מה המצב אנשים יקרים שלי???

../images/Emo24.gifמה המצב אנשים יקרים שלי???

הגיע הזמן שנהריה תעלה סוף-סוף לרשימת אתר הפורמים מספר אחד בישראל, אבל איפה כולם? מה זה, אף-אחד לא נכנס לכאן? יאללה אנשים, תתחילו להחיות את הפורום הזה... תתחילו קצת לעשות בלאגן, ותרקידו את כולם... ובקיצור תתחילו לדבר על דברים מעניינים כאן בפורום הזה.. הרינו כולנו באותה הסירה, אז קדימה שתפו אותנו בחוויות מרגשות, ובתוכניות שלכם לקראת החופש הגדול... וגם הוספתי לכם בתור התחלה תמונה שלי, מי יודע אוליי אחד מהשכנים שלי יזהה אותי...

hatul

New member
אני רואה שהתמונה לא עלתה...

אולי תעלה אותה לכרטיס האישי שלך... אני באופן אישי מעכו, והעליתי פינת הומור ושעשועים...
הבטתי בכרטיס שלך, אני מקווה שאתה מרגיש טוב יותר...

שולי פ

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא../images/Emo70.gif

יופי, סוף כל סוף עוד מישהו שרוצה שהורום יקום לתחיה! אני איתך לאורך כל הדרך... אז יאללה אנשים תתחילו להחיות את הפורום השקט שלנו... אוקיי אז בואו נתחיל... אני מתכוונב לנסוע לחו"ל (עדיין חסוי לאן...) מקווה שתכנסו לכאן יותר....

noritl1

New member
זוכר אותי נער החלומות?

באמת הייתה לך בעיה לשלוח לי את התמונה אבל בסופו של דבר היא עדיין במחשב,אל תדאג אני אשלח במקומך את התמונה שלך אם אתה רוצה אחרי הכל..בטח יש לך בעיה במחשב לא? איזה צירוף מקרים לפגוש אותך פה

שולי פ

New member
את מדברת אלי??????

כי אם כן אז... א. אני בת ולא בן... ב. אני מכירה שום נער חלומות ואני גם לא (מן הסתם) נער החלומות... ג. פגשתי אותך בעוד מקום?? כי אם כן אז כנראה הזיכרון כבר בוגד בי...(ובגיל הזה זו ממש בושה...) מקווה שטעיתי...

noritl1

New member
לא דיברתי אלייך אלא אל ג'יימס בונד

שפתח את השרשור מתחילה,כמו שאמרתי אני מוכנה אפילו עכשיו להכניס את התמונה לפורום אם יש לו בעיה במחשב או ..שלא

למעלה