מדריכה חדשה בשטח!

roni171

New member
../images/Emo24.gifמדריכה חדשה בשטח!

תמי , תודה על התגובה המהירה , בהחלט נחמד לפתוח ככה את הבוקר..... שמחתי לקרוא ו"לסמן v " על כל הטיפים שרשמת לי , אלו בהחלט הדברים שחשובים לי ביותר ואני שמחה לציין שאלו הפרמטרים שנדמה לי כי הכי מורגשים בשיעורים שלי. יש לי בעיה קטנה שאולי גם שאר חבריי הפורום יוכלו לעזור לי - אני לא מוצאת מוזיקה לשיעורים .....כמובן שיש את הדיסקים עם הלהיטים הידועים והבנאלים אך אני מחפשת באמת משהו שונה וייחודי ואינני יודעת היכן ניתן למצוא ...חיפשתי באינטרנט ובערך בכל מקום אפשרי..... אשמח לתגובות.....ובכלל להשתלב בפורום הנחמד הזה.... יום טוב לכל הספינרים!

Tami661

New member
בכיף../images/Emo140.gif בכל זמן... ויפה שהצטרפת

אלינו (זהו, ברגע שאת כבר לא סמויה... לא תוכלי להסתתר עוד
) בקשר למוזיקה, העמדתי קטגוריה מיוחדת לנושא הזה בלוחות ואני מאוד מקווה שעם הזמן תתרחש שם איזושהיא התעוררות, זה נושא שמעסיק די הרבה מדריכים וגם גוזל די הרבה מזמנם. לדעתי, אם את ממש ממש מתקשה בעניין, נסי למצוא לך איזה די.ג'יי צעיר... סתם רעיון
מאחר וה"ילדים" האלו שמתקשקשים בעסקי די.ג'איות הם מבינים לא קטנים בכלל, הסכומים שהם גובים הם די סמליים עבור הכנת דיסק והם יכניסו אותך לעניינים בקשר למה שהולך, מי אוהב מה וכיו"ב. את תצטרכי כמובן להיות נוכחת בעת הכנת הדיסק כדי להגדיר מקצבים ולהתאימם למערך האימון שלך. אם תתקשי באיתור ילדודס שכאלו, את יכולה לשגר קריאה בפורומים של המוסיקה ולהיות ערוכה עם תיבת המסרים שלך
. בקשר לממש, ממש "ייחודי"... ברגע שהמחשב הקבוע שלי יחזור אליי מהאישפוז שנכפה עליו, אשלח לך כמה "מעניינים"

למעלה