סוף שבוע כבר כאן...בוקר טוב

../images/Emo24.gifסוף שבוע כבר כאן...בוקר טוב ../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אחחחחח גם היום הבטיחו גשם ונראה לי שיהיה...איזה כייף !!! שיהיה לכולנו סופ"ש בכייף..... החלמה מהירה לחולים....כשכולם יהיו בריאים יותר נעשה מפגש....אין טעם לעשות כזה כאשר זה חולה והשני חולה....והם רוצים להגיע....אנחנו מהמתחשבים
אז הכי חשוב...החלמה מהירה
ולכל המטיילים בסופ"ש....סעו בזהירות ושמרו על עצמכם.... שנשמע רק בשורות טובות....בריאות....אושר....ורק טוב
מקסי

nony4

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

חמתי חוזרת מניו יורק אחרי חודש וחצי וגיסתי אוספת את כולנו (30 במספר) לארוחת ערב אצלה אז אני הייתי אחראית על העוגות.. אז הכנתי 2!!!!!! חוץ מזה הולכת לטייל הבוקר... אז שתהיה לכולנו שבת נפלאה תשמרו על עצמכם ותיזהרו בכבישים.. בבקשה..

איזה כייף...בטח תביא מלאןןןןן מתנות ../images/Emo77.gif

גם לתאומות וגם לילדים וגם לכם.....מתנות זה הכי הכי כייף שיש
תעשו חיים....אין כמו משפחה גדולה...אושר...צחוק....חברות...דבר נפלא בעיני

nony4

New member
דווקא לא בונה על זה...

מסיבה מאוד פשוטה,, אנחנו משפחה ענקית וצריך המון כסף בשביל לקנות לכולנו רק לידע כללי יש לה 20 נכדים... מה שאני יודעת שהיא קנתה לתאומות בגדים ליציאה מבית חולים.. מעבר לזה לא בונה .... אבל הכי חשוב שהיא חזרה ושכולנו נפגשים היום

בוקר טוב ו... שבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

סוף שבוע רגוע
החלמה מהירה לחולים
בשורות טובות
היה לנו אתמול ערב גיבוש מטעם העבודה של הבעל, וזה כלל גם את בני הזוג. היה מדהים. אני חושבת שהתמזל מזלו/מזלנו שנכנס למקום עבודה מקסים שכזה. עם בוס נהדר שהכסף לא עלה לו לראש, ומרגישים את זה על העובדים שכיף להם. אני מאוד מקווה שהוא יתבסס שם טוב, יצליח, וימשיך ליהנות
יום טוב. הבישולים מחכים לי

נשמע כייף חיים ../images/Emo45.gif

באמת התמזל מזלכם שהוא נכנס למקום עבודה כזה..... חשוב מאוד להיות מרוצה ממקום העבודה... לצערי גם ל
יש ערב גיבוש בשבוע הבא...אבל ללא בנות הזוג!
אבל מה לעשות? שילך ויהנה (לא בטוחה שיהנה בלעדי
) העיקר שנהנתם

new sol

New member
חשוב להתגבש כשמגיעים לגיל 30../images/Emo13.gif

ועוד יותר חשוב ללכת לעבודה עם חיוך למזלי זה כך גם אצלי שיהיה לכם גיבוש נעים בשישבת...
ולא לשכוח את שלושת הדברים החשובים בליל שבת: דוש, קידוש, מנוש...

חחחחחח ../images/Emo6.gif

אצלי שלושת הדברים החשובים בליל שבת הם: לישון, לישון, והכי הכי חשוב - ל-י-ש-ו-ן
לשמחתי אין לי תינוקים שמפריעים לי, ויש לי את האפשרות לזה. שבת זה ראשי תיבות שינה בשבת תענוג
אכן, ללכת לעבודה עם חיוך - זה בהחלט חשוב. אם לא טוב לך במקום העבודה - אין לך בכלל חשק לקום בבוקר. שמחה בשבילך שטוב לך. לא כולם זוכים להנות ממקום עבודה נעים ונחמד. גיבוש נעים גם לך

החורזת**

New member
שבת שלום ושיהיה אחלה סופ"ש.

במקום המפגש שבוטל הולכת לרכוש כמה דברים שעדיין חסרים לי בבית החדש. החלמה מהירה לכל החולים והכואבים

../images/Emo39.gifסוף שבוע קסום לכולנו

ומי יתן וסוף סוף הגשם ירד והחום יעלם
שתהיה שבת מהנה ונינוחה לכולם
רפואה שלמה לכל החולים (ולי גם , הגרון כואב לי בטרוף)
בשורות טובות ואגירת כוחות לעוד שבוע שבדרך

תרגישי טוב ../images/Emo101.gif

לפחות את יודעת בוודאות שיש לך גרון
לפעמים כואבים לך דברים שלא ידעת על קיומם בכלל

יפעת*

New member
כן זה נכון

כואבים לי כל מיני דברים שלא זכרתי שהם שם.
בגלל שאני בתקופה של מעברים כנראה שהחלשתי את עצמי עד שחטפתי איזה משו מגעיל עושה לי שבת מנוחה. כבר ישנתי המון, ומתכוונת להמשיך בזה עד יום ראשון בבוקר.

new sol

New member
שב"ש ובריאות לכולם

תתגבשו, תהנו, תרקדו, תשבעו ותרבחו אני כנראה אעבוד בגינה השבת, מז"א טוב

למעלה