../images/Emo140.gifאז עכשיו הגיע תורי...
טוב.....אז איך התחלתי לאהוב את ריטה.... האמתי אני לא זוכרת כל כך את התקופה ההיא, מנסה כמה שיותר לשכוח... הכל התחיל בזה שלפני 8 שנים נפצעתי קשה מאוד בתאונת דרכים, תקופה הכי איומה שיש.... קיבלתי באותה תקופה מתנה דיסקמן ודיסק 'ימי התום', ממישהו יקר שבא לבקר אותי אז בבית החולים. ומאז אותו רגע ... בכל רגע פנוי, בכל האישפוזים, באותה תקופה חייתי חיה מניתוח לניתוח (ע"פ חיה מיום ליום....), התאהבתי בקול, התאבתי בשירים שהיו היחידים שנתנו לי נחת בתקופה הההיא... איתה הייתי מרחפת ובורחת מכל הסבל שהיה לי אז... אחרי שנתיים, זכיתי ללכת לראות את ריטה במופע "אהבה גדולה" הבלתי נשכח.... אחרי הכל, אני מאמינה שהשירים הם שעזרו לי את הכוח להשתקם מהכל... ולהמשיך להילחם ולהצליח לעמוד על הרגליים. כיום אני משתדלת להגיע לכל ההופעות שיש לריטה... היום אני חושבת , מה היה קורה אם לא הייתי עוברת את התאונה הדרכים הנוראית ההיא, הייתי עדיין מתחילה לאהוב את ריטה???? את זה לעולם לא אדע....אבל הלוואי ולא הייתי עוברת את כל הטראומה ההיא, ולא הייתי משתמשת במילה "אם", והייתי מתחילה לאהוב את ריטה סתם ככה... ותמונות אני לא שמה פה...חחחחחח שיהיה לכם המשך יום מדהים