מעגל הרצליה מגובש

../images/Emo24.gifמעגל הרצליה מגובש ../images/Emo70.gif

הי לכולן, מכיון שלאורנה דניאלי בעיית מחשב קלה, לקחתי על עצמי לשתף אתכן בחוויה
פרגנו כהרגלנו לחברת מעגל אחר ... יעל דורון יבין - מנהלת מעגל רעננה
הנהדרת והמקסימה נפגשנו ביום רביעי לערב כיף וצחוק, אז מה היה לנו
אוכל מצויין שכל אחת טרחה והביאה
שארגנה לנו יעל, שהיה קליל, נעים וכייפי. צחוקים... כבר אמרתי, נכון? ולי, נשארו שאריות
בקרוב אצלכן... רוית

היה כזה כיף ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לפגוש את כולן לצחוק לאכול אוכל טעיםםםם ולקבל תובנות חדשות מיעל. תודה לכולן.... סוזי

pe t e l

New member
מי הכינה את פשטידת התרד המדהימה הזו../images/Emo2.gif

דחוף דחוף מתכון בבקשה
רוצה כזו פשטידה בשבועות
ולעינינו: יעל, כבר כתבתי לך במקום אחר אז מעתיקה ... "יעל, תודה רבה על הערב הנפלא שהעברת לנו אתמול. באתי עייפה :) אבל "נקלטו" לי כמה תובנות ונהניתי מכל רגע. טוב ... גם שמת לב כמה צחקתי אתמול ... " ולכל שאר החברות. היה ערב נפלא, מצחיק ומהנה. מאחלת לנו עוד כאלו. רוית, תודה רבה רבה על האירוח (נשארה פשטידת תרד?
). דנה

תודה ליעל

יעל תודה על הערב המהנה- קלפים, סבבים והמון צחוקים.... ידעת להעביר את הערב בקלילות שהתאימה כל כך לשעה המאוחרת. מאד נהניתי
ותודה לכל בנות המעגל, חברותי הנחמדות... וכמובן האוכל, העוגות, אין עליכן

המארחת נהנתה מפשטידת התרד ../images/Emo9.gif

אין ספק שהיתרון בלהיות מארחת הוא השאריות ...
פשטידת התרד הוכנה לדעתי ע"י גלי קלקשטיין, הרכש החדש שלנו
למה זה חשוב עוד יותר - היא דיאטנית... אז פשטידה מדיאטנית
גלי השמיעי קול...

אנוגשם

New member
לאור הבקשות פשטידת תרד קלה להכנה וטעימה

הי כולם, לפי בקשתכם אני מעבירה לכם את המתכון הקליל להכנת פשטידת תרד, החומרים: 1 חבילת תרד של סנפרוסט שהופשרה מראש 5 ביצים, 4 כפות מיונז, 4 כפות אבקת מרק פטריות, עשבי תיבול לפי הטעם(לא חובה) הכנה: מערבבים הכל ביחד בקערה, מעבירים לתבנית אפייה משומנת מעט מכניסים לתנור שחומם מראש ל 190 מעלות מוציאים אחרי שהפשטידה משחימה קלות כ- 40 דקות שיהיה לכולם בהצלחה וחג שמח גלית קלקשטיין- שילוב גישות בתזונה לבריאות וירידה במשקל [email protected] טלפון 0505972003

pe t e l

New member
מעולה תודה!

זה נראה ממש פשוט. מקווה שיצליח לי גם. תודה

דפי ב

New member
תודה ליעל יבין המקסימה

שהעבירה לנו ערב גיבושון כיפי במקצועיות רבה! ותודה לחברות המעגל הנהדרות על ערב מהנה וטעים!

למעלה