מצטרפת אליכן

דיקלה77

New member
../images/Emo24.gifמצטרפת אליכן

(הי' אני חדשה 3 חודשים אחרי לידה . במהלך ההריון עליתי 4 קילו... אבל עכשיו אני כבר 15 קילו יותר מתמיד...;- ולא שפעם הייתי רזה כן... אבל עכשיו אפילו בגדי ההריון לא עולים עלי. בכל מקרה אם יש משהי מהסביבה (כפר סבא) שמעוניינת לצעוד או להתחיל לזוז אשמח לפרטנרית. והכי חשוב יש לי בעל שכל כך תומך בי ולא מפסיק להגיד לי כמה אני נפלאה... יכול להיות שבגלל זה לא דחוף לי??

חן123

New member
בעל תומך זו ברכה גדולה

אני לא חושבת שזו הסיבה. היו כאן בעבר דיונים על הבעל ולדעתי דווקא בעל לא תומך (אצלי) היה מעורר אנטי לעניין הדיאטה. את במסגרת דיאטה כל שהיא?

דיקלה77

New member
ערה בשעה כזו?

אני לא במסגרת דיאטה, אני מאוד רוצה אבל אף פעם לא עומדת בזה.

חן123

New member
יש לי תינוק בן 4 חודשים

ב4 חודשים האלה אני גולשת רק תוך כדי הנקה...

ח ב י

New member
../images/Emo36.gifחוזרת אליכן אחרי הפסקה../images/Emo26.gif

בשבועיים שבהם לא כתבתי, עקב חזרתי לעבודה גם הזנחתי את כללי האכילה הנכונה. סיכום ביניים: בהריון עליתי 26 ק"ג וירדתי את כולם במשך 4 חודשים. בחודש החמישי אחרי הלידה נשארתי במשקל יציב. הבעיה: יש לי עודף של 10 ק"ג שנצברו בשנתיים שלפני ההריון ואני לא מצליחה להוריד אותם. בגלל העבודה לא הצלחתי להגיע למכון הכושר בכלל בשבוע שעבר. אני משתדלת להביא כריכים מהבית לעבודה ופירות, גם כי זה חשוב להנקה (אני שואבת בעבודה). בכל זאת אוכלת שטויות, כמו 6 סופגניות במהלך החג, עוגות, פיצה. זה מאוד מתסכל אותי גם כי למרות שאני במשקל שלפני ההריון פיזור השומן כמובן השתנה. אני לא נראית אותו דבר ולא נכנסת לכל בגדי. אני יודעת שזה תלוי בי ובמה שאני מכניסה לפה, אבל מאוד קשה לי!

napopo

New member
קודם כל../images/Emo45.gif

קבלי ח"ח שהורדת את כל המשקל שעלית בהריון! עשית דיאטה? אני חמישה חודשים אחרי לידה, העלתי כמוך ועדיין יש לי 8 קילו להוריד ואני עושה דיאטה אצל דיאטנית. הייתי מציעה שתצטרפי למסגרת של דיאטה שמתאימה לך בתור התחלה ואולי זה יתן לך את הכוח והמוטיבציה לשמור יותר בעתיד, אחרי שתורידי את המשקל העודף. את יודעת מה את צריכה לעשות, אז קדימה לשנס מותניים ולא להכנע לכל הפיתויים........כן אני יודעת שזה קשה, אני נלחמת בזה כל יום.

למעלה