רק להיום

צופיתי 2

New member
כל יום התחלה חדשה ../images/Emo141.gif

מתוך "כל יום התחלה חדשה" כל דבר שמכריחים אותו לקרות דרך רצון עצמי הינו תמיד "הישג רע" ומוביל ל"הצלחה רעה." המטרה העיקרית של ההחלמה שלנו היא להתכוונן לרצונו של אלוהים, לא עוד להלחם כדי לכפות את רצוננו שלנו. הכאב שחיווינו בשנים שעברו היה לעיתים קרובות כאב שאנחנו יצרנו. אנו הפעלנו שליטה במצבים, עד שהצלחנו לכפות את התוצאה שאנחנו רצינו, ואז גילינו שהיא לא הביאה לנו אושר. ההפך, היא הייתה סוף מר למאבקים שלנו. כשאנו רוצים שמשהו יקרה או שמישהו ישחק לפי הכללים שלנו, אנו יכולים לצפות למחסומים. וכאשר המחסומים לא נעלמים אחרי דחיפה קלה, עלינו להבין שזהו רמז שאנו ירדנו מהמסלול. כשאנו רוצים את מה שאלוהים רוצה עבורנו, המחסומים, אם בכלל יש כאלה, יעלמו. מה שאלוהים רוצה עבורנו בכל רגע זה גדילה ואושר. כשאנו מתרחקים מהאגו שלנו ומפתחים גישה לא אנוכית כלפי החיים, נמצא שלווה באמצע המהומה. השלווה היא ההבטחה של אלוהים. כשאנו בקו אחד עם רצונו של אלוהים, נמצא שלום. אני אדע את רצונו של אלוהים אם אקשיב לקול הפנימי שלי. אעשה את מה מרגיש נכון והשלווה תהיה הגמול.

../images/Emo24.gifרק להיום../images/Emo24.gif

14 באוגוסט לשכוח את המגבלות "איננו חייבים להשלים עם מגבלות העבר. אנו יכולים לבחון שוב ושוב את הדעות שהיו לנו בעבר." טקסט בסיסי, עמוד 11 רובנו באים לתוכנית עם הרבה מגבלות שאנו כפינו על עצמנו, ומונעות מאתנו להבין את הפוטנציאל המלא שלנו. מגבלות אלה מפריעות לנו למצוא את הערכים הנמצאים בבסיס הקיום שלנו. אנו מגבילים את היכולת שלנו להיות כנים עם עצמנו, את היכולת שלנו לתפקד בעבודה, את הסיכונים שאנו מוכנים לקחת - נדמה, שהרשימה היא אינסופית. אם הורינו או המורים שלנו אמרו לנו שלעולם לא נצליח, ואנו האמנו להם, יש להניח שלא השגנו הרבה. אם חיי החברה שלנו לימדו אותנו שלא לעמוד על שלנו, לא עמדנו על שלנו, גם אם בתוכנו צרכנו שזה מה שאנו רוצים לעשות. ב'מכורים אנונימיים', אנו לומדים תהליך שעל-פיו אנו יכולים להבין כי אלה מגבלות מזויפות. באמצעות הצעד הרביעי שלנו, אנו נגלה שאנו לא רוצים לכבד את הכללים שלימדו אותנו. אנו לא חייבים להיות קורבנות תמידיים של ניסיונות העבר שלנו. אנו חופשיים להיפטר מהרעיונות שמפריעים לנו לגדול. אנו יכולים לקלוט רעיונות חדשים וחוויות חדשות. אנו חופשיים לצחוק, לבכות ומעל הכל, ליהנות מההחלמה שלנו. רק להיום: הרפה מהמגבלות שכפיתי על עצמי ואגלה פתיחות לרעיונות חדשים.
אוהבים.

מבינה אותך לגמרי...

כוכבת יקרה, אז איך עבר הלילה? מקווה שישנת... עד לפני חצי שנה, הייתי מכורה לכדורי שינה במשך שנה וחצי, עד שהחלטתי להתנקות והתנתק מהם. עברתי תהליך לא פשוט, אבל תודה לאל, רק להיום, נגמלתי. יש לי לילות לבנים ארוכים ויש לי לילות בהם אני ישנה לגמרי לא רע... זה תלוי... לעיתים משתמשת ב'רסקיו' לילה. זה טבעי וקצת מקל... לפעמים - בלי. לפעמים, דבר לא עוזר, אז אני מרפה ולא נלחמת. מלחמות לא מועילות. מאחלת לך ולי ולכולנו שנת לילה טובה הלילה!!! אמן!!!

../images/Emo13.gif../images/Emo24.gifהגעתי הביתה!!!???!!!

לילה טוב לכם!!! טיילתי ב"תפוז" ופגשתי אתכם!!! איזה כיף לי!!! מכירה אתכם מהחדרים\ בלי לשבור אנונימיות ומפורומים אחרים\ ושמחה נורא להיות גם כאן!!! לילה טוב!!!

הגעתי הביתה!!!../images/Emo24.gif

שלום לכם ונעים להכיר!!! מכירה אתכם מהחדרים ומפורומים אחרים, בלי לשבור אנונימיות כמובן!!! כיף לפגוש אתכם גם כאן בתפוז!!! לילה טוב!!!

