שבוע טוב לכולם, מה נשמע?

ddh1

New member
שבוע טוב פורום יקר

יוכי מה שלומך? אני רואה שב"ה את עושה חיל גם בבית הספר. למרות חזרתך לעבודה את המטבח לא מקפחת ולהיפך. המון הצלחה! בכלל היה כיף להיכנס כל יום מס' פעמים ביום ולראות את הפורום הפעיל שלנו, את היצירתיות וחדוות העשיה באהבה גדולה במטבח. ובכלל מאז שתמונות הפורום המרהיהבות מככבות בדף הראשי של תפוז-פשוט לשטוף ת'עינים . יש פה כמה שנהיו סלב... אני הראשונה בתור לחתימות טוב?.....
אז באמת שיהיה לכם אחל'ה של שבוע, תהנו מכל מסיבות החנוכה של הילדים בגנים ובבתי הספר, תאכלו הרבה סופגניות, ורק טוב ואור לכווווולם! דינה

רותי410

New member
שבוע טוב ומבורך לך, לפורום ולכל עם ישראל|חיבו

איך עברה השבת? כאן היתה שבת מאוד נעימה וכיפית ... וגם טעימה

cial 1

New member
וגם אני../images/Emo63.gifשבוע טוב עם פרק חדש../images/Emo168.gif

ורינונים יפתח השוע הזה אמן. על כולנו. בני ישראל בשירה. והבדלה. אם תתנו לי כוס
להבדה וחזר הפזמון. ל
ולבשמים נשי מאחלה. לך יוכי68 וגולדה זהב שם זה אני מתחתך שולחת ברכת ההבדלה. לכולם פה אחת אחד ולכול העם
הזה הניפלא. ממני חני

רותי410

New member
אז ככה...

קודם כול אני רוצה להודות (כמו שנוהגים להגיד מי שזוכים במקום ראשון. לא שזכיתי במקום ראשון כלשהו) ליוכי, שאילולא היתה מבקשת את המתכון לקובנה, לא הייתי מכינה אותו. ואם לא הייתי מכינה אותו, לא הייתי מקבלת אומץ להכין גחנון (מה שנמצא אצלי בתכנון כבר שנתיים, אבל עד עכשיו לא יצא מהכוח אל הפועל). ושנית אני רוצה להודות לך, גולדה, שדירבנת אותי להכין השבוע, ולא לדחות. (עייני ערך קרחת), אז אני לא מאמינה, אבל יצא טעים!!! נרשמה התלהבות כללית, ואפילו אני די מרוצה. אם כי התקרבתי למקור רק בשמונים או תשעים אחוז. יש לי כמה השגות לפעם הבאה, אבל בעיקרון יצא יופי. ובגלל שאני כל כך מאושרת שהצלחתי לשחזר את הטעם המקורי, אני מוחלת לך על כל ההתחייבויות ומכריזה בזה על שמיטת חובות!!! אני נכנסת עכשיו לזאפ לאתר מצלמה להזמנה. חחחח (אחרת, איך תאמיני לי?)

חני שבוע טוב גם לך יקיריתי שיהיה לך שבוע שמח

מאד!!!! רותילה אמרתי כבר שאני גאה בך??? אני וכל שערותי!!!!

cial 1

New member
היי מתוקה../images/Emo142.gif את ערה../images/Emo8.gif גולדה 1

שלחתי לך סביון כי הוא הכי קרוב גדל אצלי בגינה. ערים או החמין היה?? כבד היום. רציתי לספר על המתכון המוזר עם העלים של הצנון. איך הוא הגיע אלי.? גם בדרך מוזרה. טוב שבוע טוב ומתוק לך לכולם כאן

רותי410

New member
איך את מרגישה?

אני מבינה שדי בסדר אם חזרת מהליכה? ויישר כוח על החריצות שלך!!! די, החלטתי שבשבוע הבא אני אשתדל ללכת כל יום. אי אפשר כך!!!!!!!!!!!!!!! (לא קבענו שניפגש הערב בנמל התעופה? סליחה ששכחתי. חיכית לי הרבה?) טוב, בפעם הבאה. בדקתי בזאפ ומצאתי שתי מצלמות אפשריות, עכשיו נשאר לי רק לשאול מביני דבר אם הבנתי דבר. צפו בכיליון עיניים לתמונות שאשלח בקרוב.... חחחחח...

רותילה בגלל זה חזרתי כל כך מאוחר..

סתם, האמת שקצת הזנחתי תקופה והרגשתי עם זה לא טוב ובמיוחד שזה בא ביחד עם כל מיני אפיות שהפורום דיגדג לי באצבעות. אז החלטתי שיהיה מה שיהיה אני מתמידה. בינתים ב"ה זה סבבה. מקווה שימשיך כך. ובמיוחד אם את הולבת להביא אותה בצילומים וכמו שנראה לי אני אמשיך בפיתויים אז וודאי וודאי שצריך להמשיך ללכת. יאללה אחותי. צלמי גם צלמי!! מצפה בקוצר רוח..

למעלה