שאלון לגיבוש הפורום

spelling

New member
../images/Emo24.gifשאלון לגיבוש הפורום../images/Emo24.gif

טוב..על מנת לגבש את הפורום הכנתי שאלון נחמד ביותר כדי שכמו ששלי אמרה"נכיר יותר טוב את חברי הפורום" וגל סליחה שלא הודעתי לך לפני זה..פשוט כרגע יש לי קצת זמן אז אני מנצל אותו! שם: גיל: עונה במכושפות: סוג מוזיקה אהובה: סוג ספורט אהוב: עונה הכי טובה: עונה שהכי פחות מחכים לה: יודע לצייר\לפסל? אוהב פאזלים? אוהב רמי קוביות\טאקי\מונופול? משחק מחשב חרוש? השמפו שלכם: חברים בעוד פורומים? הדבר בכחול הקרוב ביותר אליכם כרגע: הדבר האדום הקרוב ביותר אליכם כרגע: הדבר הסגול הקרוב ביותר אליכם כרגע: הדבר הצהוב הקרוב ביותר אליכם כרגע: הדבר הירוק הקרוב ביותר אליכם כרגע: הדבר הורוד הקרוב ביותר אליכם כרגע: הדבר הלבן הקרוב ביותר אליכם כרגע: הדבר הכתום הקרוב ביותר אליכם כרגע: הדבר השחור הקרוב ביותר אליכם כרגע: אוהבים תחדר שלכם? מה הכי אוהבים בו? אמבטיה או מקלחת? סבון נוזלי או מוצק? שוקו בכוס או בשקית? אוכל ביתי או ג'אנק? ניסיתם פעם לבשל משהו גדול בעצמכם? יש לכם מדליה על משהו? פירסינג? דבר פנימי אחד שהכי אוהבים באליסה: דבר חיצוני אחד שהכי אוהבים באליסה: מה הכי אוהבים בפורום(לא חייב להיות פינה מסויימת אפשר כל דבר)? פדיחה(ואין מצב ל"שכחתי,מתבייש\ת,מוותר\ת,אחר כך): יש משחק שהייתם רוצים לשחק ולא שיחקנו פה? יש לכם שם חיבה??? איך היה השאלון???

עונה

שם: נטלי גיל:16 עונה במכושפות: 4 סוג מוזיקה אהובה: פופ סוג ספורט אהוב: כדורגל עונה הכי טובה: קיץ עונה שהכי פחות מחכים לה: חורף יודע לצייר\לפסל? לא אוהב פאזלים?לא אוהב רמי קוביות\טאקי\מונופול?הכל משחק מחשב חרוש? אין לי השמפו שלכם: הוואי חברים בעוד פורומים? כן הדבר בכחול הקרוב ביותר אליכם כרגע: המונרת לבה שלי הדבר האדום הקרוב ביותר אליכם כרגע: הקלסר שלי הדבר הסגול הקרוב ביותר אליכם כרגע: אין הדבר הצהוב הקרוב ביותר אליכם כרגע:אין הדבר הירוק הקרוב ביותר אליכם כרגע:אין הדבר הורוד הקרוב ביותר אליכם כרגע: הדבר הלבן הקרוב ביותר אליכם כרגע: הקיר הדבר הכתום הקרוב ביותר אליכם כרגע: אין הדבר השחור הקרוב ביותר אליכם כרגע: המחשב אוהבים תחדר שלכם? כן מה הכי אוהבים בו? את הטלויזיה אמבטיה או מקלחת? מקלחת סבון נוזלי או מוצק? מוצק שוקו בכוס או בשקית? שקית אוכל ביתי או ג'אנק? אוכל ביתי ניסיתם פעם לבשל משהו גדול בעצמכם?לא יש לכם מדליה על משהו?לא פירסינג?היה באף דבר פנימי אחד שהכי אוהבים באליסה: האופי דבר חיצוני אחד שהכי אוהבים באליסה:היופי מה הכי אוהבים בפורום(לא חייב להיות פינה מסויימת אפשר כל דבר)? את משחק התמונות את טופ10 פדיחה(ואין מצב ל"שכחתי,מתבייש\ת,מוותר\ת,אחר כך): אין יש משחק שהייתם רוצים לשחק ולא שיחקנו פה? לא יש לכם שם חיבה???לא איך היה השאלון??? חמוד ביותר

