סי-מכתב תודה

sagime

New member
../images/Emo24.gifסי-מכתב תודה

אני נתקל במקרה ובפעם הראשונה בפורם הזה, ואחוז התרגשות רבה!! כי הנה בפעם הראשונה בחיי, יש לי הזדמנות לומר לסי היימן כמעט ישירות עד כמה אני
אותה. סי, באמצעות שירייך הנפלאים, עזרת לי לעבור תקופות רבות וקשות בחיי, ובמיוחד בההתמודדות הגדולה ביותר- היציאה מהארון.(בוא צא מהארון תראה בחוץ נולד עוד יום)
אני מקווה שתמיד תמשיכי ליצור, לשיר, להופיע, ולהיות טובת לב ומקסימה. באהבה והערצה גדולה, שגיא

ט י נ ה

New member
שגיא היקר ........

הי שגיא איזה יופי של פורום זמביא אנשים כמוך אלי. תודה. יש לי כל כך הרבה מה לומר לך על מה שכתבת. ואולי גם לספר לך על איך כתבתי את צא מהארון . נסה להגיע לכאן הערב אחרי 22.030 ונתקשקש ב|" הופעה חיה " שלך סי

sagime

New member
מתי אפשר עוד?

סי, מצטער שלא יכולתי להיות כאן אתמול בערב... מתי אפשר עוד לשמוע את מה שרצית לספר?? מצפה לכך מאד! שגיא

צחי24

New member
קראתי על זה באיזה מקום

אני מתכוון לרקע לכתיבת השיר...קראתי באחד העתונים אב אני לא זוכר לצערי...

ט י נ ה

New member
הסיפור מאחורי צא מהארון הוא ..

מופיע באוסף הכפול רגעי סי שם כתבתי מתחת כל שיר ושיר למי למה ומתי וכו כתבתי אותו אבל צא מהארון בפרט הוא סיפור ארוך ומענין אם בא לך שגיא מחרתיים יום ה' אין לי מופע ואהיה בבית בלילה אפשר לקבועשעה כאן על הנט ולהיפגש ... מי שעוד רוצה לשאול אותי בקיצור מעין צ'אט אבל לא להיסחף כי אני מקלידה גרוע ויד לי המון טעויות כתוצאה מהמהירות .. אז איזי ריידר בייבי שלך סי מחכה לך

ט י נ ה

New member
אפשרי אם כי זה רץ לי מהר

לא יודעת למה אבל כל פעם שאני מעיזה ונכנסת לצאט המהירות שהמשפטים רצים זם זה משהו לא לאצבעות הגדולות שלי ... אבל אשמח ומוכנה לכל הצעה

actress

New member
אז נארגן את כולם לצ'אט ונבקש שיכתבו

לאט ואז זה לא יעבור מהר, כי תלוי גם באיזה חדר אתה נמצא וחוץ מזה ניכנס לחדר "סי היימן" ותאמיני לי שיילך חלק.

למעלה