רק להיום

../images/Emo24.gifרק להיום../images/Emo24.gif

10 באוגוסט מדיטציה ותפילה קבועות "רובנו מתפללים בעת כאב. אנו לומדים שאם מתפללים בקביעות, לא נכאב לעתים כה קרובות, ולא באותה עוצמה." טקסט בסיסי, עמוד 44 מדיטציה ותפילה קבועות הן עוד שני יסודות חשובים בדרך החיים החדשה שלנו. ההתמכרות הפעילה שלנו הייתה יותר מהרגל רע, שצריך היה לשבור בכוח הרצון. ההתמכרות שלנו הייתה תלות שלילית וסוחטת ששללה מאתנו את כל האנרגיה החיובית שלנו. תלות זו הייתה כה מוחלטת, שנמנע מאתנו לפתח כל סוג של הסתמכות על כוח עליון. בראשית ההחלמה שלנו, הכוח העליון שלנו היה הכוח שהביא לנו את החירות. הוא סילק מעלינו את הכפייתיות לקחת סמים, למרות שידענו שהם הורגים אותנו. בכך הוא שיחרר אותנו מהיבטים עמוקים יותר של המחלה. הכוח העליון שלנו נתן לנו את הכיוון, את הכוח ואת האומץ לערוך חשבון נפש; להודות בפני אדם אחר, בקול רם, ואולי לראשונה בחיינו - איך היו החיים שלנו; להתחיל לחפש דרכים להיפטר מהחסרונות הכרוניים של פגמי האופי או צרות; ולבסוף, לכפר על המעשים הרעים שעשינו. הקשר הראשון עם הכוח העליון והחופש הראשוני שזכינו בו, הפכו לחיים של חופש גמור. אנו שומרים על החופש הזה בכך שאנו מתחזקים ומשפרים את הקשר ההכרתי שלנו עם הכוח העליון שלנו, באמצעות מדיטציה ותפילה קבועות. רק להיום: אדאג שבחיים החדשים שלי יהיו לי מדיטציה ותפילה קבועות.
אוהבים אותכם.

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

התפילה מוציאה את המחשבה מתוך הצרות של האינטרס העצמי, ומאפשרת לנו לראות את העולם באספקלריה של קדושה... התפילה היא דרך להתגבר על השפל שבנו, להבין בין עיקר לתפל, בין החיוני להבלי... היא מסייעת לנו לגלות את שאיפותינו האמיתיות, החרטות שהתעלמנו מהן, הגעגועים ששכחנו. היא מעשה של היטהרות, קאראנטינה לנפש...
- אברהם יהושע השל { מתוך הספר "האדם מחפש את אלוהיו" } אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של שבוע טוב../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על הבית בו אני חיה, על לילה שקט ושינה מענגת, על המזגן והפוך, על הסדר מסביב, על מזג האויר פה. על בן זוג אוהב, תומך, מפרגן ומעודד. על חברותא ודרך אן איי, על חברות, וצעדים. על היכולת והאומץ ליישם תובנות ותיאוריות. על סדר יום וחופש מהתמכרות פעילה. על נכונות לשנות דפוסי התנהגות מכאיבים. על עוד יום נקי. רק להיום - שמונה חודשים ועשרים וארבעה ימי ניקיון
בוקר שקט ורגוע אחרי שישנתי סופסוף כמו שצריך, כמו שהייתי זקוקה לזה.. כי בתל אביב מה לעשות, מזג האויר לא מאפשר לי ליהנות מהשינה אליה הורגלתי פה - אמצע הקיץ, חום כלבים ואני עם פוך מתחת למזגן. אני מודה לאל על כך גם אם עד עכשיו זה היה נראה כמובן מאליו.. לחיצת כפתור כזה.. עכשיו אני יודעת ומבינה כמה זה לא ככה. העובדה שאין פה לחות מאיימת כמו במרכז הארץ, כבר עושה את שלה - מרגיעה, מאפשרת, ואפילו מהנה. זהו, סופשבוע ארוך עבר.. יומולדת, טיולים, חום, ביחד, געגועים הביתה. לרגע אני רוצה לצאת בהצהרה כאילו - "אני לא באה יותר למרכז" ואוטוטו אהיה שם שוב.. הכנס התשיעי של אן איי ישראל, ואני תקווה ותפילה שעד אז מזג האויר יחייך גם אלי. מאחלת לכולנו יום פורה, איכותי, מהנה ומלא שמחת חיים וחופש בנשמה. אוהבים

