שאלה חשובה מבקשת עצה

sushy30

New member
../images/Emo24.gifשאלה חשובה מבקשת עצה

שמי שני ,הנני עובדת במקום אשר מייצר קיטים (תכני לימוד )לשיעוריי העשרה באלקטרוניקה ומדעים לבתי ספר יסודיים . תפקידי ,מוגדר כפקידה . פקידה שתפקידה לייצר קיטים עד שעה שתיים וחצי 3 ,וגם עד 4 שליח הדואר בא ואוסף לכל רחביי הארץ. עם התפקיד הזה אין בכלל בעיה . לי יש בעיה אחרת ,בחופשת הקיץ כמו לפני שנה ,הבוס (שלא כל יום במשרד וגם המזכירה/ פקידה מעליי ממלאת את מקומו -ישנה גם עוזרת מנכל שגם מידי פעם נמצאת) מטילים עליי תפקידים שלא אני אמורה לעשות כמו להרים ארגזים כבדים. כמו החזרות של ציוד שמגיע מבתיי ספר והרבה . הבוסית מעליי עוזרת לי ב5 דקות ראשונות ,אחר כך חוזרת למקומה יושבת . ונותנת לי להרים לבד ארגזים שמאוד מאוד מאוד כבדים . בימים האחרונים עסקנו באריזה של ציוד ,כדי להעביר הכל למשרד חדש ,רק היום היו סבלים והבוס שלי ניסה עוד לקבל הנחה (קמצן משהו). היום הוא עשה לנו שיחה לשלושתנו הבנות ,ואמר לי "שכרגע הם לא יוכלו בחודשיים הקרובים לעזור לי" אמרתי אוקיי לסדר על המדפים אני יכולה ,אבל לא יכולה להרים כזה!!!! ארגז מהמדף ולהניחו על הרצפה. אז הוא אמר לי אנחנו לא סבלים ,"למה יש לך בעיה בגב"? אמרתי לו כן . וחוץ מיזה אני אומרת עכשיו לכם כי גם אם לא היתה לי בעיה בגב ,עם כל הכבוד לזה שאני רק בת 33 אני גם רוצה יום אחד ללדת . אפילו קידום אין לאן להתקדם ,מספטמבר 2006 עדיין מקבלת 22 שקל לשעה ואם אני יבקש הוא לא יתן . בכלל אם עכשיו היתי בהריון היתי מפוטרת . וזה לא תפקידי להרים כזה!!!!!ארגז. מה אני יכולה לעשות במצבי ? לעבוד לאט ? להגיד אני לא מרימה את הארגז הזה בואו תעזרו לי ,אם לא ,מחכה שיעזרו פותחת ומסדרת מעבירה סמרטוט על המדף ומניחה ציוד ,עם זה אין לי שום בעיה . תודה מראש על העזרה שני

היי ../images/Emo140.gif

אני פשוט קוראת מה שרשמת, ואני לא מבינה איך את הרשית לכל זה לקרות. מההתחלה היית צריכה להגיד שאת לא מרימה לבד ארגזים. מה פתאום היא עוזרת לך 5 דקות ואז מתיישבת....????? ואת עוד שותקת? סליחה, זו לא עבדות כאן. מעכשיו את לא מרימה שום ארגז גם אם ישקול קילו. את פשוט מודיעה שאת עם כאבי גב ולא מסוגלת להרים ארגזים נקודה. מה שהבוס שלך יעשה עם זה, זה ממש לא מעניין אותך. נכון, אולי תפוטרי. אהל לפי מה שאת מספרת זה לא מקום מציאה.

למעלה