../images/Emo24.gifרק להיום../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif
24 בדצמבר הקבוצה "הצעד השנים-עשר בתוכנית האישית שלנו אומר אף הוא, שעלינו לשאת את הבשורה למכור שעודנו סובל... הקבוצה היא האמצעי החזק ביותר לנשיאת הבשורה." כשאנו באים לפגישה הראשונה שלנו ב'מכורים אנונימיים', אנו פוגשים מכורים מחלימים. אנו יודעים שהם מכורים, כי הם מדברים על אותם חוויות ורגשות שהיו לנו. אנו יודעים שהם מחלימים, בגלל השלווה שלהם - יש להם משהו שאנו רוצים. אנו חשים תקווה כאשר מכורים אחרים משתפים אותנו בהחלמה שלהם במסגרת פגישות האנ-איי. אווירת ההחלמה מושכת אותנו לפגישות. האווירה הזו נוצרת כאשר חברי הקבוצה מתחייבים לעבוד יחד. אנו מנסים לחזק את אווירת ההחלמה בכך שאנו עוזרים בהכנות לפגישה, מקבלים בברכה את החברים החדשים, ומדברים עם מכורים אחרים אחרי הפגישה. גילויים אלה של מחויבות גורמים לכך שהפגישות שלנו יראו מושכות. זה עוזר לקבוצות שלנו לשתף חברים חדשים בהחלמה. שיתוף אחרים בניסיון שלנו, במסגרת הפגישה, הוא דרך אחת שבה אנו עוזרים זה לזה, ובדרך-כלל זה הבסיס של תחושת השייכות שלנו. אנו מזדהים עם מכורים אחרים, ועל-כך אנו סומכים על בשורת התקווה שלהם. רבים מאתנו לא היו נשארים ב'מכורים אנונימיים' בלי אותה תחושה של שייכות ותקווה. כשאנו מדברים בפגישה, אנו תומכים בהחלמה האישית שלנו תוך שאנו עוזרים לאחרים. רק להיום: אני אעזור למכור אחר בקבוצה שלי ואשתף אותו בהחלמה שלי.