שאלה למבינים עניין....

• פותח הנושא vd1
  • פורסם בתאריך

vd1

New member
../images/Emo24.gifשאלה למבינים עניין....../images/Emo5.gif../images/Emo3.gif

שאלה למבינים עניין...ו vd1 ו 18:07 | 13/12 היי לכם השאלה מעט מביכה....אבל כאן בעולם האנונימי אין בעצם מבוכות.. אז ככה.. יש ביננו רומן כבר מעל שנה וחצי,בתחילת הדרך הוא ואני נשואים...רק לא אחד לשני. אני כבר 7 חודשים פרודה והוא עדיין שם...בביתו. אחרי הרבה משברים , עליות וירידות בקשר ,נפרדנו לפני חודשיים והנה עכשיו הוא חזר ומדבר על לעזוב את הבית ולעבור לחיות יחד. כאן המקום גם לציין שהסקס ביננו הוא חלומי ממש...!!!! יומיים אחרי שחזר לחיי...היינו יחד...אחרי געגועים רבים... שוב יחד במיטה...היה כיף אדיר...ואז...ברגע האמת.... חברים לא עמד לו... אז אני יודעת שזה קורה... יודעת שזה לא ביג דיל אבל היות ואני מכירה את האדון...אני יודעת שאין לו שום בעיה בנושא..גם לא כשהיה עם 4 נשים באותו יום. אין לו שום בעיה גם ל-6 פעמים או יותר בערב...יש לו "יכולות". אז מה קרה שם..? אני לא עושה לו את זה יותר..? זו בטח לא התרגשות...אין לו בעיה של חרדת ביצוע אגב - ההסבר הלא סביר שהוא נתן זה שכניראה שכח מה עושים אחרי 3 חודשים ללא פעילות....אז זה ממש בולשיט לדעתי. אז..? מה אתם אומרים..? תודה לכם מראש על ההתיחסות

Sefy

New member
חוסר ביטחון עצמי אחרי הרבה זמן...

זה דווקא מאד סביר... לא שהוא שכח, אלה שהוא לא בטוח בעצמו, לצערי הרבה, אני הולך לצפות לאותו דבר גם...

את לא ....

ערב טוב לך !! צר לי מאוד לאכזב אותך אבל באמת מתוך לביב אני כותב לב מה שנראה לי ומה שאני חושב שזה הבעיה. קודם כל אין כזה דבר בעולם וכזה מושג שגבר (צעיר יחסית) לא עושה שלוש חודשיים ואם הוא אמר לך את זה הוא משקר אליך אין חודש (תפסתי דוגמא הכי קיצונית שיכולה להיות) שעובר על גבר בלי לעשות מנימים כמה פעמים בודדות ואפי' דתיים שבועיים כן שבועיים לא המינמום הכי שיכול להיות זה פעם פעמיים בשבוע. רק מה הוא היה ועשה עם נשים אחרות וגם סליחה על הביטוי אונן לבד ומה שנראה לי דוגרי ואני בטוח שזה זה שאת לא כ"כ עושה לו את זה אבל.. אבל את יכולה תמיד ותמיד אפשר לשפר את זה אם תגרי אותו יותר תעשי יותר משחקים לפני ליקוקים שונים וכ'ו וכ'ו ואז תעשי לו את זה באבו אבו שיהיה לך בהצלחה ספרי לי אח"כ איך היה בי בהצלחה

Sefy

New member
ואתה מכיר את כל הגברים בעולם!

אני שנתיים וחצי בלי שום סקס! ואתה יודע מה ? גם לפני החברה שלי לא היה לי שום סקס! אז מצטער לאכזב אותך, לא כולם מזיינים על ימין ושמאל בלי הבחנה. אולי אתה, אבל אתה לא כולם.

אז יש לך באמת בעיה

סלח לי אחי אבל צר לי לומר . אני לא רוצה ואין בכוונתי שום דבר וענין לפגוע בך אבל אחד משני הדברים ברור או שאתה משקר ועושה .. או שאתה באמת צריך טיפול וללכת לפסכייאטר או לפסכולוג תשאל תברר לפני שאתה מדבר ולא יקרה שום דבר אם תגלה שיש בעיה כלשהי קטנה זה לא בושה וזה לא בעיה בריאותית או שאתה לךוקח כדורים נגד... אני קראתי ע"כ ספרות רבה והמון דברים ע"כ במובנים פסיכואלוגים וכ'ו גבר נורמלי בגיל צעירות צריך את זה ודורש את זה בדיוק כמו שהוא צריך לאכול ואני לא חוזר בי מימה שאמרתי לעיל.. אבל... יש לפעמים שהסיפוק מגיע ע"י כל מיני דברים אחרים שאם תירצה נוכל להאריך בכך פעם אחרת... לפעמים זה יכול להיות סתם ע"י ידידה או חברה טובה או ע"י כל מיני דברים אחרים... ביי ושיהיה לך המון הצלחה מקווה שלא ניפגעת כי באמת אין כוונתי הייתה חלילה לפגוע בך. ולא בזאת שעודדת גם את תגובתך.. ברר תשאל ביי בהצלחה לכולם

