מוזמנות למעגל רעננה ביום ג' 21/9 20:30

../images/Emo24.gifמוזמנות למעגל רעננה ביום ג' 21/9 20:30

מעגל רעננה והאיזור מתכנס!! מתי? נפגשות ביום ג' 21/9 ב-20:30, המפגש מתחיל ב- 21:00 ועד 23:00 היכן? מתחם טליה רבי עקיבא 95 רעננה | עלות: 40 ₪ ...אז כדאי לכן לבוא כי: * אתן אמהות עצמאיות ורוצות לקדם את עצמכן מפה לאוזן * המעגל העסקי נועד ליצור מערכת של קשרים עסקיים והדדיות של הפניות עסקיות ושיווקיות, לתמוך בכן ולעודד עשיה. מה בתכנית: - פתיחה והסבר על הקבוצה, מטרתה ואופן התנהלותה - סבב 60 שניות הצגת העסק של כל אחת (מומלץ להתכונן...) - 10 דקות הרחבה עסקית - תרגיל: לכבוד השנה החדשה - מטרה / יוזמה לקידום העסק – מוזמנות לחשוב (בדרך) על רעיון חדש לעסק, או על מטרה שהייתן רוצות לקדם השנה, ונגייס את מיטב הכוחות לסיעור מוחות J והודעות: א. 60 שניות - במפגש הקרוב הנכן מוזמנות להקדיש את ה-60 שניות להמלצות אישיות מקליינטים מרוצים. לאורחות כדאי להציג את העסק שלהן באופן כללי, ומי שמעדיפה להציג באופן חופשי כמובן יכולה. ב. נא לשלוח אלי מייל עם אישור הגעה או בקשה להתארח. הביאו אתכן – כרטיסי ביקור, יומנים לתיאום פגישות, דוגמאות, מוצרים וכד' לפרטים נוספים צרי קשר... שנה טובה ולהתראות, ורדית פיזם - סוכנת ביטוח מנהלת מעגל רעננה סלולרי: 052-6137115 מייל: [email protected]

dinart

New member
מגיעה ../images/Emo70.gif

וממליצה בחום לכולן לבוא ולהתרשם מהמעגל שלנו
מאז שנכנסתי למעגל העסק שלי התקדם. קיבלתי לקוחות חדשים בזכות חברות המעגל שהמליצו עלי ופירגנו לי. נשמח לראות פנים חדשות, וכמובן גם ותיקות
מי שמעוניינת מוזמנת לפנות אלי לפרטים נוספים

ranjita1

New member
האם זה מעגל של נשים שרוצות לקדם את העסק שלהם

מישהי פה בפורום המליצה לי על המעגל הזה אני מחפשת מעגל אמהות ברעננה לצורך הכרות וחוויות על גידול התינוקות האם המעגל הזה הוא מעגל לצורך קידום עסקים מכיוון שאני כרגע לא עובדת אלא בחופשת לידה לפני זה עבדתי בתור סוכנת נסיעות אשמח אם מישהו יכול לשלוח לי תשובה לשאלה

המעגל הזה הוא מעגל עיסקי

אני מבינה שאת מחפשת מעגל חברתי כנסי לאתר של קישורי אימהות www.m4m.co.il יש שם גם מעגלים חברתיים. תוכלי לפנות גם להדס דושי אם אני לא טועה בהצלחה! אגב, מפגשים חברתיים בתשלום תוכלי למצוא אצל בטי גורן

למעלה