מייק טייסון חוזר

BROWN BOMBER

New member
../images/Emo24.gifמייק טייסון חוזר../images/Emo24.gif

מאמנו ואמרגנו של המתאגרף הגדול ואלוף העולם לשעבר מייק טייסון הודיע כי מייק טייסון הולך להשתתף בסרייה של קרבות במסגרת טורניר הווטרנים של האיגרוף. התחרויות יתקיימו עם כמות מקוצרת של סיבובים (בין 4 ל 6) ובהם ישתתפו כמה מגדולי המתאגרפים של העבר... בין המתחרים האפשריים מתאגרפים כמו אוונדר הוליפילד, רידיק בוואי, ולארי הולמס...

MikeTyson

New member
הוא חוזר כמו שהוא מגיע לישראל...

וכבר הודיעו כמה פעמים שהוא מגיע לישראל. זה נראה לי, מתיחה ליום ההולדת... ולארי הולמס בן 60 עוד מעט לא?!

BROWN BOMBER

New member
לארי הולמס בן 54....

כבר נערכו טורנירים כאלה בעבר. זה כמו משחק אולסטר לוותיקי ה NBA. טייסון אמר שלא רוצה לסיים את הקריירה בהפסד. גם ההכנסה שלו מהקרבות האלה תהיה גבוהה יחסית...

lironmarko

New member
לטובתו אני מקווה שזה לא נכון

שיפרוש לתמיד כי אחרי הניצחון שיהיה לו שם זה יצית לו את הקריזה והוא יקפוץ מעל הפופיק...

BROWN BOMBER

New member
אני לא חושב שיוכל לנצח את הוליפילד.

אפילו במצב של הוליפילד היום. הוליפילד למרות ההפסדים התחרה מול המתאגרפים הטובים שיש היום. ג'יימס טוני, חסים רחמן, ג'ון רויז. הגרוע ביותר שהפסיד לו היה לארי דונלד. גם לי זה לא נראה ראיון טוב. אבל במחשבה שנייה עם זה יהיו קרבות של 4 סיבובים מול מתאגרפים זקנים... אולי יש מצב למשהו...

BROWN BOMBER

New member
אני לא חושב שיוכל לנצח את הוליפילד.

אפילו במצב של הוליפילד היום. הוליפילד למרות ההפסדים התחרה מול המתאגרפים הטובים שיש היום. ג'יימס טוני, חסים רחמן, ג'ון רויז. הגרוע ביותר שהפסיד לו היה לארי דונלד. גם לי זה לא נראה ראיון טוב. אבל במחשבה שנייה עם זה יהיו קרבות של 4 סיבובים מול מתאגרפים זקנים... אולי יש מצב למשהו...

BROWN BOMBER

New member
את המידע קיבתי מאתר RUMBLER

אבל זה אתר חדשות רוסי אז לא נראה לי שיתאים לך... אבל אני מאמין שבקרוב תשמע על זה ממקור אחר...

למעלה