מעניין אותי...

michalm83

New member
../images/Emo24.gifמעניין אותי...

איך התחלתם לאהוב את ריטה???? למה ריטה??? ולא זמר/ת אחר/ת???? איך הכל התחיל.......?? אז יאללה להריץ את השנים אחורה....

The Juck

New member
בואו נחזור 9-8 שנים אחורה...

בשמן שהאלבום "אהבה גדולה" היה בשיא מכירתו.. אמא שלי שמעה בעיתונים שהמופע "אהבה גדולה"זה משהו מיוחד במינו.. היא רצתה לראות על מה מדובר, היא גררה את אבא שלי לאחת ההופעות בעפולה.. וחזרה עם חוויות בלי סוף.. אז היא קנתה דיסקים..הלכה לעוד ועוד ועוד...(ועוד..) הופעות.. יום אחד אני, אמא, ואח שלי נסענו לכפר המכביה ברמת-גן ובדרך אמא שלי שמעה את הקלטת של "אהבה גדולה".. ומאז ששמעתי רק 2 שירים התאהבתי בריטה! אני זוכר שזה היה מהשירים: "כנפיים לבנות" ו- "עולם חדש"- אלו 2 השירים הראשונים שהתחלתי לאהוב את הגדולה! ובדרך ראינו את גילת אנקורי (חחחח לא קשור..בכל זאת אני זוכר מאוד מאוד את היום הזה) והלכתי לאחת ההופעות בהיכל התרבות בת"א..וזה היה בחנוכה! אני זוכר!!!!! (של המופע "אהבה גדולה") ופשוט נדלקתי על הקול המדהים הזה... ואני זוכר אפילו מה הבאתי לה על הפעם הראשונה: שוקולד גדול בצורת לב.. ולאחר שבועיים, נפגשתי עם ריטה מחוץ למסגרת הופעה אצל המסג'יסטית שלה ושל אמא שלי.. ושם ריטה סיכמה איתי שהיא תזמין אותי לבמה ונשיר יחד...(בתמונה 1) אז לאחר כמה ימים..לא זוכר כמה, שוב בהופעה בהיכל התרבות היא הזמינה אותי לבמה..ואמרה: "אני רוצה להזמין לבמה ילד מקסים, בן 6.." (אני לא זוכר מה בדיוק היא שאלה ומה היא אמרה מרוב התרגשות...) אז עליתי לבמה..נתתי לה דובי עם ממתקים.. וברגע האחרון השתפנתי והתביישתי לשיר..בכל זאת..ילד בן 6 מול קהל של 3,000 איש..... ועל הבמה היא אמרה לי שנפגש מאחורי הקלעים..נפגשנו והצטלמנו (בתמונה 2 ו- 3) עליתי לבמה עוד כמה וכמה פעמים...אבל העליה לבמה הכי זכורה וחרוטה לי בראש כבר 3 שנים..זה מהמופע "תפתח חלון" ב31.8.00 (כן, כן, היומולדת שלי. הרמז מובן?!?!?!!?!?!??!?!?!?) אז אני יתחיל לספר: ריטה שלחה לנו 3 הזמנות למופע בפארק הלאומי ברמת-גן, ההופעה הייתה מדהימה, ואחרי השיר "בערב יום העצמאות" עם הזיקוקים.. קראה לי ריטה לבמה (במפתיע) ואמרה "עכשיו נעבור לעינייני ימי הולדת: יש ילד בן 11 שיש לו היום בדיוק יומולדת (מחיאות כפיים מהקהל) ואני רוצה לעשות לו את היומולדת כאן על הבמה..צחר? אתה כאן?" עליתי לבמה וריטה שאלה אותי: "באיזו שפה אתה רוצה שאני ישיר לך יומולדת-פרסית, עברית, אנגלית..?" עניתי: "עברית" ריטה שמעה כנראה אנגלית..אז היא שרה לי...ואחרי שהיא סיימה לשיר הגיע הרגע שלא אשכח בחיים שלי, לעד: הקהל פרץ במחיאות כפיים שלא ראיתי בחיים שלי..זה התחיל מהסוף להתחלה...והם מתגברות ומתגברות...וזה היה רגע מדהים!.. (ואני לא מוכן להשים תמונה כי אני וריטה נראנו שם זוועה...זה היה גם בתקופת ההריון של נועם) ובכל השנים הבאות החלטתי שם: אני רוצה בכל הופעה להגיד לריטה תודה, ושוב תודה! ובלי סוף תודה! מגיע לה! וקיבלתי ממנה בנוסף את "TIME FOR PEACE" באותה תקופה שלא היה אפשר להשיג בארץ..ועם הקדשה אישית ממנה ע"ג האלבום...(בתמונה 4) אז ריטה: תודה! את לא יודעת כמה כיף שזמרת שאתה כל-כך אוהב מכירה אותך, ומקדישה לך אפילו כמה דקות מהופעות..תודה רבה

The Juck

New member
ועודד משהו......

