קופצת לבקר...

../images/Emo24.gif קופצת לבקר...

התגעגעתי. נראה לי פתאום מוזר. אחרי הפסקה של כשבועיים , יש לי הרגשה שלא ביקרתי כאן שנתיים. אז מה היה לנו? עברנו לבית החדש (כן , ההוא בלי תשתית של "בזק" בגלל ויכוח שיש לנו איתם בנוגע לעמוד טלפון שהם מתעקשים לשתול לנו באמצע החנייה ואנחנו , כמובן , לא מוכנים - אבל יש כרגע חיבור טלפון פרוביזורי מביתנו הקודם שנמצא קרוב מאוד , כך שעד שיכרסם את החוט איזה עכבר - יש לנו קו...
). התחלתי לעבוד במקום חדש יפתח הולך לגן חדש הכל חדש. קשה , אפילו מאוד. אין טיפת זמן לכלום , קצת מצוברחת , אבל נקווה לטוב(דיברתי בטלפון עם טילי עכשיו והאשה הגדולה מהחיים הזאת עשתה לי טוב על הלב.היא באמת משהו). חבל שלא ידעתי על המפגש היום (וכי איך יכולתי לדעת? לא היה לי אינטרנט עד אתמול כך שלא ראיתי את המסר) - הייתי באה להתעודד קצת במחיצתכם. יודעת שיהיה לי מעט מאוד זמן לכתוב כאן , ואולי בכלל רק בסופי שבוע , אבל לא מוותרת. כיף לחזור הביתה. מזל טוב ליולדות (מאיה והתאומים ואם יש עוד בנות - גם להן. פשוט לא אצליח לחזור אחורה ולקרוא הודעות) ונשיקות לכל מוקירי זכרי (היי טק , למה לא אמרת לי אתמול בטלפון שיש מפגש , גוד-דמט?...
). החברה אום יפתח - ענת.

תבואי עוד!!!

רוצה אותך פה! זה לא פייר! בפעם הבאה אני מודיעה לך אישית על מפגש (אם לא אראה פה שכבר קראת את ההודעה, כמובן) מאחלת לכם הסתגלות קלה לשינויים הרבים ושלווה. חנה

חן123

New member
ברוכה השבה!

חבל באמת שלא באת אתמול, היה נחמד. לא נורא, יהיו עוד הזדמנויות. אני אתקשר אלייך לשמוע כל מה שקורה איתכם בגן ובעבודה. מתגעגעת, חן

איך לא חשבתי להודיע לך אישית...

התפלאתי שלא הגבת למסר ובכל זאת לא זכרתי שאין לך קו טלפון. חבל, היה ממש כיף, מסוג המפגשים האינטימיים של פעם. היה כיף לשבת ולקטר כמה קשה לנו, להתלונן על הבעלים ולהחליף חוויות ודעות. אני בטוחה שלא קל לך עם כל כך הרבה שינויים בתקופה קצרה, בית חדש, עבודה חדשה וגן ליפתח...וואו זה באמת הרבה! איך יפתח מתאקלם בגן החדש? אגב, דיברת עם אמא של איתם, הם באותו גן, נכון? מקווה שיהיה מפגשון גם בשבוע הבא, מצדי בואו אלי שוב...

איזה כיף זה להתחיל דברים חדשים.

מין הרגשת רעננות כזו. חשק שפתאום מופיע... אז שביתכם החדש יהיה מלא באור, שמחה ואושר (ועם קו בזק כמובן...), שתצליחי בעבודה החדשה, שתהני ושתקומי כל בוקר עם שיר חדש בלב והכי הכי חשוב - שהגבר שבגברים יתאקלם בקלות בגן החדש.

מקווה שהזמנים יהיו קלים יותר ../images/Emo20.gif

ותתרגלו למציאות החדשה שלכם. אימהות רבות מתארות את החזרה לעבודה כתקופה מאוד לא קלה ומתסכלת אבל אני מקווה שתצליחו ליצור מציאות שכולכם תהיו מרוצים ומאושרים בה! איך יפתח מסתדר בלי ההנקה בשעות היום? הצלחת להרגיל אותו לבקבוק? שיהיה בקלות |םרח|

תיכף אני אראה לך מה זה../images/Emo35.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo122.gif

השארתי לך הודעה ב-
על המפגש
מה קרה לך
ואני עוד לא הבנצי למה את לא חוזרת אלי.... טוב, כפי ששרי כתבה, לאור העובדה שמזג-האויר הולך ו"מתנעם" לו (יעני, נעשה נעים בהתפעל....), נתחיל לרענן את המפגשים השבועיים שלנו, והפעם לא מוותרים לך. עם קו בזק או בלעדיו, אנחנו רוצים לבוא לחנוך את הבית הדנדש
ולהריק על הריצפה ל
. יאללה, ת´קשרי אלי כשיהיה לך זמן
.

ת ו ת

New member
נחמד לשמוע ממך ../images/Emo9.gif

מזל טוב על כל ההתחלות החדשות. הכל ביחד, וואו...

הרבה ברכות

ל-
החדש ולגן
החדש של יפתח ולעבודה
החדשה איך יפתח מתאקלם בגן, ואת במקום העבודה?

nimsg

New member
מתי אני מוזמן לזחלל עם אור ??

נמרוד ששם המשתמש שלו התחרפן

למעלה