רק להיום

../images/Emo24.gifרק להיום../images/Emo24.gif

במשך הזמן, לא בן לילה "גילינו שאנו לא מחלימים גופנית, נפשית ורוחנית בן לילה." טקסט בסיסי, עמוד 27 האם קרה לך פעם שהלכת ליום-הולדת בהחלמה של מישהו וחשבת שאתה צריך להיות קצת יותר מתקדם בהחלמה שלך מכפי שאתה עכשיו? אולי הקשבת לחברים חדשים שדיברו בפגישות, חברים שהניקיון שלהם קצר משלך, וחשבת, "אבל רק עכשיו אני מתחיל להבין על מה הם מדברים!" מוזר שאנו באים להחלמה וחושבים שנרגיש נפלא מיד או שכבר לא יהיו לנו בעיות עם האתגרים של החיים. אנו מצפים שהבעיות הגופניות שלנו ייפתרו מאליהם, שהחשיבה שלנו תהיה רציונאלית, ושבן לילה נתנסה בחיים רוחניים מפותחים. אנו שוכחים שבזבזנו שנים ארוכות בהתעללו בגוף שלנו, בטשטוש המוח שלנו ובחיסול המודעות שלנו אל הכוח העליון. אנו לא יכולים לתקן את כל הנזק הזה ביום אחד. אנו יכולים לעשות את הצעד הבא, ללכת לעוד פגישה, לעזור לחבר החדש. אנו מחלימים לאט-לאט - לא בן לילה. רק להיום: הגוף שלי יתרפא לאט, המוח שלי יהיה קצת יותר ברור, והיחסים שלי עם הכוח העליון שלי יתחזקו.
אוהבים.

שיכורה ולא מיין, רק ממוסיקה../images/Emo79.gif

כרגע חזרתי הביתה מהופעה של שלום חנוך... "ליל אהבה באילת" ובאמת היה אחלה ערב. כל השירים האהובים והמוכרים, על נקי, בראש צלול ובלי להפסיק להתנועע, להשתולל, לשיר (לצרוח כזה כאילו
) להתערבב עם התאורה, ליהנות מהמוסיקה, מהופעה מדהימה על חוף הים מול סירות ויאכטות, הרים וירח כמעט מלא וחברה טובה שלי כמובן... תודה אלוהים שלי
הייתי חייבת לשתף אתכם רגע לפני שממשיכה את הערב הזה.. באתי הביתה רגע להחליף את הבגדים בחלוק ואני בדרך לים, שחייה לילית שתשלים לחלוטין את כל היום, ואולי אפילו את שבוע. שיהיה לכל הישנים אחלה לילה וחלומות פז
ולאלה שמבלים בחוץ, שמחת חיים איכותית ונקייה. אוהבת את כולכם

נעממי5

New member
../images/Emo96.gifבוקר נפלא../images/Emo120.gif

אמרו את זה קודם, לפני... "החיים יפים ללא שימוש בסמים" תשירי כאילו אף אחד לא שומע אותך, תרקדי כאילו שאף אחד לא רואה אותך, השמיים הם הגבול, את יודעת, נכון? הנה עוד שבוע עבר ללא שימוש בסמים ! כי ככל שנלך בדרך זו, אין לנו ממה לפחד!