ההזמנה X3 שריטה נתנה לי בהופעה ברמת גן.. (ביומולדת שלי)

Golden apple

New member
תורי ../images/Emo13.gif

בריטה התאהבתי מן המופע המשותף. הלכתי עם דודה שלי ומזה לא התעניינתי. ..סתם הלכתי התאהבתי בה מיד! ולאחר מכן שזה הגיע אליי (כפר מנחם) הלכתי שוב, ואז קניתי את אלבום הבכורה (אני חולה על שביל הבריחה ואהובת הספן)את "תחנות בזמן" כמובן את המשותף (מהדיוטי פרי
) ואת "אהבה גדולה" (מאחורי אהבה גדולה יש סיפור..
אה צחר) וזהו לאט לאט אני אוסף עליה חומר מעיתונאים גם והכול..היא ענקית
היא כובשת..אני לא יודע מאיפה להתחיל לתאר אותה..

The Juck

New member
../images/Emo77.gifהמתנה שנתתי לריטה

בהופעה בבית גבריאל לפני שבועיים (9.8.2003)

The Juck

New member
בצדדים שמתי תמונות שלי ושלה..

תמונות שלי ושלה מכל התקופות......

michalm83

New member
../images/Emo3.gifיפהה...

שלי זה סיפור עצוב כזה...אז אולי לא כדאי שאספר...חחח או שאתם רוצים..... תלוי בכם

Golden apple

New member
צחר תגיד כמה עולה "חמצן" בניצנים?

הכנסתי אותו הרגע למערכת הוא קופץ לי.אמא שלי תמיד דוחפת את כול הדיסקים ככה למתקן..
ותגידו
יש עכשיו רעש בסלון לאחותי יש יום הולדת בת שנתיים!

michalm83

New member
../images/Emo140.gifאז עכשיו הגיע תורי...

טוב.....אז איך התחלתי לאהוב את ריטה.... האמתי אני לא זוכרת כל כך את התקופה ההיא, מנסה כמה שיותר לשכוח... הכל התחיל בזה שלפני 8 שנים נפצעתי קשה מאוד בתאונת דרכים, תקופה הכי איומה שיש.... קיבלתי באותה תקופה מתנה דיסקמן ודיסק 'ימי התום', ממישהו יקר שבא לבקר אותי אז בבית החולים. ומאז אותו רגע ... בכל רגע פנוי, בכל האישפוזים, באותה תקופה חייתי חיה מניתוח לניתוח (ע"פ חיה מיום ליום....), התאהבתי בקול, התאבתי בשירים שהיו היחידים שנתנו לי נחת בתקופה הההיא... איתה הייתי מרחפת ובורחת מכל הסבל שהיה לי אז... אחרי שנתיים, זכיתי ללכת לראות את ריטה במופע "אהבה גדולה" הבלתי נשכח.... אחרי הכל, אני מאמינה שהשירים הם שעזרו לי את הכוח להשתקם מהכל... ולהמשיך להילחם ולהצליח לעמוד על הרגליים. כיום אני משתדלת להגיע לכל ההופעות שיש לריטה... היום אני חושבת , מה היה קורה אם לא הייתי עוברת את התאונה הדרכים הנוראית ההיא, הייתי עדיין מתחילה לאהוב את ריטה???? את זה לעולם לא אדע....אבל הלוואי ולא הייתי עוברת את כל הטראומה ההיא, ולא הייתי משתמשת במילה "אם", והייתי מתחילה לאהוב את ריטה סתם ככה... ותמונות אני לא שמה פה...חחחחחח שיהיה לכם המשך יום מדהים

michalm83

New member
סליחה על הטעויות הכתיב ...../images/Emo12.gif

אתם יודעים נושא לא הכי קל שבעולם... שיהיה לכם סוף שבוע קסוםםםםםםםםם
מיכל

Golden apple

New member
ממש מרגש! אני לא רוצה להרחיב

במילים זה מסוג ההודעות שקוראים ומתרגשים.. מיכל
מכול חברי הפורום!

למעלה