בוקר אור../images/Emo141.gif לא נירדמתי כל הלילה כי...../images/Emo140.gif

כי יש לי סידורים על הבוקר אז מצאתי לי בחודש האחרון אחלה תראפיה לצבוע בלילות ובימים דפי בוקי שאלו למעשה דפים שמרגיעים עם מלא צורות קטנות כאלו שצריך למלא. ישלי כבר מלא מלא טושים אני חולה על זה. וזה פשוט מעביר את הזמן ואת המחשבות. שיהיה יום נעים ושבוע מקסים לכל החברותא. - אמן ! יו אני צריכה בשמונה לנסוע לסדורים אז אני אלך להתקלח ואתפלל שלא יהיה חם מדי היום. אוהבת אותכם

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

כוחן של מילים - עידוד . להקה של צפרדעים טיילו להם ביער, לפתע נפלו שני צפרדעים לתוך בור עמוק מאוד. כל שאר הצפרדעים התגודדו יחד סביב הבור. כשהם ראו עד כמה הבור עמוק הם צעקו לצפרדעים שנפלו: "חבר'ה, אין לכם שום סיכוי שתצאו מכאן בחיים... אתם נחשבים כבר למתים... חבל לכם בכלל להתאמץ!" לצפרדעים שנפלו לא היה שום חשק לוותר על חייהם בכזאת קלות. שני הצפרדעים התעלמו מהצעקות והסימנים של חבריהם מלמעלה וניסו לקפוץ החוצה בכל כוחם, בשעה שהצפרדעים שמחוץ לבור ממשיכים לצעוק להם ולסמן להם בכל מיני דרכים עם הידים שאין להם סיכוי... "בחיים לא תצאו מכאן..." אחד הצפרדעים שמע בעצתם של הצפרדעים, אפסו כוחותיו, הוא פשוט נכנע ומת בקרקעית הבור. הצפרדע השני, לא ויתר, הוא ניסה והמשיך בכל כוחו בשעה שהצפרדעים מסמנים לו בתנועות וצועקים מפתח הבור "חבל על המאמץ... אין לך שום סיכוי בעולם...". "הפסק את המאמץ והסבל שלך, ופשוט תמות". בכל זאת הצפרדע המשיך לנסות, הוא קפץ אפילו חזק יותר... ובסופו של דבר, הוא נתן ניתור כזה חזק שהצליח לצאת החוצה מהבור כשהוא יצא החוצה, שאלו אותו חבריו הצפרדעים: "איך עשית את זה? הבור היה ממש עמוק..." בשפת הסימנים הסביר להם הצפרדע הזה כי הוא חירש... הוא לא שמע מה אומרים לו, ובטעות פירש את קריאותיהם הנרגשות כמילות עידוד... מוסר השכל 1. בלשוננו יש את הכוח לחיים ויש את הכוח להרוג 2. מילים הרסניות למי שנמצא למטה לא יעלו אותו למעלה 3. עידוד זהו כוח

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר היום ../images/Emo202.gif

א מ א . שלומי שבת ויוסי אזולאי מילים: יוסי אזולאי לחן: שלומי שבת ורן אביב מי לצידי הולכת לאורך המסע עם כל חלום, עם כל מבט, אמא מי את כולי עוטפת בחום שלא נגמר באהבה, בדאגה, אמא רק תחבקיני ותראי מי יקרה לי מכולם אל תשתני לי אל תלכי לי לעולם, לעולם את הדרך את יודעת אל הלב שאין לו סוד בנפשי ידך נוגעת ועוטפת את הכל מי את כולה נותנת בלי צל של חרטה בנשמתה אלי קרובה אמא יקרה אף פעם לא נשברת אף פעם לא טועה את הדמעה שלי מוחה אמא אהובה רק תחבקיני ותראי מי יקרה לי מכולם אל תשתני לי אל תלכי לי לעולם, לעולם את הדרך את יודעת אל הלב שאין לו סוד בנפשי ידך נוגעת ואוספת את הכל כמו שמש את זורחת והרע הופך לטוב בואי אמא, קחי הפחד וחבקי אותי קרוב .

