סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo24.gifסופ"ש../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לילה- שיר השבוע לא של לילה- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

keren099

New member
עונההההההה../images/Emo23.gif

שיר השבוע של לילה-לוקה דה אמור
שיר השבוע לא של לילה-קרן פלס-איתייי! שיר מדהיםםם!
משהו שעשה את השבוע-היה שבוע כיפייי
אבל בעיקר כי הייתי בטיול בצפון והיה נורא כיף
וגם עוד מעט מסיימים ללמוד! משהו שהרס את השבוע-ללמוד לבגרויות כמובן בילוי השבוע-הטיול סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אמממ השיר שלנו3 מה קניתם השבוע?-הרבה דברים!!! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לסיים תבגרות תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולם

יאי!השבוע המזעזע בחיי עומד להגמר../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לילה-לילה
שיר השבוע לא של לילה-Alanis Morissette-Perfect ללא ספק! שיר מדהים שאני ממש מתחברת אליו בזמן האחרון..לצערי
משהו שעשה את השבוע-ההצגה, 92 בפיזיקה בלי שלמדתי כמעט
...אבל גם זה לא ממש עשה אותו
משהו שהרס את השבוע-כולו היה הרס אחד גדול! בילוי השבוע-הצגה?
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מישהו שומר עליי..היה פרק אחרון מדהיםםםםםםםםםםםםם! פרק סיום הכי יפה שראיתי אי פעם! מה קניתם השבוע?-קולה? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-פשוט שהשבוע הזה יגמר, זה הכל. אה, ולהיפטר מהבגרות בהיסטוריה. תמונה שבא לשים-לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-תרביצו לבנצי
תודה. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לא לבנצי
!

liati28

New member
כל הכבוד!!!! אבל אל תלמדי

פיזיקה מוגבר!!! גם אני הייתי בכיתה י ממש טובה בזה ועשיתי את הטעות של חיי ולקחתי כמגמה ..עכשיו אני ממש סובלת ומאושרת מ75-80

B E N 55443

New member
אני לא יכול לא לשאול

מה קרה? מי זה בנצי? (אני רק רוצה להרביץ לו
)

תרביץ לו../images/Emo11.gif

זה המורה שלי להיסטוריה שנתן לי ברוב חוצפתו 88 במגן, כשהגיע לי הרבההההה יותר! אני מערערת... גם במגן בלשון קיבלתי 88, אבל המורה שלי הייתה ממש נחמדה ונתנה לי לשפר .. סה"כ הציונים בסדר, אבל בשני המקצועות האלה לא ירדתי מה-95 במהלך השנה , אז אני ממש מאוכזבת! רבתי עם חבר שלי איזה 183092814 פעם ועדיין לא ממש השלמנו..
המורה לספורט גם עיצבנה אותי ובא לי גרררררררררררררררר#@%*(#@$*(% לזרוק עליה נעל! בכיתי 5 פעמים ב3 ימים..כמעט גם אתמול והיום , אבל לא היה נעים
. בקיצור גם כל האווירה הייתה ממש מגעילה והיה שבוע מזעזע.....מקווה שהשבוע הבא יהיה טוב יותר.

sivan449

New member
תראי

תמיד רציתי להיות גם אחת שיכולה להתאכזב מציונים כל כך גבוהים,אבל אני לא.מה לעשות? אולי את קצת מאוכזבת כי ציפית ל90-100 אבל 88 זה ציון באמת מעולה (וגם בלשון אם שיפרת אז בכלל ..)ואין לך מה לדאוג מה גם שמורים תמיד מגישים על יותר אם הם אוהבים אותך ואני בטוחה שכן
ואם את חושבת שמגיע לך יותר באמת תערערי. תשלימי עם חבר שלך ואל תבכי כך כך הרבה
זהו

תודה../images/Emo9.gif

אני מרגישה קצת יותר טוב עכשיו זה תלוי האמת על כמה יגישו אותי שזה מה שחשוב... בלשון אני פחות דואגת,ובהיסטוריה אני אבוא עם מחשוף ביום שהוא מדבר איתנו על הציוני הגשה וזהו
תודה

A t z a

New member
שנוץץץץץץץץ../images/Emo80.gif

1.כבר אמרתי לך שאם את רוצה אני מוכנה לתלות את ריקי על ההעלבה... אין לי בעיה לשבור לבנצי גם את הרגל השניה
רק תבקשי,את יודעת שאני אלימה לבקשת הצופים. 2.הציונים מ-ע-ו-ל-י-ם!!!! די להיות פרפקציוניסטית זה לא בריא... 3.יור בויפרנד הזה ישלים איתך בקרוב
שלא יהיה מעצבן...אם את רוצה-תחזרי למס' 1 שכתבתי למעלה
אבל אני מניחה שלא
4.היה כיף בת"א יא ביץ'
נעלבתי!!!! האם אי פעם ספרת כ"כ נעליים מכוערות
??? 5.איי לאב יו
!

וואי זה הפך להיות שירשור ניחומים../images/Emo6.gif

איי לייק איט
1.תתלי את בנצי
. אני קצת סוגדת לריקי, אז תני לה להמשיך לחיות בינתיים
וכן, את אלימה
! 2.הציונים בסדר, לא מעולים. האמת אם ריקי לא הייתה מתנהגת אליי כאילו קיבלתי 50 לא הייתי לוקחת את זה כ"כ קשה
.אבל היא בסדר גם..נו
! 3.מקווה
4.היה שיא הכיףףףףףףףףף
אפילו הבכי באוטובוס היה מצחיק
והנעליים בעיקר
5.מי טוווווווווו
!

A t z a

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

מופרעות

n a a m a2

New member
הציונים באמת מעולים:)

אני קיבלתי 77 בלשון ו83 בהיסטוריה!ככה כדי שתרגישי טוב עם עצמך!

trapped

New member
אני גם יכול להרביץ לבנצי ../images/Emo24.gif

יש לו שם של חרמן מאסקימו לימון אז זה יהיה קל

•yael•

New member
לא ידעתי שאת רואה מש"ע!!!

זה באמת היה פרק ענק ובעיקר הסוף היה קורעעעעע איזה סוף מקורי ראיתי 3 פעמים ואני רואה גם היום ש.ח של שני הפרקים האחרונים והמדהימים!

liati28

New member
עונה../images/Emo152.gif

שיר השבוע של לילה-בסמה מוצ'ו שיר השבוע לא של לילה-לא שמעתי מוזיקה
משהו שעשה את השבוע-אכלתי עוגה טעימה חחח משהו שהרס את השבוע-ב-ג-ר-ו-י-ו-ת! בילוי השבוע-אני הספרים והמחברות סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אין מה קניתם השבוע?-לא משהו מיוחד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ללכת לים תמונה שבא לשים-חמוד אחד שהתאהבתי בו שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכם, לכם

n a a m a2

New member
עונה../images/Emo70.gif

שיר השבוע של לילה-לא כל הנוצץ זהב
שיר השבוע לא של לילה-בית הבובות-בית הבובות
משהו שעשה את השבוע-עשיתי מתיחה מצחיקה לחברה שלי
משהו שהרס את השבוע-77 במתכונת
בילוי השבוע-חחח "ביליתי" היום במשרד הפנים! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-קולד מאונטן היה בyes1 מה קניתם השבוע?-ארטיק!
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לסיים עם הבגרות בהיסטוריה תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולם

למעלה