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

ארבעת הנרות . ארבעה נרות דלקו לאיטם. הכול סביב כה שקט, אפשר היה לשמוע לחשם. אמר הנר הראשון: "אני השלום" מעטים מדי עושים מעט מדי לקיומי, אני חש שקיצי קרב. ולהבתו דעכה לאיטה עד שנפחה נשמתה.... אמר הנר השני: "אני אמונה" לדאבוני הרב מסתדרים היום בלעדי. אינני מוצא הצדקה כלשהי שאוסיף לדלוק עד סופי. כשסיים הנר את דבריו רוח קלה כיבתה אותו ולא יסף עוד... הנר השלישי חיכה בסבלנות לתורו ואמר בצער: "אני אהבה" אין בי עוד כוח להוסיף ולדלוק. האנושות חדלה להעריך נכונה את חשיבותי. האנשים הפסיקו לאהוב אפילו את הקרובים להם ביותר. מיד לאחר שסיים לומר את דבריו נפח את אורו... לפתע... נכנס לחדר ילד , הבחין בשלושת הנרות הכבויים. "אתם אמורים לתת מאורכם עד כלותכם". אמר הילד ולא הצליח לעצור את פרץ דמעותיו. ואז אמר הנר הרביעי: אל חשש פעוט, כל עוד דולק אני שנינו נצליח לשוב ולהצית את הנרות הכבויים: "אני "התקווה" בעיניים בוהקות, לפת הילד בנר התקווה והצית את הנרות הכבויים. להבת התקווה אסור לה שתכבה לעולם.

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר היום ../images/Emo202.gif

יושבים בבית קפה . טיפקס מילים: קובי אוז לחן: קובי אוז יושבים בבית קפה ומרגישים בתוך בועה מה לא עשינו איפה טעינו מה נשתנה יושבים בבית קפה אני מזמין עוגת גבינה מה לא עשינו איפה טעינו הלכה המדינה ואת בתוך הג'יפ שלך את שומעת סטריאו ומונו בחוץ בשחור ולבן ואת בתוך הג'יפ שלך את לא פותחת רדיו את רואה שחבל לך על הזמן יושבים בבית קפה ומדברים על המצב מה לא עשינו איפה טעינו ולמה עכשיו יושבים בבית קפה ומרגישים כמו בחו"ל מה לא עשינו איפה טעינו תיכף מבול ואת בתוך הג'יפ שלך את שומעת סטריאו ומונו בחוץ בשחור ולבן ואת בתוך הג'יפ שלך את לא פותחת רדיו את רואה שחבל לך על הזמן ואת בתוך הטריפ שלך את קוראת לי רומיאו אצלך זה סגריר ובחוץ יש שרב ואת בתוך הג'יפ שלך את לא שומעת רדיו את לא יודעת כמה רע לי עכשיו יושבים בבית קפה...

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ושבת שלום ! בוקר טוב לכולם סוף שבוע מהנה רק בשורות טובות .

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

"למד לשמור על הדממה, להעלים את עצמך אל מול האלוהים... השקט הזה מסמל את תחילת החיפוש אחר ממלכת אלוהים"
-סרן קירקגור. אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר../images/Emo222.gifטוב../images/Emo222.gifעולם../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על האומץ והיכולת לחיות וליהנות מהחיים ללא שימוש בסמים. על לילה רגוע ושינה ענוגה. על בוקר שלוו, ומוסיקה שמתנגנת בראש. על יום מנוהל וחופשי מהתמכרות פעילה. על אהבה בתוכי וסביבי. על זוגיות של חום אהבה, מסירות ואיכפתיות. על חברותא ודרך אן איי, ועל חברה טובה בדרך. על שאני מאפשרת את אסירות התודה הזו, על החיים עצמם. על עוד יום נקי. רק להיום - שמונה חודשים ועשרים ותשעה ימי ניקיון
שיר של ברכות מתנגן לי בראש על הבוקר, מתערבב עם עוד כמה ששמעתי אתמול בערב, וזה הולך ככה.. כמו שאני מאחלת לעצמי ולכולנו:
בגילגול הזה
ביצוע: שלום חנוך מילים ולחן: שלום חנוך
שתהיה תמיד שמח שלעולם לא תפסיק לשיר שתמיד תמשיך לגדול ושתמיד תישאר צעיר שתמיד תלך קדימה ושלא תאבד תקווה שתדע שלום וטוב ושתמצא את האהבה.
שתשכיל לחיות ביחד ולהישאר חופשי ושתוכל למצוא תועלת גם במצבים קשים שתמיד תישאר צנוע ושתמיד תהיה בריא ושתצליח שחייך לא יהיו לריק.
שיהיה לך טוב שתספיק לאהוב הו בגילגול הזה הגילגול הזה. כי זה לגמרי לא קל להיות פה בכלל ועוד, עוד ועוד בגילגול הזה.
שתהיה אל אחרים כמו שאתה אל עצמך שתתברך במה שיש ושתשמח בחלקך שתמצא את דרכך בכל דרך שתלך ושתדע להישרד מול הגורל המתהפך.
שיהיה לך טוב שתספיק לאהוב הו בגילגול הזה בגילגול הזה. זה לגמרי לא קל להיות פה בכלל ועוד, עוד ועוד בגילגול הזה. שיהיה לך טוב ושתספיק לאהוב הו בגילגול הזה בגילגול הזה.
אוהבים על הבוקר