NUNA10

New member
../images/Emo57.gif הורוסקופ שבועי ../images/Emo57.gif

10/08/2008 - 17/08/2008 אריה השבוע יש להיזהר מריב או קשיים אשר עשויים לנבוע מכך שאתם נמצאים במצב של הגנתיות יתר. זה יקשה על מי שנתון לחסותכם. אתם יותר רכושנים כלפי אחרים מבחינה רגשית וקשה לכם לא לריב איתם. ייתכן שעיסוק יתר ברגשות שלכם כרגע מסתיר מכם את רגשותיהם של אחרים ויכול לגרום לחיכוכים. החל מיום שלישי זה זמן טוב לבדיקה של המטרות שלכם בחיים. נסו לראות מאיפה הדחפים והרצונות שלכם נובעים והאם הדברים עדיין רלוונטיים. זמן מתאים לאירוע חברתי ולמפגש מהנה. תוכלו ליצור מפנה חיובי בכל מה שקשור לתחום אותו אתם מייצגים. בתולה השבוע ייתכן שתאלצו להתמודד עם מישהו קרוב. היזהרו מלהיות רכושנים כלפי אנשים הקרובים אליכם רגשית. קיימת כרגע נטייה כזאת והיא עלולה ליצור מתחים וריבים. לא מומלץ ליזום התחלות חשובות בנושא הבית, דחו כל מה שחשוב לימים הבאים. החל מיום שלישי היו מוכנים לכך שבמקום העבודה יופעל עליכם לחץ לא קטן. נסו לקבל זאת ולהתמודד בצורה חיובית. זהו זמן בו מרגישים שאין סוף לבעיות ולמתחים. ייתכנו מצבים לא פשוטים בהתמודדות עם נושאי בירוקרטיה. מאזניים השבוע יציאה מהבית לטיול עלולה לגרום לכם לאכזבה. אם אפשר להימנע מכך יתכן שיחסך דבר מה מאכזב. השכן לא נראה לכם? קיימת נטייה גבוהה יותר לריב עם אנשים קרובים. נסו להיות מאופקים. החל מיום שלישי קשרים מפתיעים עם חו"ל עשויים להתחדש, תיתכן הזמנה לנסיעה חשובה. התפתחויות יהיו בקצב מהיר עם צורך בהחלטות מהירות. ייתכן ותפגשו אנשים מעניינים היום, אנשים אשר הגיעו מרחוק או כאלה בעלי רקע שונה מאוד מכם. עקרב השבוע זמן לא קל במישור הפיננסי. הוצאתכם עלולות להיות גבוהות מהרגיל. הוצאות מעבר לתכנון ידאיגו אתכם. אתם רגישים יותר לחפצים שלכם וקיימת הנטייה להישמר מאחרים. החל מיום שלישי הימנעו מלבקש דברים שאתם יכולים אולי לסדר בכוחות עצמכם. יהיה לכם קל יותר לריב עם אנשים ולכן עליכם להישמר. מומלץ לא להיכנע למצבים של רכושניות עודפת. גם בני זוג עלולים לאכזב בתחום הכספי או אתם עשויים להתאכזב מהמקורות הפיננסיים עליהם בניתם. קשת השבוע הירח היום נכנס למזלכם אך היבטיו מאכזבים. סכסוכים עם אחרים ומאבקי כוח. היזהרו מהנטייה להעיק על אחרים בגלל הצורך שלכם בתמיכה רגשית. החל מיום שלישי זהו זמן מתאים לעיסוק בתחום הזוגיות, לפנויים הערב מתאים במיוחד למפגשים רומנטיים. לפנויים עשוי להיווצר קשר באופן לא צפוי. ימים טובים לעליית מדרגה בתחום היחסים, ולתוכניות רציניות משותפות. גדי השבוע יחסים יכולים להציק כרגע ולהוביל להרגשה של מחנק. נסו לא להיסחף לשליליות, זה יעבור. התעסקות בדברים אזוטריים יכולה להיות מועילה מאוד. תוכלו כרגע גם להתקדם בתחום בו אתם מתעניינים וגם לשחרר חלק מבעיותיכם הרגשיות בעזרת דברים רוחניים. יש לכם רצון להסתגר ולהפחית במגע עם אחרים, להחביא את הרגשות שלכם. ניסיון לתקשר עם אנשים יכול לעזור לכם. החל מיום שלישי אתם נוטים להדחיק את הרגשות שלכם וזה עלול לגרום לכם לבעיות. נסו להיות מודעים לכך. עניני בריאות עלולים להאפיל על הכול, שימרו על תזונה ועל איזון כללי. אתם הרבה יותר ביקורתיים וזה יכול לגרום לחיכוכים עם אחרים או לתת להם להרגיש דחויים. דלי השבוע יחס הסביבה אליכם לא מעודד ולא מפרגן לכם מספיק. יש לכם נטייה לרכושנות רגשית וזה עלול לסבך אתכם ביחסים עם הקרובים אליכם. זמן רגיש בתחום החברתי. מומלץ לא לקחת ללב כל מה שיגידו עליכם. החל מיום שלישי