עידכוני אמצע החודש

actress

New member
../images/Emo24.gifעידכוני אמצע החודש../images/Emo24.gif

טוב אנשושים כפי שאתם רואים כל הגולשים ש"רק קראו" עכשיו כותבים אז ברוכים הבאים לכוווווולם אני אתן לכם את עידכוני אמצע החודש החל מרגע זה... כפי שאתם יודעים נוספה לצוות של סי גם ספי מהפורום הלא היא ישראליאנה אם שמתם לב יש כמה וכמה אנשים "אדומים" בפורום אז קודם כל ובראש ובראשנה סי היא המומחית הגדולה מכולם והנוסף זה כל מי שעובד במשרד של סי בין אם זה גליה שמש מנהלת ההפקה או ספי בשם "היימן הפקות" זה השינוי המשמעותי שעליו דיברתי ואנחנו עוד מפתחתים ויהיו עוד הרבה מאוד הפתעות בהמשך...
וכעת למופעי אמצע החודש + החודש הבא 21.10 " עוף גוזל ועד בכלל " מופע הפעלה ומוסיקה לילדים קניון רחובות 17.00 . -1800 21.10 חוות ממשית דימונה אוהל אירועים בדואי קבוצת נשים מנפאוור (הפ' כנס טללים) סי בליווי להקה. 22.10 " פרמיירה חגיגית למופע תחלמי בגדול " סי היימן בליווי להקה גדולה מארחים את זמרת הנשמה מאטלנטה ג'ורג'יה תמרה פרץ במוסיקת בלוז נשמה מסיבה עברית ועוד ... בתום המופע קוקטייל ומכירת דיסקים . 22.00
במופע זה קיבלתי מס' טל' ששאלו אותי אם אכן יהיה מפגש אז תראו אנחנו בטוח ניפגש כל הפורום יושב בשורות הראשונות ולגבי סי אז זה באמת לוי איך תרגיש אחרי המופע כי אתם יודעים איך זה...
23.10 פרמיירה ופתיחה חגיגית למועדון הזמר הראשון של סי היימן " שרים עם סי בשיא הכיף " בית פרנקפורט תל אביב הדר יוסף אורח הכבוד נחצ'ה היימן מחווה לרגל יום הולדתו ה 70 ,ערב שירה בציבור שלא ישכח כרטיסים בקופה . קלידים : צליל בירן . 27.10 אילת הילטון שיבא ( הפ' פלטינום צ.ב.ר. ) ערב זמר לרופאי קופ"ח מכבי .מחזור ב ' 21.00 בליווי להקה שירונים וזמר הנשמה צ'ארלי גארט . 28.10. מופע עבור אירגון " רפא בע"מ " מסיבה עברית ושירה בציבור במלון דן קיסריה בליווי להקה . 29.10 מופע עבור חברת " סורוגון " במלון בים המלח ( עידן חדש בתיירות הפ' ) בליווי להקה ושירונים . 22.00 מופעי חודש נובמבר 01.11 מופע חתונה בבית הירוק ( מופע סגור )סי בליווי תמרה פרץ 03.11 שרים וזוכרים –ערב לציון יום הזיכרון לראש הממשלה רבין ז"ל בתל מונד במתנ"ס בליווי ליאת פרלוב מאירי וזמרת הליווי נועם כהן . 04.11 אילת הילטון שבא – עלית שטראוס ( עבור צ.ב.ר פלטינום ) בליווי להקה מלאה מופע מסיבה . 05.11 מופע מסיבת יום הולדת באשקלון ( מופע סגור פרטי ) 07.11 מופע אומנים למען חולי סרטן בהיכל התרבות ניצן בראשלצ 08.11 בנמל אשדוד מופע מסיבה עבור " אגרקסקו " 14.00 בליווי להקה 09.11 מופע באילת לכנס של עצמאים בעלי קופות גמל " הילטון שבא " 12.11 דני ליטאני וסי היימן מופע משותף בליווי להקה במועדון הזמר של קיבוץ עין החורש עם זמרות הליווי נועם כהן ותמרה פרץ . 14.11 " דלתא 6 " דן קיסריה מופע בין ערביים בליווי ליאת פרלוב מאירי קלידים וזמרת הנשמה תמרה פרץ . ( פלטינום צ.ב.ר. ) 16.11 " לשיר עם סי בשיא הכיף " בגוש קטיף לעידוד המורל . בליווי להקה הפ' אומנות לעם . 17.11 כנס " האגודה הישראלית לכאב " אילת מלון הנסיכה בוואדי הפ' אופקים תיירות 22.00 18.11 מופע ענק ל 1200 איש פלסאון - עבור כנס טללים אילת קלאב הוטל בליווי להקה גדולה מופע ריקודים . 20.11 מועדון הזמר החודשי של סי " לשיר עם סי בשיא הכיף " בית פרנקפורט תל אביב הדר יוסף מארחים את להקת " אביב מחולות " ואת זמרת הנשמה תמרה פרץ. 25.11 חוות "טקסס ראנץ " אילת ערב חברה לבירה קרלסברג עבור כנס טללים בליווי להקה . 29.11 כנס אחיות טיפת חלב עבור פרולוג הפקות כנס 3 – ים המלח .
ובאמת צפו לעוד ועוד הפתעות בהמשך...

actress

New member
ואם מישהו/י ראת/ה הודעה הזויה באמצע

אחד הלילות בנוגע לניהול הפורום אז חבובונים חשבתי על זה ואם אנחנו שנתיים וחצי ביחד
אמאל'ה לא עוזבת אתכם כ"כ מהר
למרות שהיו מחשבות לטוס לאנטארקטיקה או לרדת לאילת אתם יודעים החלטתי שהבית שלי זה י - ש - ר - א - ל לכל מי שדיבר איתי לאחרונה ושמע אותי אומרת משהועל חו"ל או אילת אז שכחו מזה אחים שלי אני נשארת איתכם..... יגידו מה שיגידו עלינו אנחנו תותחים ואנחנו תמיד היינו תותחים לא מאחלת לקנאים שלנו משהו אחר כי הסוד שלנו זה סוד החברות המדהימה בין כולנו
פשוט רגשי רגשי.... הקיצקץ... הפינגווינים יחכו לי אם הביאו במיוחד בשבילי פינגווינים לחי - כף בראשל"צ כי נדנדתי להם בזמנו שהתנדבתי שם אז יש לי כאן כמה אנשים חשובים בפורום וזה אתם גם אתם שקוראים ואני מכירה אתכם. כמו השיר "כאן ביתי פה אני נולדתי מילים ולחן:עוזי חיטמן ז"ל כאן ביתי פה אני נולדתי במישור אשר על שפת הים כאן החברים איתם גדלתי ואין לי שום מקום אחר בעולם כאן ביתי פה אני שיחקתי בשפלה אשר על גב ההר כאן מן הבאר שתיתי מים ושתלתי דשא במדבר. כאן נולדתי כאן נולדו לי ילדי כאן בניתי את ביתי בשתי ידי כאן גם אתה איתי וכאן כל אלף ידידי ואחרי שנים אלפיים סוף לנדודי. כאן את כל שירי אני ניגנתי והלכתי במסע לילי כאן בנעורי אני הגנתי על חלקת האלוהים שלי. כאן נולדתי... כאן את שולחני אני ערכתי פת של לחם פרח רענן דלת לשכנים אני פתחתי ומי שבא נאמר לו "אהלן". כאן נולדתי... אז אנשושים אני איתכם תמיד גם במסרים גם במייל וכמובן גם בנייד שלי למי שיש ורואה את smsים שמקבל ממני כתזכורות

למעלה