spelling

New member
עונה

שם:אדם גיל:19 עונה במכושפות:5 סוג מוזיקה אהובה:רק לא דיכאון או טראנס סוג ספורט אהוב:אומנויות לחימה! עונה הכי טובה:חורף וקיץ! עונה שהכי פחות מחכים לה:סתיו..מדכא.. יודע לצייר\לפסל?:וואלה כן..לא פיקאסו אבל משתדל שייצא טוב! אוהב פאזלים?:תלוי כמה סבלנות צריך להשקיע! אוהב רמי קוביות\טאקי\מונופול?:מאוד! משחק מחשב חרוש?חחח עזבו... השמפו שלכם:הרבלסנס.. חברים בעוד פורומים?כן.. הדבר בכחול הקרוב ביותר אליכם כרגע:מצלמה.. הדבר האדום הקרוב ביותר אליכם כרגע:עט הדבר הסגול הקרוב ביותר אליכם כרגע:כשחושבים על זה..אין לי דברים סגולים בחדר.. הדבר הצהוב הקרוב ביותר אליכם כרגע:המנורה הדבר הירוק הקרוב ביותר אליכם כרגע:פסל של פסל החירות! הדבר הורוד הקרוב ביותר אליכם כרגע:וואלה גם ורוד אין.. הדבר הלבן הקרוב ביותר אליכם כרגע:רמקולים.. הדבר הכתום הקרוב ביותר אליכם כרגע:חלק מהנעל.. הדבר השחור הקרוב ביותר אליכם כרגע:המסך! אוהבים תחדר שלכם?מאוד! מה הכי אוהבים בו?האמת..הכל! אמבטיה או מקלחת?תלוי..הרוב מקלחת! סבון נוזלי או מוצק?נוזלי.. שוקו בכוס או בשקית?כוס! אוכל ביתי או ג'אנק?בית בית בית! ניסיתם פעם לבשל משהו גדול בעצמכם?כן רק לא הלך טוב לא לי ולא למטבח! יש לכם מדליה על משהו?עדיין לא חח פירסינג?רציתי אבל כל פעם נדחה חח דבר פנימי אחד שהכי אוהבים באליסה:רצון לעזור! דבר חיצוני אחד שהכי אוהבים באליסה:שיער! מה הכי אוהבים בפורום(לא חייב להיות פינה מסויימת אפשר כל דבר)?אני מאוד אוהב את האנשים בפורום! פדיחה(ואין מצב ל"שכחתי,מתבייש\ת,מוותר\ת,אחר כך):ראיתי משהו בספרדית ומרוב שהוא דפוק צחקתי וצלצל הטלפון ועניתי "הולה" יש משחק שהייתם רוצים לשחק ולא שיחקנו פה?וואלה הללואי שהייתי מוצא אחד כזה! יש לכם שם חיבה???המון!!!!!!!!!!!!!!! איך היה השאלון???גאון מי שהמציא!

עונה

שם:שלי גיל:14 עונה במכושפות:5 סוג מוזיקה אהובה:אנגלית -שקט סוג ספורט אהוב:טניס עונה הכי טובה:אביב עונה שהכי פחות מחכים לה:חורף יודע לצייר\לפסל?לא אוהב פאזלים?תלוי אוהב רמי קוביות\טאקי\מונופול?את שלושתם משחק מחשב חרוש?אתם בטח לא מכירים השמפו שלכם:יש המון חברים בעוד פורומים?כן הדבר בכחול הקרוב ביותר אליכם כרגע:אנציקלופדיה הדבר האדום הקרוב ביותר אליכם כרגע:קלסר הדבר הסגול הקרוב ביותר אליכם כרגע:טוש ללוח סגול הדבר הצהוב הקרוב ביותר אליכם כרגע:טוש צהוב רגיל הדבר הירוק הקרוב ביותר אליכם כרגע:ירוק-אין הדבר הורוד הקרוב ביותר אליכם כרגע:ורוד אין הדבר הלבן הקרוב ביותר אליכם כרגע:לבן דף הדבר הכתום הקרוב ביותר אליכם כרגע:אין הדבר השחור הקרוב ביותר אליכם כרגע:מדבקה אוהבים תחדר שלכם?כן מה הכי אוהבים בו?הכול אמבטיה או מקלחת?אמבטיה סבון נוזלי או מוצק?נוזלי שוקו בכוס או בשקית?שקית אוכל ביתי או ג'אנק?ביתי ניסיתם פעם לבשל משהו גדול בעצמכם?בטח יש לכם מדליה על משהו?כן פירסינג?נגד דבר פנימי אחד שהכי אוהבים באליסה:את היכולת שלה לעזור את יכולת וכישרון המשחק דבר חיצוני אחד שהכי אוהבים באליסה:יופי וכל הערצה של כולם מה הכי אוהבים בפורום(לא חייב להיות פינה מסויימת אפשר כל דבר)?את כולם ואת הכול פדיחה(ואין מצב ל"שכחתי,מתבייש\ת,מוותר\ת,אחר כך):יש המון..צריכה ספר יש משחק שהייתם רוצים לשחק ולא שיחקנו פה?לא יודעת יש לכם שם חיבה???הולי מושלמת!! איך היה השאלון???סבבה אדם

