שבוע טוב לכל הפורום

../images/Emo24.gifשבוע טוב לכל הפורום

השבת הייתה נהדרת, אחרי הקידוש וארוחת הבוקר הלכנו ברגל כשלשת רבעי שעה,התעייפנו והלכנו לנוח,אחרי ארוחת צוהרים הסתכלנו אלבומים של תמונות והתחלתי לשאול את בן זוגי מי בתמונה כעין מבחן זיכרון, בהתחלה הוא התאמץ לזכור והתבלבל ולאט לאט הזיכרון החל , שאלתי אותו מי בתמונה הזאת? שם היו מצולמים הוא וחבר בני כ-18 שנה הוא זכר ואמר את שם החבר עודדתי אותו יופי נהדר ושוב שאלתי אחים אחיות כשהיינו חברים תמונות ישנות לפני 35 שנה 40 שנה הוא זכר יפה ואמר את שמותיהם , אך את הנכדות שלנו הוא לא זוכר את שמותיהם,. אני מאוד מחקה למכתב מבטוח לאומי לראות כמה אחוזי נכות יקבעו לו לאחר שנבדק בבית לוינשטיין לפני כ-10 ימים.שנשמע בשורות טובות לכולם

נילי41

New member
../images/Emo20.gif שבוע טוב אריאלה

זה נפלא שעברה עליכם שבת כל כך נהדרת. העיון באלבום התמונות הוא קטע מאוד מעניין. הרבה חולים זוכרים את ימי ילדותם, את חבריהם מהילדות, את הוריהם ובני משפחתם ושמחים לעיין באלבומים הישנים. חבל רק שהם אינם זוכרים את ילדיהם ונכדיהם. זה באמת שובר את הלב. אבל טוב שאת מקדישה לו הרבה סבלנות ותשומת לב ואת רואה בעצמך את התוצאות הנהדרות. אני מקווה איתך שהאישור מהביטוח הלאומי יגיע בקרוב ושיעלו לו את אחוזי הנכות כדי שתוכלי לבקש בשבילו גימלת שירותים מיוחדים ואז אולי תוכלי להוסיף לו עוד יום בשבוע במרכז היום. שבוע טוב ובשורות טובות.

../images/Emo24.gifנילי, אני מתפללת

שהוא יקבל את מירב האחוזים, וה' ישמע תפילותי, אמן, בשורות טובות לכול הפורום

למעלה