פעילויות לילדיי

ויווש

New member
../images/Emo24.gifפעילויות לילדיי

אני אמא לשלושה ילדים שניים מהם עם צרכים מיוחדים. הגדול בן 10 עם PDD והאמצעי בן 7 עם פיגור קל. הייתי רוצה להתחיל לקחת אותם לפעילויות או חוגים אחה"צ דבר שלא עשיתי עד עכשיו כי חששתי. ברצוני לציין כי לגדול יכולות גבוהות והוא מתקשר מצויין ברמה החברתית הוא כמעט כמו ילד רגיל אך אני חוששת לקחת אותו לחוג של ילדים רגילים כי בכל זאת יש לו התפרצויות זעם ואני פוחדת שלא יבינו אותו. והשני ילד חמוד ומאוד שובב ותזזיתי מאוד. אני מבקשת מידע על פעילויות,חוגים,מקומות או עמותות שמסייעות לילדים האלה. אנו מודה לכם ומודה לצי שהמליצה לי על האתר המקסים הזה.|חיבוק

דורי 7

New member
היי

אני לא יודעת מאיזה איזור את, אבל יש חוגים מאד נחמדים לילדים בעלי צרכים מיוחדים , החוגים מאורגנים על ידי קרן עזרה בכמה מקומות בארץ כמו: נתניה , רמת השרון, ראש העין ,כפ"ס ויפו. בכל מקום יש פעילות אחרת כמו מוסיקה , תנועה אומנות בישול וכד'. לכל ילד מוצמד מתנדב, והעלות ממש מזערית. טלפון אם את רוצה אתן במסר. ביי.

ויווש

New member
לדורי 7

אני מאיזור בת-ים ונראה לי שאם יש ביפו זה יתאים. זה נקרא "קרן עזרא"?אודה לך אם תתן את מס הטלפון במסר.

liat e

New member
../images/Emo39.gifאירגון עזרא

שלום, קראתי את התשובה שלך וציתי לקבל קצת פרטים על אירגון עזרא. למשל לאיזה סוג של ילדים, לאיזה גילאים, איזה חוגים וכד' אנו גרים בכפר סבא ולא שמעתי על זה תןדה מראש אמא של תומר

דורי 7

New member
היי

אני מצטטת מתוך פרוספקט של קרן עזרה "פרויקט של קרן עזרה למען הקהילה "התחושון" התחושון מיועד לילדים בעלי צרכים מיוחדים , עם איחור התפתחותי שפתי או קושי מוטורי , אשר מתקשים להשתלב בפעילות וחוגים במסגרות הקהילתיות הקיימות. התחושון מאפשר לילדים בגילאי 1-12 להנות מפעילות העשרה אחה"צ בסביבה מקבלת ותומכת ובאורינטציה טיפולית. חוגי ההעשרה מופעלים ע"י תרפיסטים מוסמכים. כל ילד משתתף בשני חוגים , כאשר מתנדב צמוד מסייע לו לפעול. המתנדבים מקבלים הכשרה והדרכה צמודה ע"י מרפאה בעיסוק וקלינאית תקשורת. החוגים הקיימים: מוסיקה, תנועה,אומנות,דרמה,משחקיה וטיפול בעזרת בע"ח. בכל תחושון מופעלת קבוצת פעוטות לגילאי 1-3. התחושונים פועלים במתנסים:כפ"ס, נתניה, רמת השרון, יפו,קלנסואה,ראש העין, דלית אל כרמל וירכא. לפרטים והרשמה: הדי ווקס 517425 -053 9500070 -09 נאווה בר 276313-053 8945626 -09 סוף ציטוט... תאכלס - בני משתתף בחוגים כבר כמה חודשים ומאד מאד נהנה. בהצלחה

liat e

New member
פעילויות לשעות אחה"צ

שלום, על מנת לעזור לך רציתי לדעת איפה את גרה ליאת

ויווש

New member
פעילות לשעות הפנאי

אני מצטערת שלא ציינתי, אני גרה בבת-ים. תודה לכולם זה מאוד מחמם, אני רואה שהגעתי למקום הנכון.

עזרה פועלים באיזור המרכז והשרון

אבל אולי יש אירגונים אחרים באיזור הדרום. תנסי לברר ב"קשר".

למעלה