סיוע דחוף

ronenrii20

New member
../images/Emo24.gifסיוע דחוף

שלום רב אודה לסיוע דחוף אני בחור צעירכבן 41 נשוי ויום אחד התנפלה עליי דלקת עינים בלפריטס(יובש,גרד,צריבה,יובש,עפעפיים מבפנים מודלקות רופא העינים אמר שקשה לטפל בכך וזה כרוני. האם ברפואה הסינית ניתן להביא לטיפול ושיפור המצב? האם ניתן לטפל בזה בצורה יעילה וגם לסייע בשל היובש המשני שקשור לדלקת ומציק לי מאד? האם לתזונה יש קשרלפתרון המצב,האם יש מומחים בנושא לדלקות עינים ,אודה לעזרה דחופה וסיוע רונן

ofir tcm

New member
רונן שלום

אין לי ספק שאתה סובל אבל...!!! מה בדיוק אתה רוצה? דיברת איתי 3 פעמים לפחות בטלפון דקות ארוכות(מאוד) בכל פעם. נתתי לך סקירה רחבה ככל שאני יכול (יתכן וזה לא מספיק) הוצעו לך פתרונות שונים ואף המלצות תזונה בסיסיות. כשהוצע לך טיפול התעקשת על בארטר. לא הייתי לי בעיה אם כל זה (להפך) אך נראה לי שיש כאן בעיה אחרת. מאז חלפו כחודשיים ובזמן הזה פנית למטפלים נוספים ברפואה סינית (כפי שיעצתי לך), פנית גם להומאופטים, כתבת בפורמים של נוספים לרפואה סינית וגם בפורומים של נטורופטים, של רופאי עיניים, של רופאי עור, של מטפלים בשמנים ועוד ועוד. חיפשת עובדים נטורופטים, ביולוגים, רופעים תועמלנים...) לחברה שאתה "תקים ותנהל" ושתפתח תרופה לענין זה. בכול המסגרות קיבלת תשובות ואני משוכנע (ותקן אותי בבקשה אם אני טועה) שגם דיברת טלפונית עם הרבה מטפלים מהרבה תחומים, אך האם בסוף פנית באמת למישהו וקיבלת טיפול מסודר??? כל אחד מהכותבים כאן ישמח לעזור לך ממיטב נסיונו והידע שצבר. אך האם אתה באמת מחפש תשובה? מתנצל עם אני נשמע קצת אגרסיבי אך אני חושב שבהחלט כדי שתשאל את עצמך את השאלות האלה. שבת שלום ובריאות שלמה, אופיר

RanLoel

New member
בלפיריטיס

שלום רונן, על פי הרפואה הסינית הדלקת הכרונית ממנה הינך סובל היא ביטוי לחוסר איזון פנימי. אבחנה נכונה וטיפול עשויים להשיב לגופך את האיזון, למתן את הדלקת ואף למנוע אותה לחלוטין. בהצלחה, רן

היי רונן

אתה/זוגתך פניתם אליי מספר פעמים למייל...נסיתי לתת עזרה וייעוץ ואף הפנתי אותך למטפלים מקצועיים בתחומם. אני ממש לא מבינה מה אתה רוצה..... אבל אני מבינה דבר 1 שאתה אולי לא מעוניין בטיפול... תהיי בריא

למעלה