שבוע טוב ומבורך לכולם שנשמע בע"ה רק דברים טובים ממני :: )) מאיה , nina41
N nina41 New member 7/7/07 #1 ../images/Emo24.gif שבוע טוב ומבורך לכולם שנשמע בע"ה רק דברים טובים ממני :: )) מאיה , nina41
N nina41 New member 8/7/07 #4 ../images/Emo91.gif אוריאנוש למה את לא שמה את שמם:: של כל משתתפי הפורום כמו שעושים בכל פורום אחר?? יהיה נחמד אם השמות משתמשים יופיעו להם למעלה בכותרת של הפורום. שבוע טוב ומבורך. nina41
../images/Emo91.gif אוריאנוש למה את לא שמה את שמם:: של כל משתתפי הפורום כמו שעושים בכל פורום אחר?? יהיה נחמד אם השמות משתמשים יופיעו להם למעלה בכותרת של הפורום. שבוע טוב ומבורך. nina41
N nina41 New member 8/7/07 #7 זאת אומרת שכל שמות המשתתפים בפורום יהיה כתוב למעלה איפה שאת כמנהלת רשומה עכשיו את מבינה ? יום טוב ושבוע טוב nina41 וזאת רק המלצה את לא חייבת אם את לא רוצה אבל אני שואלת את רשותך כי את מנהלת כאן את הפורום.
זאת אומרת שכל שמות המשתתפים בפורום יהיה כתוב למעלה איפה שאת כמנהלת רשומה עכשיו את מבינה ? יום טוב ושבוע טוב nina41 וזאת רק המלצה את לא חייבת אם את לא רוצה אבל אני שואלת את רשותך כי את מנהלת כאן את הפורום.
N nina41 New member 8/7/07 #9 יצא לי ליראות בכל מיני פורומים אחרים אבל עזבי לא משנה , אם את לא ראית זה לא אומר שאין דבר כזה יום טוב לך ולכולם, nina41
יצא לי ליראות בכל מיני פורומים אחרים אבל עזבי לא משנה , אם את לא ראית זה לא אומר שאין דבר כזה יום טוב לך ולכולם, nina41
O orianush New member 8/7/07 #10 אז תראי לי.. אולי אני לא מבינה למה את מתכוונת תראי לי איפה.. אם אפשרי אני אנסה לעשות יכול להיות שאני לא מבינה בדיוק את הכוונה שלך..
אז תראי לי.. אולי אני לא מבינה למה את מתכוונת תראי לי איפה.. אם אפשרי אני אנסה לעשות יכול להיות שאני לא מבינה בדיוק את הכוונה שלך..