רק להיום

מנחם 77

New member
../images/Emo24.gifרק להיום

16 ביוני לקבל את החיים "עם דברים מסוימים, עלינו להשלים ויש דברים שאנו יכולים לשנות. התבונה להבחין ביניהם באה עם הגדילה בתוכניתנו הרוחנית." טקסט בסיסי, עמוד 92 קל למדי לקבל את הדברים שאנו אוהבים. הדברים שאנו לא אוהבים הם אלה שאותם קשה לקבל. אבל ליצור מחדש את העולם ואת כל מי שנמצא בו כך שיתאים לטעמנו, לא יפתור דבר. בעצם, הרעיון שהעולם אשם בכל הבעיות שלנו, זו הגישה שגרמה לנו להמשיך להשתמש וגישה זו כמעט הרגה אותנו. במהלך עבודת הצעדים, אנו מתחילים לשאול את עצמנו שאלות קשות על התפקידים שאנו עצמנו מילאנו ביצירת החיים הבלתי נסבלים שחיינו. ברוב המקרים, גילינו כי מה שהיינו צריכים לשנות היו הגישה שלנו והפעולות שלנו, ולא את האנשים, המקומות והדברים סביבנו. בהחלמה, אנו מתפללים לתבונה להבחין בין מה שאפשר לשנות ובין מה שלא ניתן לשינוי. אז, ברגע שאנו רואים את המצב לאמיתו, אנו מתפללים לנכונות לשנות את עצמנו. רק להיום: כוח עליון, תן בי את התבונה להבחין בין מה שאפשר לשנות ומה שאני חייב לקבל. אנא עזור לי לקבל באסירות-תודה את החיים שניתנו לי.

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

אמרו לחכם, מי תאהב יותר: אחיך או חברך? ואמר: אינני אוהב אחי עד שיהיה חברי.
- רבי שלמה אבן גבירול אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יומטוב../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על תובנות שמחלחלות מידי יום, על לילה שקט וארוך, ובוקר רגוע. על משפחה אוהבת ומפרגנת. על חברותא נפלאה ודרך אן איי, על יכולות ואומץ לראות ולהבין. על יום מנוהל וחופשי מהתמכרות פעילה. על עוד יום נקי. רק להיום - שבעה חודשי ניקיון
בוקר טוב עולם, לא מזמן התעוררתי ואני קצת באיחור הבוקר, אז רצה להתקלח ולמרכז יום. בהזדמנות אני מודה לאלוהים על האפשרות להתחבר לקבוצה חזקה שהיתה אתמול, באשר להערכה עצמית שוב. לראות אחד לאחד את הדרך שאני עושה, את הפרות, גם אם הם רק פירות סרק עדיין, הם קיימים, מבשילים, מביעים נוכחות. מאחלת לכולנו יום מוצלח ומהנה, של ניקיון פורה ואיכותי. אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

