רק להיום

צופיתי 2

New member
שפת השחרור ../images/Emo204.gif

מתוך "שפת השחרור" מחשבות מרפאות אחשוב מחשבות מרפאות. כשאני מרגיש כעס או טינה, אבקש מאלוהים שיעזור לי להרגיש אותו, ללמוד ממנו, ואז לשחרר אותו. אבקש ממנו שיברך את אלה שכלפיהם אני מרגיש כעס. אבקש ממנו שהוא יברך גם אותי. כשאני מרגיש פחד, אבקש ממנו לקחת אותו ממני. כשאני מרגיש אומלל, אחשוב על הכרת תודה. כשאני מרגיש מקופח, אדע שיש לי מספיק. כשאני מרגישי בושה, אזכיר לעצמי שלהיות מי שאני זה בסדר. אני מספיק טוב. כשאני בספק על התזמון בחיי או על המקום בו אני נמצא עכשיו, אזכיר לעצמי שהכל בסדר. אני נמצא בדיוק במקום בו אני אמור להיות. אומר לעצמי שגם אחרים נמצאים במקום בו הם אמורים להיות. כשאני חושב על העתיד, אומר לעצמי שיהיה טוב. כשאני מסתכל לאחור אל העבר, אשחרר את החרטות. כשאני שם לב לבעיות, אומר לעצמי שיימצא פיתרון בזמן הנכון, וגם תגיע מתנה מתוך הבעיה. כשאני מתנגד לרגשות או למחשבות, אתרגל קבלה. כשאני מרגיש חוסר נוחות, אדע שזה יעבור. כשאני מזהה רצון או צורך, אומר לעצמי שהם יבואו לסיפוקם. כשאני דואג לאלה שאני אוהב, אבקש מאלוהים שיגן עליהם, וישגיח עליהם. כשאני דואג על עצמי, אבקש ממנו שיגן וישגיח עלי. כשאני חושב על אחרים, אחשוב אהבה. כשאני חושב על עצמי, אחשוב אהבה. ואז אני אראה איך המחשבות משנות את המציאות. היום אחשוב מחשבות מרפאות.

../images/Emo24.gifרק להיום../images/Emo24.gif

18 באוגוסט "עד מתי אצטרך ללכת לפגישות האלה?" "הדרך הכי טובה להישאר אדם יצרני ואחראי בחברה, היא להעמיד את ההחלמה במקום הראשון." טקסט בסיסי, עמוד 102 הפגישות היו נפלאות. כל לילה ישבנו עם מכורים אחרים ושיתפנו אותם בניסיון, בכוח ובתקווה שלנו. הם שיתפו אותנו בכוח ובתקווה שלהם. כל יום השתמשנו במה ששמענו בפגישות כדי להמשיך את ההחלמה שלנו. אבל החיים נמשכים. עבודה, משפחה, חברים, ספורט, לימודים, בידור, חובות בקהילה, חובות אזרחיות (מילואים) - כל הדברים האלה גוזלים מאתנו זמן. לפעמים אנו לא מבינים, איך נספיק לעשות את כל הדברים שאנו נתבעים לעשות בכל יום. אנו שואלים את עצמנו, "עד מתי אצטרך ללכת לפגישות האלה?"
בואו נחשוב על כך. לפני שבאנו 'למכורים אנונימיים', האם יכולנו להישאר נקיים בכוחות עצמנו? למה אנו חושבים שעכשיו נצליח בזה? וצריך לחשוב על המחלה עצמה - הריכוז העצמי הכרוני, הכפייתיות, ההתנהגות הכפייתית שבאה לידי ביטוי בתחומים כה רבים בחיינו. האם אנו יכולים לחיות וליהנות מהחיים בלי טיפול יעיל במחלה שלנו? לא.
אנשים "רגילים" אולי לא צריכים לדאוג בגלל דברים כאלה. אבל אנו לא אנשים "רגילים” אנו מכורים. אנו לא יכולים להעמיד פנים שאין לנו מחלה קטלנית ומתקדמת, כי יש לנו מחלה כזו. בלי התוכנית שלנו, אולי לא נישאר בחיים ואז לא יהיו לנו בעיות בקשר לעבודה, לימודים, משפחה או כל דבר אחר. פגישות אנ-איי מעניקות לנו תמיכה וכיוון, שאנו צריכים על-מנת להחלים מההתמכרות שלנו, ומאפשרות לנו לחיות בצורה מלאה.
רק להיום: אני רוצה לחיות וליהנות מהחיים. לשם כך, אשים את ההחלמה שלי במקום הראשון.
אוהבים.

