שבוע טוב לכולם
רותי הכנסי

יוכי68

New member
../images/Emo24.gifשבוע טוב לכולם../images/Emo6.gif רותי הכנסי

הקובנה יצאה יפה וגם טעימה.......הבעל התלהב שהקובנה בלי מרגרינה, אבל בגלל שזה רק עם שמן זה היה די דומה ללחם חם וטעים...שזה דבר נפלא בפני עצמו........בפעם הבאה אגדיל כמויות....כי זה ממש מעט (כשאמרת שזה מספיק ל 5 אנשים בטח התכוונת לחמישה כאלו שלא אוכלים.......חחחחחחח) ואשתמש במעט מרגרינה ובמעט שמן................תודה על המתכון. הצורה שעשיתי היתה רולדה שגלגלתי לשבלול.......5 יחידות כאלו בסיר.

רותי410

New member
את לא יכולה שלא להכניס משהו אישי

למתכון, הא? אני שמחה שזה יצא לך מוצלח יותר משיצא לי. מרוב ההיסטריה שלי שלא הצליח לי, ופחדתי שתלך לך השבת (חחחחח), שאלתי את השכנה שלי, שהביאה לי בשנה שעברה בחנוכה קובנה, כי היא נזכרה שיש לי יומולדת, איך היא עושה. והיא עושה כמעט אותו דבר, למעט הקצח והיא מתסיסה שמרים יבשים בכפית סוכר, ואם מתחשק קצת יותר מתוק, מוסיפה עוד כפית סוכר לבלילה. ומלח כשלושת רבעי כפית. בעיקרון הטעם דומה, אבל של חברה שלי, לטעמי, היה טעים יותר. מה שאת עשית, זה קובנה שושנים, וכל הכבוד לך על ההשקעה. וסורי, בקשר לכמות. אני ציינתי בפירוש "חמישה אנשים לא זללנים", והאמת היא שאצלה כולם בדיאטה ופוחדים להשמין לכן הכמות. השבוע אני רוצה לנסות להכין בפעם הראשונה בחיים שלי גחנון ממתכון של אמא החמודה שלי, שלא היה לי, אבל מצאתי ממישהי שפעם לקחה ממנה. נראה אם יצליח לי. ואם כן, אדווח. שבוע טוב ומבורך לכולם

רותילה כפרה עליך!!! תכניות יש לך לשבוע בקרוב

אה???? מורידה בפניך את כל הרעמה שלי!!!!

רותילה אם היא קצרה אז גם את המעט שיש

לי אני מורידה!!! אבל מאחר והיא ארוכה ומתולתלת תדע שאת וג'חנונך שווים גם שווים!!! (במיוחד אם אני אזכה לטעום! כי אם לא אולי אני אשאיר לי שערה אחת או שתיים. או שבעים.)

רותי410

New member
חחח, איזו חמודה את!!! אבל

לפני שאני רצה לקנות לך פאה, עדיף קודם לראות מה יצא לי מכל העניין. לא חראם לעשות קרחת בשביל משהו מעפן? אז במוצ"ש הבא תיפתר התעלומה. ואיך זה שאת מזמינה טעימה? לא אמרת שאת לא אוהבת בצקים כי הם עושים לך לא טוב?

חחח יאללק איתך! בגלל זה הזמנתי רק טעימה

התכוונתי שיש אנשים שבשבילם בצק נטו זה ארוחה . גם אני יכולה לאכול מאמלה תאמיני לי. רק שאחרי שאני אוכלת בצק בהתחרעות אני מרגישה כמו פירסומת של פילסברי. אז לאכול כן. רק זה לא טוב לי. אני מכונת הגילוח ביד.....

רותי410

New member
טוב, תשאירי את המכונה בהיכון לשבוע הבא

ועכשיו, גם אם אני רוצה לסגת מהכוונה שלי לנסות גחנון, אני כבר לא יכולה. התחייבתי כמעט בשבועה. (ורק כדי לראות אותך נטולת פרווה על הראש!!! מזמינה תמונה. חחח)

למעלה