על סלולר!!!!

../images/Emo24.gifעל סלולר!!!!

אתמול בערב הייתי בסרט סלולר ופשוט אני נהנתי,זה סרט פשוט מדהים כדי ללכת לסרט הזה,אני פשוט ממליצה עליו בחום!!!!!!!!!

nati 911

New member
את יכולה לספר קצת על הסרט?

ספויילרים יתקבלו בברכה!

boolbool boy

New member
אני אספר!!! ../images/Emo58.gif ../images/Emo121.gif

אממ ככה... מסופר על אישה, עם ילד ובעל, שיום בהיר אחד פורצים לבית, רוצחים ת'עוזרת וחוטפים אותה לעליית גג נטושה. בחדר שבא נעלו אותה ישני טלפון שבור לחלוטין שהיא מצליחה בפוקס אדיר להרכיב אותו וליצור קשר חד פעמי. ובינתיים, ישנו צעיר חביב בנות, בחוף הים בסתלבט של החיים, שלפתע מצלצלת אליו אותה האשה ואומרת לה שחטפו אותה, בהתחלה הוא לא מאמין כמובן אבל אחר כך אחרי שהחוטפים מרביצים לה קצת הוא משתכנע ו... הולך להציל אותה... ובמסע הזה הוא מגלה הרבה דברים,ש...
כל החוטפים הם בעצם שוטרים מושחטים שחוטפים את כולם כדי להשיג איזה קלטת שהבעל צילם שרואים בה את השוטרים החוטפים, כולל מפקד המשטרה הבחיר, סוחטים סוחרי סמים ורוצחים אותם בדם קר. אין הרבה ספויילרים לספר, סיפרתי לך עכשיו את הפואנטה של הסרט וזהו.. אני אישית אהבתי מאוד מאוד מאוד את הסרט, ממליץ עליו בחום.

nati 911

New member
תודה ../images/Emo13.gif

באמת נשמע סרט מעניין... אני יראה אותו בהזדמנות

Charming666

New member
../images/Emo41.gifסרט שמזלזל בצופה..מלא חורים.../images/Emo46.gif

ים בהודעה למי שלא ראה את הסרט... קודם כל, איך אישה ממוצעת, מורה לביולוגיה של כיתה ז', מבינה במכניקה של טלפון? מחברת חוטים, תופסת אחד עם השני, תדרים, חיוג, עניינים. בקיצור - לא. גם המשחק לדעתי היה קצת מוגזם מדי, אבל זה עוד נסלח. כמו שאמרתי בקטע של הרכבת הטלפון, יש מלא חורים (רובם קטנים, חוץ מאחד שממש מפריע). וחבל, כי לדעתי זה סרט שיש בו ממש פוטנציאל גדול, וכשיש חור כזה גדול (בהמשך) זה מראה שהבמאי קצת מזלזל באינטיליגנציה של הצופים, וחבל. =/ בקיצור, החור: כשהשוטרת המושחתת הזאת נמצאת בבית של ג'סיקה ומתחזה לה, בא לשם שוטר ומיד לאחר שהוא הולך, השוטרת המושחתת מודיעה לראש הכנופייה הזאת שהיה שם שוטר. (מה שאומר - שהשוטר יודע על החטיפה של ג'סיקה. מה שאומר - שאיך שהוא זה נודע לו. מה שאומר - שלג'סיקה יש איזושהי דרך לתקשר מהעליית גג הזאת.) אבל הוא לא עושה כלום. כאילו, פאק, חטפת מישהי, אתה אמור לדאוג שהיא לא תוכל לתקשר או להודיע לאף אחד? (א"ב של חטיפה). אשכרה אמרו לך במילים אחרות "היא הודיעה שחטפו אותה". אבל הוא כאילו לא הבין (תהרגו אותי איך). כשהוא לא עשה כלום, חשבתי שאולי לקראת ההמשך הוא יעשה לה משהו, אבל בהמשך, רק כשהוא ממש שומע אותה על הקו, מדברת, רק אז הוא מבין שיש לה דרך לתקשר מעליית הגג. כאילו, איפה היית כשהשוטרת שלך הודיעה לך שהיה שוטר שכבר נודע לו על החטיפה??? חור כזה, ברמת טמטום כזאת, עוד לא ראיתי. וד"א, מצטער שההסבר היה קצת מבולגן, לא כ"כ ניסחתי את זה טוב, אבל אני מקווה שהבנתם :]

avshalomariel

New member
...

יש אנשים שחושבים שזה הופך אותם ל"מומחים בקולנוע". תתפלל שאתה לא אחד מהם!

Charming666

New member
אני האחרון שיהיה מומחה לקולנוע.

להפך. זה רק מדגיש את העובדה שאם אני שמתי לב לזה, אז כנראה שזה ממש גדול.

avshalomariel

New member
אז זהו...

שלזהות חורים בסרט לא הופך אותך למומחה. פשוט תשב בסרט ותהנה.

L P rulez

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

סרט מדהים ומצליח מאוד! ממליצה עליו בחום רב!

LaZy GiRl

New member
הלפפ

מישהו יודע איך קוראים לשחקן הראשי בסרט "סלולר"? (בסרט קוראים לו ריאן והוא זה שמציל את ג'סיקה והמשפחה שלה) -תודה!-

boolbool boy

New member
וואי יש לי אתר מעולה בשבילך ובשביל

כולם!!!! האתר הזה לא כל כל מוכר, גם לא הרבה נכנסים אליו, אבל הוא אדיר!! אז הינה הוא, ואל תשכחו מי הביא לכם הא?? האתר

למעלה