../images/Emo42.gifבוקר של סופשבוע רגוע../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על שינה מענגת, ארוכה, ובוקר שלוו. על בריאות פיזית ונפשית וחופש מהתמכרות פעילה. על זוגיות מפרגנת, חמה ואוהבת. על חברותא ודרך NA. על היכולת לחיות וליהנות מהחיים, להרגיש ולחשוב על נקי. על משפחה תומכת ומעודדת. על עוד יום נקי. רק להיום - שמונה חודשים ועשרים ושמונה ימי ניקיון
היום האחרון בשבוע שבו אני מתעוררת עם ה
ציפורים.
מחר אפשר לישון עד מאוחר או לפחות בלי שעון מעורר וזה בטח יקרה כי... הערב בע"ה הולכת עם חברה טובה להופעה של שלום חנוך. מחכה לזה לא מעט זמן. איך אומרת התכנית - לחיות וליהנות מחיים.. כל מה שלא עשיתי אז, אני אמיצה מספיק לעשות היום, כמו למשל ללכת להופעות, לצאת בכלל מהבית ועוד למקומות הומים ורועשים. אז אמרתי לעצמי שמספיק להתחבר למוזיקה מהדיסקים, בחדר חשוך, בעיקר לבד.. לא היה לי אומץ לצאת החוצה כי ברור היה לי שכל העולם יקלוט את הסוטול.. סיפרתי לעצמי שאני נהנית מהלבד, שטוב לי. לא חשבתי שאני מסוגלת ליהנות, ואפילו עוד יותר - בחוץ עם חברים. אז אני ממשיכה לבוא
קורים לי דברים טובים
מאחלת לכולנו יומוצלח של עשייה ולימוד, ובעיקר אהבה וחופש. אוהבים

שטול1

New member
ברוכה הבאה זהר ../images/Emo24.gif

איזה יופי שבאת חיכינו לך תמשיכי לבוא יקרו לך דברים טובים אוהבים שטול

נעממי5

New member
ברוכה הבאה אלנו../images/Emo24.gif

תמשיכי לבוא, יקרו לך דברים טובים....

חחח, זה בדיוק מה שכתבתי../images/Emo6.gif

מה את קוסמת? בוקר אישה מקסימה שכמוך, אין לנו דרך אחרת אז.. בטח שנמשיך לבוא
אוהבתותך

נעממי5

New member
פרסי אחד....../images/Emo69.gif

פרסי בבדיקה פרסי אחד מגיע לקופת חולים לבדיקה עם צינצנת של ליטר וחצי מלאה בשתן. הרופא שואל אותו: "בשביל מה כל כך הרבה?" הפרסי אומר לו: "מה אני קמצן?!" כעבור שבוע הפרסי חוזר ומקבל את תוצאות הבדיקה. הרופא אמר לו: "הכל בסדר איתך, אתה יכול ללכת הביתה!" אבל הפרסי המשיך לשבת ולהסתכל על הרופא. הרופא שואל אותו: "רצית עוד משהו?" הפרסי עונה: "כן, את הצינצנת..."

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ! הימים הקשים ממשיכים, אני עייפה ותשושה, מין חוסר אונים שאין ביכולתי לעשות כלום. אני נמצאת הרבה עם אמא שלי, כואבת את כאביה וסבלה. מתפללת המון עבורה, לרפואה ואריכות ימים. דיייייייייייי שלא יכאב לה יותר, זה קורע את ליבי לגזרים. כאילו הכל נעצר, אין לי חשק לעשות כלום, פרט ללכת לעבודה וישר להיות עם אמא. מין סדר יום מטורף, משגע, רוצה להיות איתה כל הזמן. לפנק אותה, לדאוג לה, להרגיש אותה, והחשוב ביותר לא לוותר. אני נושאת תפילה להחלמתה. יום נעים לכולם.

../images/Emo6.gif../images/Emo192.gif../images/Emo6.gifפרסי אחר...

נערה מתבגרת מגיעה הביתה לאחר שהכירה שני בחורים, אחד מרוקאי ואחד פרסי, ושואלת את האמא שלה, במי כדאי לבחור... עונה לה האם - במרוקאי כמובן. למה? שואלת הנערה. והאם המסורה עונה לה - מוטב שיהרגו אותך ממכות מאשר שתמותי מרעב
אוהבים

נעממי5

New member
עוד אחד עוד אחד בבקשה...../images/Emo68.gif

פרסי והשטן השטן בא לאיזה פרסי ואמר לו "באתייי לקחתתת את הנשמה שלך!!" הפרסי אומר לו יופי שנייה... הוא אומר לאישתו "נשמה באו לקחת אותך"

שטול1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo133.gif../images/Emo212.gif../images/Emo211.gif../images/Emo130.gif

ערב טוב עתיר ים ברכות ואיחולים מהמיטב של פרס ומדיי לכל המחלימים באשר הם ובאדיבות אחמדיניג'ד אוהבים שטול

למעלה