רציתי לשאול אם מישהו ניסה

נועםבת11

New member
../images/Emo24.gifרציתי לשאול אם מישהו ניסה

הידורתרפיה, חמי יואב, ים המלח, והאם למישהו זה באמת עזר ? ד"ר בוסקילה המליץ לי. ערב נעים לכולכם.

היי נועם, יש לזה את כל הסיבות לעזור

חום - מרפה ומשחרר מינרלים - הבעיה בפיברו קשורה בדרך כלל לחוסר איזון מינרלי (בעיקר מגנזיום) עיסוי של מים חמים - זה עונג אמיתי גם כשבריאים. את יכולה לסמוך על פרופ' בוסקילה - לכי על זה!! וכמובן, שתפי אותנו בחוויות

נועםבת11

New member
נאווה בוקר טוב

אני באמת חושבת שאנסה את ההידרותרפיה, עיסוי בדרך כלל כואב לי כפי שתארתי גם מגע באזורים גורם לי לכאב. תודה לך על ההתיחסות. ובוקר נפלא לך.

נועם, ים המלח מאוד עוזר!!!../images/Emo41.gif

נועם, אני יכולה לומר לך מנסיוני האישי, שהמקום שבו הרגשתי לראשונה באמת טוב מכל הבחינות, הוא ים המלח.זה לא מרפא וכשחזרתי הביתה אחרי כמה ימים ההשפעה החיובית פגה. אבל, זה שווה ומאוד מומלץ! לגבי הידרותרפיה- אני עושה עכשיו, בהתחלה זה רק גרם לי ליותר כאבים אבל בהמשך זה גורם להרגשה טובה- כמו בספורט. דרך קופת חולים את יכולה לקבל סידרה של 12-10 טיפולים.זה עוזר ובעיקר מרגיע. בוקר נפלא ומקסים שיהייה לך ולכולם שירלי

ritosh

New member
נועם וכולם,

סיימתי לפני שבוע סידרה של 8 טיפולי הידרו' (זה מה שהקיבו לי בקופ'ח כללית, הקמצנים). בבדיקה עם הפזיותרפיסטית הוחלט על פעמיים בשבוע. אחרי שבוע עם 2 טיפולים לא יכולתי לקום מהמיטה. כל הגוף כאב. גם מקומות שלא כאבו לי לפני הטיפול. ולא שעשיתי פעילות מיוחדת בבריכה. עברתי לפעם בשבוע. אז ככה, הטיפול עצמו היה בבריכה הטיפולית בבית לווינשטיין.כל טיפול חצי שעה. בזמן השהיה במים ההרגשה פשוט מדהימה. אחרי כמה דקות לא מרגישים את הכאבים החזקים. מרגישים כאב מעומעם במקומות שיותר כואבים, אצלי זה ביידים ובזרועות.על הגב התחתון שיש לי 2 פריצות דיסק, ההשפעה היתה פחותה. אפשר להגיד שאפילו הכאב הוחמר. עשיתי במיים תרגילים בעיקר לגב התחתון. אולי זה הגביר את הכאבים. אחרי הטיפול העייפות נוראית... המקלחת ארכה לי המון זמן. רק לשבת על כסא ולשטוף את הכלור.בקושי נהגתי הבייתה. מרחק של 10 ד'. בבית נשפכתי למיטה. לא היה עם מי לדבר עד למחרת בבוקר.. השיפור אצלי היה בכתפיים. טווח התנועה שלהם גדל קצת. וזהו. היום הכל חזר להיות כמו לפני ההידרו'. לדעתי הטיפול צריך להיות לזמן ממושך או שצריך להמשיך בסיום ההידרו' סוג אחר של פעילות גופנית. אני לא הצלחתי להמשיך. אני רוצה לציין שהתופעות היו אצלי. אני בת 46. שנים לא עשיתי שום פעילות גופנית. אולי לאחרים הטיפול יעזור. הלוואי. ריטה.

ornelia

New member
ריטוש עכשיו תבקשי מקופ"ח טיפול מפנק

כמו רפלקסולוגיה למשל. שקצת תאזן אותך ותענג. שמחה לשמוע אותך כהרגלי

נועםבת11

New member
אני מבינה שזה דרך רופא המשפחה

ניתן לקבל טיפולים אלטרנטיביים. איך בדיוק עושים זאת ?

ritosh

New member
נועם

את ההמלצה להידרו' קיבלתי מהראומטולוגית שלי. רופא המשפחה שלח לאישור הרופא המחוזי. בדרך כלל הם מאשרים. במידה ולא אפשר להתעקש....זה עוזר! בהצלחה.

ornelia

New member
נועם? האם אף פעם לא השתמשת בשירותי

רפואה משלימה? אני לא יודעת איזה קופה את? בכל אופן במכבי יש קופה לרפואה משלימה ניגשים לשם ומבקשים לקבל טיפולים אלטרנטיביים בדרך כלל יש פגישה עם יועץ ולפי מצבך הוא מנסה להתאים לך את הטיפולים המתאימים. אצלי תמיד הם נותנים ואני כבר למדתי לבקש מה אני אוהבת. וכך אם יש לך מכבי משלים וכו' הטיפולים נעים בסיביבות 65 ש"ח אם אני זוכרת נכון? הרבה זמן לא הלכתי.

נועםבת11

New member
האמת לא.

אני בקןפת חולים כללית ואני יודעת שיש אפרות כזאת ואני חושבת לנסות מה שכן עשיתי הרבה פעמים פזויטרפיה.

למעלה