זה הזמן להתחיל בפרויקט יצירתי. האם תמיד חלמתם לכתוב ספר? או שיר? היום האנרגיות מצוינות לכך. ילדים עשויים להביא הרבה יותר נחת מהרגיל. ימים אשר פועלים לטובתכם במישור הרומנטי. אתם יכולים להפעיל את המגנט הפנימי שלכם ולמשוך את בני המין השני. דגים השבוע זהו זמן בו מרגישים שאין סוף לבעיות ולמתחים. תידרשו ותיתבעו לתת את מיטבכם ולא בהכרח תקבלו משוב על מאמציכם. העבודה תהיה רבה והלחץ עליכם גדול. זמן עם החלטות לא פשוטות בתחום הקריירה. החל מיום שלישי התעסקות בענייני הבית יגיעו לכלל פתרון במחיר של התמודדות, ויכוח והרבה מאמצים. אתם מרגישים צורך לברוח מהעולם ולהתבודד. מומלץ שתמצאו לכם פינה נוחה ומנותקת לצורך התבודדות. היזהרו מלהיות רכושנים כלפי אנשים הקרובים אליכם רגשית. קיימת כרגע נטייה כזאת והיא עלולה ליצור מתחים וריבים. טלה השבוע קיים צורך רגשי לברוח. יש איזה חוסר מנוחה שעליכם להתמודד עימו. ענייני חו"ל יהיו על הפרק. יש סיכוי לפגוש אנשים אשר הגיעו ממקום רחוק. היו זהירים בדרכים. קיים סיכוי גדול יותר לבעיה כלשהי הקשורה ברכבים. החל מיום שלישי נסיעות ועוד נסיעות, תבלו יותר על הכבישים. נסו ליהנות מכך. דווקא זה לא הזמן לסגור את עצמכם, אנשים חדשים עשויים להפתיע ולעזור. שור השבוע הרגשות שלכם מוקצנים ועליכם לנסות להישאר רגועים עד כמה שניתן. גם בני זוג עלולים לאכזב בתחום הכספי או אתם עשויים להתאכזב מהמקורות הפיננסיים עליהם בניתם. עשויות לצמוח בעיות בקשר עסקי או כספי. אם אפשר עדיף לחכות יומיים שלושה לפני שמגיעים להחלטה. החל מיום שלישי לא מומלץ להתחיל עסקים חדשים, או פרויקט רווחי חדש. היו זהירים בכל הנוגע להשקעות פיננסיות. עדיף לא להוציא כספים כרגע. היכולת שלכם לקחת החלטות בנושא זה אינה במיטבה. תאומים השבוע יהיו הרבה התדיינויות או משאי ומתן פוטנציאליים. יחסים רגישים ובלתי יציבים עלולים להסתיים. ביחסים טובים ייתכנו מצבי פרידה זמניים או חיכוכים. תופיעו בין אנשים ובציבור ותצטרכו להפגין בטחון עצמי ושליטה. החל מיום שלישי מוכנים לתת מעצמכם? ימים נכונים ונפלאים לכך. נסו לנצל זאת לחיזוק הקשר עם חברים וקרובים. הרנטגן הרגשי שלכם בפעולה ואתם מסוגלים לקרוא את הרגשות של הסובבים אתכם. נסו לנצל זאת לפעולות חיוביות. חיוביות וחיוניות רבה נובעת מהעובדה שאתם רגישים מדי כרגע. סרטן אתם נוטים להדחיק את הרגשות שלכם וזה עלול לגרום לכם לבעיות. נסו להיות מודעים לכך. עניני בריאות עלולים להאפיל על הכול, שימרו על תזונה ועל איזון כללי. מומלץ לשמור יותר על הבריאות כרגע, אם כי כדאי לשמור על קור רוח ולא להיגרר להיפוכונדרייה. החל מיום שלישי התעסקות בדברים אזוטריים יכולה להיות מועילה מאוד. תוכלו כרגע גם להתקדם בתחום בו אתם מתעניינים וגם לשחרר חלק מבעיותיכם הרגשיות בעזרת דברים רוחניים. סף הרגישות גבוה והדבר יכול לתת את ביטויו גם בפן הבריאותי. כדאי לשמור בסודיות על המהלכים אותם אתם מתכננים, ההצלחה טמונה בדיסקרטיות וביכולתכם לא לגלות את כלפיכם. באדיבות - מזל אהרוני .

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ושבוע טוב ! שהשבוע יהיו רק בשורות טובות ומחשבות חיוביות . המצב עדיין לא השתנה , אימי עדיין חולה מאד מתפללת עבורה ורפואה שלמה.

נונה../images/Emo24.gifרק בשורות טובות.../images/Emo140.gif

מתגעגעת אלייך ומרימה תפילה עבורך שתוכלי להרגיש טוב ולהתמודד, ולאמך - רפואה שלמה, אמן
דעי שאת לעולם לא לבד, גם אם זה וירטואלי כרגע. N A
Never Alone
זוכרת? אוהבים

למעלה