נעלי ALFA FLEX BRACE

../images/Emo24.gif נעלי ALFA FLEX BRACE

היום היינו בביקורת אצל ד"ר למדן והוא הראה לנו את הנעליים של ALFA FLEX BRACE הם נראות מאוד נוחות גם שיש להם סקוטש במקום שרוכים וגם הבר מתנתק מהנעליים כך שאפשר לנעול בקלי קלות רק 'אליה וקוץ בה' המחיר של הבר הוא 2000 שקלים והנעליים 700 עוד ש"ח אפשר לקרוא ולהתרשם יש להם אתר באינטרנט ומי שמעוניין להשקיע בהוצאה זו מוזמן. לפי ד"ר למדן ההוצאה לא מצדיקה את עצמה במיוחד והתוצאות הרפואיות הן אותם תוצאות.

פרלמנים

New member
אמא של אלעד, מה שלומכם?

שמחתי לקרוא שדר' למדן מכיר את הנעליים של אלפא פלקס. היה לנו דיון על הנעליים האלה לא מזמן והסוכן שלהם, שאני בקשר איתו כבר כמה שבועות, מאוד נחמד. לטענתו, רופאים אחדים טוענים שהתוצאות יותר טובות כשמטפלים עם האלפא-לדעתי אין הבדל אחרת היו ממליצים על זה באופן גורף. תשמחי לדעת שהסוכן נמצא בקשר עם קופות החולים במטרה להכניס את הנעליים והבר של אלפא לסל .אני מקווה שהוא יצליח. אגב, יש גם נעליים דומות לאלפא, מיובאות מארה"ב "ג'ון מיטשל", פחות או יותר אותו המחיר. ג'סיקה

אנגלה3

New member
סליחה על הבורות../images/Emo9.gif

מישהו נותן שירות לנעליים האלה בארץ? והאם יש משווקים בפריסה ארצית? הרי כל 3 - 4 חודשים בערך צריך להחליף נעליים (מה לעשות הרגל גדלה
)

פרלמנים

New member
אנג'לה-תשובות../images/Emo41.gif

יש לנעליים האלה סוכן בארץ (היו על זה כמה שרשורים בזמן האחרון) מייבאת אותן חברה בשם מ.ט.י ציוד רפואי. דווקא הן נראות אחלה אבל יקרות מאוד ועושות בדיוק את אותה העבודה כמו הנעליים תוצרת הארץ. מצרפת קובץ למי שרוצה לראות במה מדובר. ג'סיקה

אנגלה3

New member
בפריסה ארצית?

ויש שירות? (שהרי יש לנו כמה חוליגנים כאן ששוברים
) לא שאני מתכוונת להחליף את תוצרת הארץ - שגם אני בדעה שהן עושות בדיוק את אותה העבודה!!

פרלמנים

New member
אני חושבת שכן

לפי מה שהבנתי מהסוכן שלהם, הם זמינים ונותנים שירות בכל הארץ. (נראה לי שהם מגיעים לבתי החולים) ג'סיקה

אנגלה3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאז שיורידו מחירים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לדעתי גם המחירים
של הנעליים "כחול לבן" מוגזמים, מסכנים אלה שלא יכולים להרשות לעצמם... אני יכולה לספר כאן שהרופא המטפל שלנו שומר אצלו בארון במרפאה נעליים ישנות שהורים מביאים - ומוסר אותם להורים שלא יכולים להרשות לעצמם
, מקווה שעוד רופאים בארץ נוהגים לעשות כמוהו. כן ירבו אנשים טובים כאלו באמצע הדרך.

MosheAV1

New member
ALFA FLEX BRACE

שלום רב לחברי הפורום שמי משה אברם ואני משווק בארץ את הALFA FLEX BRACE (ביקשתי את רשות הנהלת הפורום להגיב לדיון בנושא זה בפורום) חברתנו החליטה לפני כ4 חודשים לייבא את הALFA FLEX BRACE לארץ בעקבות פניה של רופאים על כך שהפתרון הקיים לא מספק. על אף המחיר הגבוה , יחסית לפתרון תוצרת הארץ , החלטנו להביא את ה ALFA FLEX BRACE ולתת פתרון למשפחות המעונינות בפתרון טוב יותר מהקיים היום או היו מזמינות מכשיר מחו"ל. 1. מחיר הבר והנעליים הוא 2300 ש"ח, מחיר הנעליים הוא 600 ש"ח. 2. אנו נותנים כיום את השירות לכל הארץ על מנת לא לעלות את עלויות המכשיר 3. אנחנו מקווים שלטווח הארוך (חצי שנה), עם נצליח להביא לכך שיהיה החזר מקופות החולים, נוכל להרחיב את מספר המפיצים. אין לי ספק שאיכות המוצר הינה משופרת לעומת הקיים והשימוש בו להורה ולפעוט קל יותר. בכבוד רב , משה אברם 0547644548

למעלה