../images/Emo42.gifבוקר של יומטוב../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על בוקר רגוע אחרי לילה של שינה עמוקה וטובה. על הנחישות להמשיך בשגרה למרות וחרף הקשיים. על בריאות פיזית ונפשית. על היכולת להתחבר וליהנות מחברת ילדים ולהרגיש מצויין. על בן זוג אוהב. על חברותא ודרך NA. על יום מנוהל וחופשי מהתמכרות פעילה. על משפחה תומכת ומפרגנת. על אומץ ליישם. על עוד יום נקי. רק להיום - תשעה חודשים ושני ימי ניקיון
מרגישה על הפנים מבחינה פיזית ויחד עם זה נחושה בדעתי להמשיך כרגיל, למרות שיכולתי לו הקשבתי לראש, להישאר בבית, במיטה. כואב, מתסכל.. אבל חלק מהחיים ואתמול בערב דיברו בדיוק על זה.. - גם מהרגשות האלה צריך ללמוד ליהנות. לחיות וליהנות מהחיים ללא שימוש בסמים... אז לא יודעת אם אני נהנית מזה.. אבל אני חווה, אני מרגישה, הגוף כבר לא מובן מאליו, ואין אפשרות אחרת מבחינתי.. מתוך בחירה מודעת. מאחלת לעצמי לעמוד בקושי הזה היום. ואפילו ליהנות מזה. לכולנו - המשך יומוצלח, איכותי וחופשי מהתמכרות פעילה. אוהבים

צופיתי 2

New member
תודה שכתבת! ../images/Emo24.gif

גם אני לא מרגישה טוב היום. זה קשה לי נורא. במיוחד שאני פסיכוסומטית. הכל שייך לרגשות. פרסמתי את עצמי לעבודה ואני נבהלת מזה. לא יכולה לעשות כלום, רק להכנע.

אוהבים צופיתי../images/Emo24.gif

האמת היא שגמני פסיכוסומטית.. לפחות זה מה שסיפרו לי כשהייתי איפה שהוא בגיל העשרה. זה רק מחזק את דעתי בכל פעם כשאני נזכרת בזה, שהכל.. פשוט הכל מתחיל בראש. ויש לנו אימרה כזו בNA שקוראת לנו: תחשוב נקי, תרגיש חופשי.. אז נכון שזה מדבר בעיקר על סמים, אבל בקלות אפשר להשליך את זה הלאה, לכל נישה בחיים. בכלל התכנית הזו מדהימה בעיני.
המשך ערב טוב לנו. אוהבים

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

תזכור שבמקום שבו נמצא לבך, שם נמצא האוצר שלך. אתה צריך למצוא את האוצר כדי שכל מה שלמדת בדרך אליו יהיה בו הגיון.
- פאולו קואלו אוהבים

נעממי5

New member
ערב טוב ערב זך....../images/Emo24.gif

הייתי היום בקאנטרי עם חברה והילדים שלה, מזלי שלא עמדתי עם שלט שכתוב עליו "תוחזר לי השלווה לאלתר", אמאל'אאאאאאאאאאאאא איזה רעש, שיהיו רק בריאים, מבטיחה לא ללכת יותר למקומות הומים
זהו, חזרתי הבייתה בשלום!
ביתי הוא מבצרי, כבר אמרנו?

../images/Emo178.gifערב צח וזך לכולנו...../images/Emo24.gif

אז זהו שגמני הייתי היום ב.. מצפה התת ימי במסגרת הקייטנה לילדי מכורים שמרכז יום מארגן כמידי שנה. אנחנו לוקחים חלק בפעילות ושומרים על עצמנו מהילדים
לא הייתי שם משהו כמו 18 שנה, אם לא יותר. זו היתה הפעם היחידה והאחרונה שהייתי שם, במלחמת המפרץ הראשונה כשכולנו, הצפוניים, ברחנו לאילת.
קיצר.. נדמה לי שוב, שאני נהנית לא פחות מהילדים. כאילו.. כל מה שלא עשיתי כשהייתי ילדה, אני עושה עכשיו. משתוללת איתם, צורחת איתם, יושבת על הריצפה ואוכלת "כריך עם שוקולד".. מתלהבת משלל הצבעים של הדגים, קטנים כגדולים, האלמוגים, משתוללת מהתרגשות בסרט שהקרינו שם.. קיצר - ילדותי השניה
. פפפפפ ימבה זמן עבר מאז הפעם האחרונה, לא? וכל זה עם כאבי בטן שבא לי להתפזר על איזו תקרה.. נחמד שיש נורופן..
מבטיחה לעצמי שלא להפסיק להיות ילדה שוב.. מזתומרת, מגיע לי
חזרתי הביתה באחת ומשהו, סחוטה, קרועה לגזרים, עייפה, והכי חשוב - מרוצה. עכשיו, אחרי שישנתי קצת וביליתי בחברת ילדה מקסימה בת שמונה עם קיפולי נייר וכל מיני כאלה, אני מתכוננת לקבוצת צעדים שתחל עוד שעה בערך. מישהו/משהו צריך להשיב אותי לשפיות
אז שיהיה לנו המשך ערב של אהבה ושמחת חיים, הבנות ותובנות בדרך אל עצמנו. אוהבים

נעממי5

New member
אוהבים אותך ילדה../images/Emo24.gif

אני מחפשת ילדה טובה לאימוץ, מה דעתך? אחת שמשתוללת בחול וכו', תחשבי על זה

../images/Emo12.gifאני? ילדה טובה? ../images/Emo6.gif

בחיי שאני מופרעת הרבה יותר מהילדים... אני מושכת בצמות, צורחת "בלי כיבודים".. מתלכלכת בשוקולד, והבנים ממש סובלים ממני.. זורקת עליהם כל מיני חטיפים באמצע הסרט, קוראת להם ומתחבאת..
כזו ילדה אני.. אוהבים

למעלה