Vdrums

New member
רונן, תשאיר את הדעות בקדומות שלך

בבית. והכוונה היתה לסקס עם פרטנרית לא עינוגים עצמיים. (זה אין מצב שמישהו לא עושה
) אף אחד לא מת מחוסר סקס.

רונן, מה זה החרטא הזו

אני מכירה המון גברים שהיו להם הפסקות של כמה חודשים טובים מסקס מסיבות כאלה או אחרות, גברים יפים, שווים וכיפיים. זה יכול להיות לחץ נפשי, יכול להיות עומס יתר, יכול להיות היעדר סקס זמין, יכול להיות הרצון בפסק זמן. לגבי ה"מובנים הפסיכולוגיים" שלך, אני במקרה מחוברת בבית לכמה עשרות מאגרים אקדמיים עולמיים, ואני מציעה לך קבל עם ופורום חמישים שקל על כל שם של חוקר או מחקר קיים, שקובע ש"גבר נורמאלי" חייב לעשות סקס כל חודש, ואם לא עושה זאת - הדבר מעיד על סטייה חמורה. לי זה נשמע כמו סיכום של חוכמת החיים של המוכרים בבסטות בשוק מחנה יהודה.

Sefy

New member
שלך יהיה "חצי" מהבעיה שלי ../images/Emo6.gif

מצטער לאכזב את המוח הניאנדרטלי שלך שחושב שאם גבר לא עושה סקס אז הוא דפוק איפשהו. אני לא עושה כי אני לא מעוניין בהנאה "רגעית" אם איזו בחורה שלא פגשתי בחיים שלי. אני מעוניים באהבה. דבר שכפי הנראה אתה לא מכיר או לא שמעת עליו. כי ברגע שיש לך את הטוב ביותר, אתה לא מסתפק באיזו הנאה קטנה וחסרת משמעות. כשתתבגר אולי תבין.

Sefy

New member
אני דפקט גנטי, חבל על השכפול ../images/Emo6.gif

חברה, תתפסו אותה, יש לנו סמויה פה

ספי.. צריך לשכפל אותך!!

שיהיו עוד גגברים כאלה... אני קוראת סמוייה (ולא חוקית
) כבר הרבה זמן... הפעם הייתי חייבת להגיב..

qt1

New member
vd1 ../images/Emo24.gif הכל בסדר

אין כאן שום דבר מביך , זה קורה לכל גבר באיזשהו שלב בחייו . אני יוצאת מתוך הנחה שהוא פשוט מאוד התרגש , את מתארת תקופה של מעל שנה וחצי שבהחלט לא הולכת ברגל... ובנוסף לכך מתחים שלו לגבי המשך דרכו , הוא מתחבט בשאלות לא קלות אבל את זה את הרי יודעת שכן את התחבטת כפי הנראה בשאלות דומות לפני שנפרדת מבן זוגך הרשמי. מעבר לכך שהכל למיטב ידיעתי הדלה בסדר , אני ממליצה לך אם לא הצלחתי להרגיע אותך להעלות את הבעיה בפורום זוגיות וטיפול מיני או בפורום טיפול מיני ומיניות , שניהם מצויינים ותקבלי תשובות טובות. שבוע טוב ובהצלחה לכם.

vd1

New member
תודה...

קראתי בעיון את הדברים...ואני אומרת לכם שברור לי שמשהו כאן לא בסדר... וזה לא תרופות... קרה משהו שהוא לא מספר...אני פשוט יודעת בפנים. אני מכירה אותו טוב... ומשהו קרה שם שאני לא יודעת להסביר...וברור שההסבר שלו לא במקום. אתן לזה כמובן את הזמן.... לא אמרתי כלום מאז...וניראה איך זה יתפתח. תודה לכם על הכל... אספר לכם אם יהיה משהו מעניין... ביי בנתיים

למעלה