עזרה בבקשה

איבגי1

New member
../images/Emo24.gif עזרה בבקשה ../images/Emo24.gif

שלום לכולם, אני רוצה לשנותץ קצת את החדר שלי, לצבוע קירות אולי, להוסיף תמונה או משהו כזה מנורה יפה, אז אני אשמח מאוד מאוד אם מישהי יעזור לי, תודה מראש. ושלוש תמונות של החדר, (סליחה על הבלגן בחדר)

זידדה

New member
צבע,צבע וצבע../images/Emo42.gif

החדר שלך חסר צבע לחלוטין ולכן הוא די משעמם. בגלל שהריהוט נטרלי ואין בכלל צבע בחדר כרגע אני מציעה לך ללכת על גוונים עזים: נגיד: ורוד פוקסיה,וכתום או ורוד וירוק... את יכולה לצבוע חצי קיר , מהרצפה עד החלון בורוד, ואז מעל זה להוסיף עוד פס ברוחב 20 ס"מ בירוק פיסטוק,והשאר עד התיקרה להשאיר לבן. בנוסף אם הארון שלך מפורמייקה את יכולה לצבוע אותו גם כן,בירוק פיסטוק ולקנות ידיות יפות צבעוניות. תקני בד יפה בחנות בדים,צבעוני שמתאים לורוד ולירוק אולי משהו עם כתום,עיגולים,או פסים ותעשי וילון או כיסוי מיטה, וזהו. אם את צובעת את החדר תשתמשי במסקנטייפ ובפלס על מנת ליצור קו ישר, ולגבי הארון פורמייקה,תשתמשי בצבע יסוד-ואחר כך בצבע על בסיס שמן.. בהצלחה

איבגי1

New member
תודה, קודם כל אני בן ולא בת.

דבר שני תודה על הרעיון ! חוץ מזה אני בן אז לא מתאים לי שהחדר שלי יהיה ורוד או ירוק, כעיקרון אני ואהב צבעים הבאים: שחור/כחול/אדום בורדו/כתום, כחול בעיר ואת הארון אני לא יכול לצבוע כי הוא חדש.

זידדה

New member
אוי,סליחה עכשיו אני רואה שאתה איבגי

אז תצבע בגוונים של כחול/אפור ואולי תוסיף קצת כתום, ותחליף ידיות לארון שיהיו יותר דומיננטיות,אולי משהו מניקל... אתה גם יכול לקנות באיקאה מראה שמוכבת מריבועים ולתלות על הקיר,זה יכול להוסיף... ואולי כיסוי מיטה בגוונים של כחול,וכתום...

זידדה

New member
ודבר נוסף..

יש באיקאה גם שטיחונים עגולים, שניים כאלו בכתום למשל יוסיפו חום לחדר. יש שם גם תמונות נחמדות שאפשר לקנות בזוגות או בשלשייה וזה יוסיף המון,אפשר משהו אבסטרקטי רק שיוסיף צבע...

למעלה