always be me mc

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם: גליה גיל: 18 עונה במכושפות: עונה 4(גם חמש האמת אבל ב-4 אליסה מיוחד שולטת
) סוג מוזיקה אהובה: פופ, אר אנד בי וכדומה. סוג ספורט אהוב: כדורגל
עונה הכי טובה: אביב עונה שהכי פחות מחכים לה: קיץ
יודע לצייר\לפסל? לצייר
לפסל?
אוהב פאזלים? יאפ
אוהב רמי קוביות\טאקי\מונופול? יאפ
משחק מחשב חרוש? סימס
השמפו שלכם: האד אנד שולדרס חברים בעוד פורומים? ברור
הדבר בכחול הקרוב ביותר אליכם כרגע: המעיל שלי הדבר האדום הקרוב ביותר אליכם כרגע: הכתב האדום שעל פיסת הנייר שכתכתבי אתמול בלילה חח הדבר הסגול הקרוב ביותר אליכם כרגע: חתיכת הפלסטיק ליד המפתחות ושבעצם דואגת שהכל יהיה קשור וגם אמורים להכניס בתוכה שם אבל אין לי כוח חח הדבר הצהוב הקרוב ביותר אליכם כרגע: הפלסטיק הצהוב שמכיל לי את המפתח(לכל מפתח יש צבע שונה.. כמה נחמד) הדבר הירוק הקרוב ביותר אליכם כרגע: העיטורים הירוקים על הפיג'מה שלי חח הדבר הורוד הקרוב ביותר אליכם כרגע: אין פה ממש אז זהו. הדבר הלבן הקרוב ביותר אליכם כרגע: חוט לבן ומוזר שאין לי מושג מאיפה הוא נחת עלי חח הדבר הכתום הקרוב ביותר אליכם כרגע: העיטורים על הפיג'מה הדבר השחור הקרוב ביותר אליכם כרגע: הפיג'מה שלי(כלומר המכנסיים) אוהבים תחדר שלכם? יאפ
מה הכי אוהבים בו? את התיקרה הצבועה יפייפה
אמבטיה או מקלחת? אמבטיה.. זה יותר מפנק
סבון נוזלי או מוצק? נוזלי שוקו בכוס או בשקית? בשקית(זה כיפי כזה..
) אוכל ביתי או ג'אנק? אוכל ביתי כשהוא ממש ממש טוב
ניסיתם פעם לבשל משהו גדול בעצמכם? חח הדבר היחיד שאני זוכרת זה ספגטי.. יש לכם מדליה על משהו? נופ
פירסינג? נופ
דבר פנימי אחד שהכי אוהבים באליסה: האכפתיות שלה כלפי אנשים אחרים. דבר חיצוני אחד שהכי אוהבים באליסה: החיוךךךךךךךךךךך מה הכי אוהבים בפורום(לא חייב להיות פינה מסויימת אפשר כל דבר)? את האנשים שבו(נטלי, סיוון, שלי, אדם), כולם מקסימים! פדיחה(ואין מצב ל"שכחתי,מתבייש\ת,מוותר\ת,אחר כך): שבטעות גיליתי או כמעט גיליתי לחברה שלי שיש מסיבת הפתעה בשבילה בת"א. המילה ת"א פשוט נפלטה לי חח יש משחק שהייתם רוצים לשחק ולא שיחקנו פה? לא ממש.. לא כרגע משהו לראש לפחות
יש לכם שם חיבה??? יאפ יאפ והוא דיי מביך חח איך היה השאלון??? סבבה
ויופי שלא שאלת אותי כי זה באמת היה נחמד להיות מופתעת
תודה אדם

למעלה