא כואב?

או מסוכן? זה גם מבנה עצמות שם,לא?

ToryMaster

New member
עלול להיות מסוכן

לגרום לקשיי נשימה], התעלפויות כתוצאה מחסור חמצן וכו'.

GoddessKitty

New member
מחוך מפלדה

זה משהו שנורא קשה ללבוש, אבל יש אנשים שלובשים כדרך קבע מתחת לבגדים, ממש כמו חזיה.. דעתי, הם מטורפים..:) אבל זה אפשרי. א-ב-ל זה לוקח הרבה זמן של התרגלות. לי לקח מלא זמן רק להתרגל למחוך דקורטיבי מברזל ועד עכשיו יש לי מחוך מפלדה (אבל שלא מיועד להקטנת מותניים דרסטית) ומסורבל לי ללכת איתו ואני לובשת רק בממש ארועים חגיגים. מכל מקום, יש לי קישורים לאתרים פופולריים בנושא.

GoddessKitty

New member
ועוד...

עוד חנויות גותיות ולא לשכוח את אוקספורדס יצרן המחוכים להצרת מותניים הכי טוב, ורסם ויקר רצח (אלף שקל למחוך)..

GoddessKitty

New member
נסיון שלישי..

יכול להיות שאם לא כותבים כלום במסר, זה לא מציג קישורים?

GoddessKitty

New member
התיאשתי...

www.manicpanic.com איפור ושיער אלטרנטיבים. www.amphigory.com איפור אלטרנטיבי מדהים שלא שולחים לארץ לצערי. וסליחה על ההצפה..:)

סורי על הניצלוש..ליז!

ראיתי אותך בעיר הנוער בחיפה! בתחנת רכבת..והסתכלו אחת על השניה! נראה לך שאת יודעת מי אני? סימני זיהוי שלי- פירס בכול גבה, סיידליפ וספטום.

Just Angel

New member
../images/Emo12.gif הו.*ספטום../images/Emo99.gif*

אם תשימי תמונה שלך בטח אזהה ^ ^

Just Angel

New member
רעיון מעולה,

בעיקרון הדבר היחיד שמנע ממני להזמין דברים מהוט טופיק זה דמי המשלוח המאוד יקרים..אני מתארת לעצמי שאם כמה אנשים מזמינים ומחיר המשלוח מתחלק זה ייצא זול הרבה יותר, אחרוש עוד כמה דקות את הוט טופיק ^ ^

למעלה