מפגש פורום, יום חמישי

../images/Emo24.gifמפגש פורום, יום חמישי

יום חמישי הזה בעזריאלי, שעה 3 וחצי יתקיים מפגש פורום השבט הראשון... כן ירבו לאחר ישיבה ארוכה עם ליאור המ-ל-ך Rattlesnake AKA שנמשכה 13 דקות, הוחלט לעשות מפגש פורום הנוכחות שלכן ממש חשובה לא רק כדי להיפגש, אלא גם בכדי להראות תמיכה בהרכב (וגם, כי אני מתגייסת עוד שבוע ולשאק יש יום הולדת- היא באה מהצפון כדי לראות אותנו), אז תעשו הרבה כבוד תזכרו, לא לעשות שום תכניות ליום חמישי, ואם כבר עשיתם.... תבטלו :) נתראה בחמישי, הדר.

סיפלול

New member
חחחחחחחחחחח שעה!!!!!!

חשבתי המפגש יהיה לפני ההודעה.... :) יאלהוס 98% אני באה...... וגם יש התרמת אהבה וחברים לילדה מסכנה שכל החברים שלה מאושפזים ואין לה אהבה במומולדת :( יאאאאאאאאאאה נראה את הדרית ובלאגנים ב''ה :) אוהבת :) אה ותודה שהזזתם אותו כפרעות עלייכם :)

The Rattlesnake

New member
../images/Emo45.gif

I'm There! מקווים שחברי השבט יוכלו להגיע גם זה יהיה גדול! אז תרשמו ביומנים יום חמישי 9.3.06 15:30 בקניון עזריאלי Be there

The Rattlesnake

New member
נ.ב. שאק הכל בשבילך

גם יום הולדת וגם ביקשת כל כך יפה שנדחה את זה ליום חמישי!

סיפלול

New member
יאיי ריגשתם :)

בסוף אני יעבור תרף של 5 אנשים שחוגגים לי... אמל'ההההההההה

תראו...

זה בהתראה קצרה, נכון אבל רק ביום הזה אנשים יכולים לבוא ליאור עושה שבוע שבוע בצבא והוא כל שבוע הבא שם, שקד גרה בנהריה והיא כן יכולה לבוא אני מתגייסת בעוד 8 ימים, ואני רוצה להספיק לראות פה את כל החבר'ה לפני טירונות של פאקינ חודש וחצי... ודרך אגב סמי.... אני חושבת שהיית צריכה להציץ בחתימה שלך לפני שהגבת.

Butza

New member
אה, תהנו ../images/Emo6.gif

אם כבר מפגש פורום, לא חשבתם יותר הגיוני לעשות את זה ביום של ההופעה בדיזינגוף? אתם יודעים, ביום שלכולנו יש חופש ואשכרה יכולים להגיע?

The Rattlesnake

New member
אני מאלה שאין להם חופש

יש להם צבא מה לעשות אם זה היה בערב היה סיכוי גדול שאני אהיה בזה.

למעלה