מזל טוב על הפורום אני ,,, יכול להצטרף?
ע ענן 9 New member 14/11/06 #2 יש לה שיר חדש../images/Emo127.gif משהו על רצון ,,, או על השלמה עם המציאות האם הכוונה לשיר עיניים זרות? מחר אולי גם אספר סיפור מרגש שהיה לי עם רונה קינן החמודה ספור אישי נוגע ללב היום כבר רשמתי המון איני רוצה להציפ יום טוב לכולם
יש לה שיר חדש../images/Emo127.gif משהו על רצון ,,, או על השלמה עם המציאות האם הכוונה לשיר עיניים זרות? מחר אולי גם אספר סיפור מרגש שהיה לי עם רונה קינן החמודה ספור אישי נוגע ללב היום כבר רשמתי המון איני רוצה להציפ יום טוב לכולם
ע ענן 9 New member 15/11/06 #5 תודה../images/Emo24.gif על קבלת הפנים החמה שזכיתי לה בפורום הנחמד הזה של רונה קינן היקרה פורום חדש אנשים נחמדימ מה עוד צריך?
תודה../images/Emo24.gif על קבלת הפנים החמה שזכיתי לה בפורום הנחמד הזה של רונה קינן היקרה פורום חדש אנשים נחמדימ מה עוד צריך?
B bזוהר New member 15/11/06 #7 ברוך הבא!!!! ../images/Emo24.gif אני זוהר, שמחה שהצטרפת... ומחכה לשמוע על הסיפור! תמשיך לכתוב כאן יום טוב
ברוך הבא!!!! ../images/Emo24.gif אני זוהר, שמחה שהצטרפת... ומחכה לשמוע על הסיפור! תמשיך לכתוב כאן יום טוב
E Elektra Natchios Guest 15/11/06 #9 ../images/Emo113.gifברוך הבא ../images/Emo9.gif אני אופיר. סיפור? נשמח לשמוע