ערב טוב לכל החברים

ציפי 44

New member
../images/Emo24.gifערב טוב לכל החברים

ערב טוב ושבוע טוב ושקט לכולם אתמול הייתי במסיבה במודון ספיבק. וברצוני לספר לכם כי גיליתי שהכל ישתנה לטובה כל הנכים גם הפוליו וגם הסיפי רקדו ושמחו יחדף שזה עשה לי טוב על הלב .כי בשנים עברו זה לא היה קיים לצערי הרב היה מאין אות קיין על הסיפי וזה מאוד כאב לי כי בסופו של דבר כולנו נכים וכלנו באותו צלחת אז למה לעשות הפליה כאזת בקיצור זה קצת שמחה בלב אז רק טוב לכולם ושיה לנו כבר שקט בארץ האזת אוהבת אותכם ציפי

ציפי

כל הכבוד על שיתוף חברי הפורום בחוויה המקסימה שעברת אתמול. לגבי האפלייה שקיימת כלפי ציבור הנכים, אני מסכימה איתך בכל לב, יותר מזה:אני חושבת שלא כך צריכה לנהוג חברה שחושבת את עצמה לנאורה במאה ה-21. כאב לך בצדק, אני כותבת זאת, למרות שזה כואב לכתוב דבר שכזה, אבל זאת המציאות הכואבת. הייתי מצפה לשינוי, מה דעתכם? אולי אנחנו נוכל להביא את השינוי המיוחל? אשמח לקרוא את דעתכם בנושא זה, שיהיה לנו רק טוב, ליאת.

ציפי 44

New member
../images/Emo23.gifלליאת המתוקה ערב טוב

שלום ליאת . ראשית כל מה שלומך?ואיך את מרגישה? וראיתי את תמונתך את ניראת כפי שאת כותבת {מקסימה}:) דבר שני תודה רבה שאת מסכימה איתי בקשר לציבור הנכים ונכון מאוד שזה לא צריך שיקרה במאה ה21 אני מאוד מקוה שיהיה איזה שינוי בנושא הזה . אני בתקוה ביחד עם כולנו

לציפי המקסימה

[אם את מרשה לי לקרוא לך כך]. אני בסדר גמור, לקראת התאוששות מלאה מהפירכוסים. לגבי התמונה, תודה לך על המחמאה, היא מרגשת אותי מאוד. את לא צריכה להודות לי בקשר להסכמה שיש בינינו, לי זה דבר ברור מאליו שאפליה כזו אינה צריכה לקרות בימינו. לגבי השינוי, זוהי אחת ממטרותיו של הפורום הזה, לשנות את היחס לציבור שסובל מנכות בכלל, וציבור האנשים הסובלים מ-C.P., בפרט, אני מקווה שביחד נצליח לגרום לשינוי, ולו הקטן ביותר, אמן כן יהי רצון, ליאת.

למעלה