נעממי5

New member
נונה, אני מחבקת אותך כאן שם

ובכל מקום.בשורות טובות, ואל תשכחי שאנחנו איתך!

נעממי5

New member
מכורה עם נטיה לשיכחה../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

כולם מברכים ליום אהבה שמח, ואני עונה להם בחזרה, שיש לנו ים של אהבה, רק שיבואו לקבל.... אז יום אהבה שמח גם לכם (זה מחר, אבל שאני לא ישכח....) אני לא אוהבת אותכם, אני מתה עליכם!

../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo192.gifמתפוצצת מצחוק../images/Emo192.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

חג האהבה הזה, הוא רק מחר, ואצלי כ
, כל יום הוא
אהבה
לפני עצמו. ברגע שהשמש זורחת, הלב מתמלא, הראש מתרוקן (אם לא ברגוע אז בכוח!!!
) ומתפנה מקום לאסירות תודה ואהבה....
מואאאה על הפרצופשלך. אוהבים

../images/Emo213.gifשבת מבורכת באהבה וחופש לכולנו../images/Emo213.gif

כרגע חזרתי מהים... הספקתי הרבה היום, גם להיות תורנית בפינת חי, גם לנקות את הבית אחרי שבוע שלא הענקתי לו כלום, גם לצבוע את השיער
וגם להיות בים.. עכשיו - זמן לנוח, להתכונן לערב.
מאחלת לכולנו שבת מבורכת באיכות ושלווה. אוהבים

צופיתי 2

New member
כל יום התחלה חדשה ../images/Emo141.gif

מתוך "כל יום התחלה חדשה" "לעיתים קרובות דווקא כשאנו חזקים וקשוחים, אז אנו פוחדים. דרוש הרבה אומץ להרשות לעצמנו להיות פגיעים, להיות רכים". אנו פיתחנו הגנות מפני שהרגשנו צורך להתגונן נגד התעללות מצד אחרים – הורים, או מעסיקים או בני זוג או אפילו זרים. ובמצבים מסוימים, ההגנות האלה שרתו אותנו היטב לזמן מה. אך היה עלינו לשלם גם מחיר. כאשר אנו מתחבאים מאחורי הגנות, הן הופכות להרגל, ואנו מתרחקים יותר ויותר מהמרכז שלנו, מאותו אדם שכל אחד מאיתנו צריך ורוצה להיות. לחשוף את עצמנו כמי שאנחנו באמת מזמין שיפוט, לפעמים דחייה, ולעיתים קרובות ביטול מצד אחרים. קשה מאד לקחת את הסיכון הזה, והגמול לעיתים קרובות לא מגיע מייד. אך עם הזמן, אחרים מכבדים אותנו על הפגיעות שלנו ומתחילים להעתיק את הדוגמא שלנו. עם הזמן, היושרה משרתת אותנו היטב. כשאנו מאפשרים לאחרים לראות מי אנחנו באמת, יש פחות בלבול, גם אצלם וגם אצלנו. אנו כבר לא צריכים להחליט מי אנחנו צריכים להיות; אנחנו פשוט מי שאנחנו. הבחירות שלנו יותר פשוטות. יש רק בחירה נכונה אחת בכל מצב נתון: הבחירה הכנה ושמשקפת במלואה את מי שאנחנו באותו רגע. הגמולים יגיעו כשאני כן.

למעלה