רק להיום

../images/Emo24.gifרק להיום../images/Emo24.gif

15 בדצמבר שמחת השיתוף "יש עקרון רוחני של נתינת מה שקיבלנו ב'מכורים אנונימיים' כדי שנוכל להמשיך לשמור על זה. כשאנו עוזרים לאחרים להישאר נקיים, אנחנו נהנים מהטוב שבעושר הרוחני שמצאנו." טקסט בסיסי, עמוד 47 בזמן ההחלמה שלנו, שמענו שוב ושוב חברים ב'מכורים אנונימיים' ששיתפו אתנו את מה שהם קיבלו בחינם כשבאו לתוכנית. אולי באו ועשו לנו צעד שניים-עשר. אולי מישהו לקח אותנו לפגישה ראשונה. יכול להיות שמישהו הזמין אותנו לארוחת-ערב כשהיינו חדשים. החברים שלנו בתוכנית הקדישו לנו זמן, תשומת לב ואהבה. אולי שאלנו מישהו, "איך אני יכול לפצות אותך?" והתשובה שקיבלנו הייתה כנראה הצעה, שבבוא הזמן ננהג באותה צורה עם חבר חדש. אנו מתחזקים את ההחלמה ואת הניקיון שלנו. אנו מגלים שאנו רוצים לעשות למען אחרים את הדברים שעשו למעננו. אנו שמחים כשאנו יכולים לעשות את זה. אם קיבלנו את הבשורה כשהיינו בבית-חולים או במוסד, אנו יכולים לתרום בתחום הזה. אנו יכולים להתנדב לפעילות אחרת באנ-איי. ואנו תמיד יכולים להקדיש זמן, תשומת-לב ואהבה לחבר החדש, שאנו מנסים לעזור לו. קיבלנו הרבה בהחלמה שלנו. אחת המתנות הגדולות ביותר הייתה הזכות לשתף אחרים במה שניתן לנו, בלי שום ציפייה לתמורה. זו הנאה גדולה לגלות שיש לנו משהו, שיכול לעזור לאחרים, וזה שמחה כפולה מכופלת, כשאנו יכולים לשתף בזה מישהו אחר. כיום אנו יכולים לעשות את זה בחופשיות ומתוך אסירות-תודה. רק להיום: קיבלתי הרבה בהחלמה ואני אסיר-תודה על כך. אשתף בשמחה אחרים במה שקיבלתי בחינם ובנדיבות.

../images/Emo203.gifפניני חכמה עלבוקר../images/Emo203.gif

אל לאדם להתבייש להודות שטעה, כי פירושו של דבר לומר שהוא חכם יותר היום מאשר היה אתמול.
- ג'ונתן סוויפט אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יומלא אסירות תודה../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על הנוכחות שלו בחיי, על הגדילה שלי מדי יום, על החופש מהתמכרות פעילה והיכולת לסייע לאחרים כמיטב יכולתי, אני אסירת תודה על מקום עבודה, פרנסה, ובריאות פיזית ונפשית, על זוגיות ובן זוג אוהב, משפחה מעודדת ומאפשרת, חברותא ודרך NA, הרגשה טובה ועשייה רבה. אני אסירת תודה על ההכרות המחודשת שלי עם עצמי על ההזדמנות לשתף, ועל עוד יום נקי. רק להיום - שנה עשרים ותשע ימי ניקיון
|ספר
אחלה פרק של "רק להיום".... על הבוקר לקרוא את זה ולהתחבר לעצמי, לרצונות ולצרכים שלי, ולראות שזה כל כך חופף ואמיתי. אני מרגישה כבר זמן מה שאני רוצה לשתף אחרים בדרך שלי, שאני רוצה לפתוח קבוצה משלי - לא צעדים, אבל קבוצת החלמה, מקום נוסף של לשתף ולהתחבר לדרך החיים החדשה שבחרתי. והנה הפרק הזה בא וכל כך מעודד. תודה לאל. מעבר לזה, מרגישה טוב כשאני פותחת את המחשב על הבוקר ומגלה עוד חבר חדש, עוד מישהו שמפגין נוכחות פה בבית הוירטואלי שלנו. התכנית עובדת... ורק ביחד. אני יודעת שכמו בפגישות, יש לא מעט כאלה שיושבים בצד בשקט, ולא פוצים פה, ואולי מכאן אני מבקשת לעודד את כל מי שקורא כאן, גם לכתוב, לשתף, להשתתף.. "אנו מברכים במיוחד את החדשים". מאחלת לעצמי ולכולנו עוד יום נפלא של עשייה, של חיבור לחופש הפנימי, של שמחת חיים ואהבה רבה. אוהבים

שטול1

New member
לילה טוב מחלימים יקרים ../images/Emo24.gif

עוד יום קצת ארוך מדי מאחורי ורגע לפני שאני פורש לארץ החלומות רציתי לאחל גם לכם לילה טוב מטבעון אוהבים שטול

למעלה