הצפור וגוזליה. על חוף הים, על סלע גבוה גרה צפור עם שלושת גוזליה. יום אחד ראתה הצפור שהים סוער מאד, הים משוגע. עוד מעט יגיעו המים אל הקן שלה ויקחו אותו איתם. הצפור נבהלה, מה תעשה? מיד לקחה את אחד הגוזלים ועפה איתו, לחפש מקום יותר בטוח. במעופה, פנתה אל הגוזל ושאלה אותו: "בני, כשאני אהיה צפור זקנה ועיפה ואתה תהיה חזק וגדול האם גם אתה תטפל בי כפי שאני מטפלת בך עכשיו?" השיב לה הגוזל מיד: "אמא, אני אהיה עבד שלך. אעשה כל מה שתבקשי" "אתה שקרן... כמו אבא שלך" אמרה הצפור ונתנה לו נקירה בצוואר. היא הושיבה את הגכוזל על עץ גבוה. "ושלא תעז לזוז מפה עד שאביא את האחים שלך" אמרה הצפור. היא חזרה אל הקן, הוציאה את הגוזל השני ושאלה אותו: "אמור לי בני, כשאני אהיה צפור זקנה ועיפה, ואתה תהיה גדול וחזק, האם גם אתה תדאג לי כמו שאני דואגת לך עכשיו " הכריז הגוזל "אמא, אני אעשה אותך מלכה!" אמו נתנה לו צביטה ברגל , הביאה אותו אל העץ הגבוה והלכה להביא את הגוזל השלישי. היא מצאה את הגוזל רטוב ומרעיד. מיד, הוציאה אותו מהקן ועפה איתו אל העץ. במעופה, שאלה אותו: "בני, כשאני אהיה צפור זקנה וחלשה ואאתה תהיה גדול וחזק האם גם אתה תטפל בי כמו שאני מטפלת בך עכשיו?" הגוזל שתק רגע ואחר-כך ענה: "אמא, את יודעת שאני אוהב אותך מאד. , כשאת תהיי צפור זקנה, לי תהיה משפחה על הראש ואהיה טרוד מאד בטיפול בגוזלים שלי. אני לא בטוח אמא, שיהיה לי הזמן והכח לטפל בך כמו שאת מטפלת בי עכשיו." האם נשקה לבנה ואמרה: "אמת דיברת בני. לא תוכל לטפל בי במסירות ובדאגה שבהם אני מטפלת בכם עכשיו כי תהיה עסוק בגוזליך שלך. אל תצטער בני, ככה זה בעולם זה הטבע. את האהבה והמסירות שאמא נתנה לך, אתה תתן הלאה, לילדים שלך. זה הטבע. "אז מה יהיה, אמא, מי יטפל בך כשאני אהיה עסוק כל-כך?" "אלוהים גדול בני, כמו כל הצפרים הזקנות, גם אני אסתדר". אמרה האם.

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר היום ../images/Emo202.gif

שירו של שפשף . מאיר בנאי מילים: יאיר ניצני לחן: מאיר בנאי מה אני, אני רק בן אדם אני חי ועובד כמו כולם ורואה עתיד וחושב תמיד שהכוונה נותנת אמונה. לא מבין מה קורה וחושב מי שומע את מה שבלב ורואה עתיד וחושב תמיד שהכוונה נותנת אמונה. ואם רק נסתכל אם לא נבהל ונראה לעולם שביחד כולם אז יחד כן ללכת יחד כן ללכת יחד אל האור יחד זה הזמן ביחד ואתך ביחד לאהוב. אין לי פחד ויש לי תחושה שהדרך תהיה לי קשה אני רואה עתיד אני חושב תמיד שהכוונה נותנת אמונה אני רואה עתיד אני חושב תמיד שהכוונה נותנת אמונה. ואם רק נסתכל אם לא נבהל ונראה לעולם שביחד כולם אז יחד כן ללכת יחד כן ללכת יחד אל האור יחד זה הזמן ביחד ואתך ביחד לאהוב .

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ! אחלה יום לכולם נעים ומקסים אנרגיות חיוביות יום של אהבה .

../images/Emo24.gifאחלה ערב לנו../images/Emo140.gif

יופי של יום עבר עליי במרכז, ארוך מאד, מעייף ובסך הכל יום של נתינה לבית, החל מניקיונות ועד צביעה וטיפול בפינת חי, עם קבוצה חזקה מאד באמצע באשר להכחשות ודרכי התמודדות. אין הערב פגישת אן איי באילת, לפחות עד כמה שידוע לי, אז הולכת לנצל את הערב להנאה גרידא.. להכיר עוד נדבכים בעצמי, ולהתכונן למחר - אני אמורה לשאת דברים מול ספונסרים שתומכים חלקית במרכז, (חליפות וכאלה
)יחד עם עוד חבר מהקבוצה, ואני מאחלת לעצמי שאוכל להביא את היכולות שלי לידי ביטוי מבלי להיחסם בשום דרך שהיא ולשנינו יחד
. אוהבים

למעלה